Ondanks ik al jaren klant ben, veel heb verloren alsook gewonnen, gezien mijn diamond-status heb ik een onaangename ervaring met Circus sportweddenschappen meegemaakt. Ondanks er tijdens mijn "l... Toon meer

hahaha als je recente winnaars bekijkt win je zeker op een week tijd 7 keer de jackpot ze lokken je gewoon dat er zogenaamd drastis word gewonnen weg blijven steek je centen in euro millions

Oplichters!!! Eigenlijk gewoon geld afgeven en geen spelplezier. Hun geclaimde RTP percentage klopt niet! En is blijkbaar ook willekeurig en geen gemiddelde volgens support team. Hallo,... Toon meer

• Route du Condroz 13, 4100, Seraing, België

100 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

oplichters pur sang

geen welkomsbonus gekregen
elke keer storing op de slot machines
veel gewonnen bij online casino's
maar dit zijn pure oplichters
binnen 1 uur €1000 lichter
hier gok ik niet weer
er zijn eerlijke en betere casino's dan deze

14 december 2022

Dramatisch casino

Echt een drama site vanwege de volgende redenen. Na 2x het wachtwoord verkeerd invoeren word je account direct geblokkeerd. Om je account te deblokkeren moet jezelf opzoek gaan naar opties. Voor de mensen die nog zoeken: je moet een foto van je hoofd met je id er naast sturen naar Circus. Hier kan je zelf achter komen door in contact te komen met Circus. HOE kom je in contact met Circus? Mailen werkt niet, ze reageren niet. Chat is de enige optie, maar dan sta je wel extreem lang in de wachtrij. ik heb ongeveer 2 uur in de wachtrij gestaan :). Ook dingen als freebets en bonussen die je wint, worden vaak niet uitbetaald. Wat je dan moet doen is weer 2 uur in de wachtrij gaan staan, zodat er excuus aan word geboden en ze uiteindelijk je je geld geven. Al met al het slechtste casino op het internet, maar dat is ook wel te zien aan de reviews hier.

30 november 2022

Als je geld stort en verliest gebeurd…

Als je geld stort en verliest gebeurd er niks. Als je geld wint blokkeren ze je account dan heb je je speellimiet bereikt wat dus totaal niet het geval is. Heb ze gebeld 3 maal word ik na 20 minuten eruit gegooid. Vervolgens naar de chat gegaan. Was wachter nummer 19. Toen ik op 13 stond werd ik uit de chat gegooid. Ik heb nog saldo op mijn account daar kan ik dus niet bij. Ik vind het geen casino die goede service bied. Je word overal eruit gegooid en je account word geblokkeerd. Voor Jan... Een hele slechte ervaring met dit casino

8 december 2022

Slechtste online goksite naar mijn beleving

Na een account aan te hebben gemaakt voor een bonus op het wk 2022 is deze na het voldoen van de eisen in de algemene voorwaarden nergens terug te vinden. Wanneer ik contact opneem met de klantenservice is er na 24 uur nog geen antwoord gegeven op mijn mail en is een chatsessie beginnen vrijwel onmogelijk omdat de wachtrij enorm lang is en enorm langzaam afneemt (heb het gevoel dat hier maar 1 persoon achter zit). Nu ik geen gebruik kan maken van de bonus heb ik besloten mijn geld maar weer uit te cashen op mijn bankrekening maar dit is nu niet mogelijk. Ik neem mijn gestorte geldbedrag maar voor lief en kijk nooit meer terug naar deze website.

22 november 2022

Oplichters

Ik heb een nieuw account aangemaakt om de superodds 50x te claimen, ten eerste kreeg ik die helemaal niet en ten tweede kan ik nu niet eens meer op mijn account, er staat nu een tientje op en kan die er niet eraf halen. Stelletje oplichters

21 november 2022

Account opgeschort zonder geldige reden

Gisteravond een account aangemaakt. Netjes alle formulieren en kopie van rijbewijs ingestuurd. Krijg ik een mail dat er iets is misgegaan bij het uploaden van mijn rijbewijs. Nog een keer geprobeerd, zelfde mail. Vandaag de klantenservice gemaild en 4 keer de chat geprobeerd. Ze mailen niet terug en de eerste keer werd ik uit de chat gegooid. Tweede keer kreeg ik een terugbel verzoek. Nooit gebeld. Derde keer ben ik er zelf uitgegaan, aangezien er telkens ongeveer 100 mensen in de wacht stonden. 4e keer eindelijk iemand te pakken, maar die zegt dat ik de voorwaarden heb geschonden. Wat onmogelijk is. Ze willen en mogen het niet uitleggen zeggen ze. Gisteravond een account aangemaakt en er nooit in kunnen loggen. Hoe heb ik dan de voorwaarden kunnen schenden? Onmogelijke klantenservice..

21 november 2022

Gooi je geld beter in de prullenbak…

Gooi je geld beter in de prullenbak bespaart je heleboel tijd en ellende.

Ik schrijf normaal nooit recensies maar deze casino is echt een grote grap.
Registeren duurt 3/4 dagen voor dat ze je documenten verwerken. Vervolgens 500 opgewaardeerd. Via iDeal een en al storing vervolgens via Paypal uiteindelijk gelukt. Duurt een kwartier voor het bijgeschreven staat op je account. Dan probeer je te spelen. En ja hoor precies wanneer je bonus ronde wint. Hebben ze storing. Terug naar startpagina en bij spel opnieuw openen is jou bonus weg. Gooi je geld beter in de prullenbak bespaart je heleboel tijd en ellende.

8 november 2022

beste goksite

Mensen moeten eens de voorwaarden lezen van een bonus voordat ze een review gaan maken :)
Op elke goksite geldt er een voorwaarden aan en hier is dat ook dus van sprake. Nooit mee problemen gehad, werkt snel, betalen uit binnen paar dagen. En geven maandelijkse bonus dat andere bedrijven niet doen.

8 november 2022

Niet hier gaan gokken!!!

Niet hier gaan gokken!!!! Na 3 dagen staat je geld wat je uitgekeerd hebt nog steeds op je account, dat je het kan anuleren, onwijs slecht!! vele andere sites gaat het gelijk weg naar je rekening. Echt onwijs slecht dat je na zoveek dagen nog kan anuleren. Slechtste casino ever !

26 oktober 2022

Snel account aangemaakt leuk gespeeld…

Snel account aangemaakt leuk gespeeld met €250,- zonder bonus. Binnen 25 min een 400x bonus gekregen en meteen €500,- uitbetaald. Dit alles zonder problemen en vandaag ontvangen op mijn bank rek. Min punten zijn dat je je uitbetaling kunt terugboeken en duurt minimaal 40uur voordat gelden op je eigen bankrekening staan.

Voor de rest een prima casino die zijn verplichtingen nakomt.

21 oktober 2022

Drama

Drama, zo slecht. Had me geregistreerd en hierna storting welke door hun verdubbeld werd. Netjes. Alles verspeeld en nieuwe storting gedaan zonder een bonus, hierna leuke prijs gewonnen. Word niet uitgekeerd want bonus voorwaarden gelden nog volgens hun. Bij proberen bedrag vrij te spelen komt alle winst bij bonus geld en verlies van je eigen uit te betalen geld. Daarna communicatie met helpdesk zeer ondermaats. Snel alles opspelen en account verwijderen.
Nog nooit zoiets meegemaakt bij andere online casino’s

16 oktober 2022

OPLICHTERS!

Zijn gewoon keiharde oplichters! Ik had 50 euro gestort kreeg 100 euro totaal bonus had meteen met roullete nummer en kleur goed 200 euro op het account en ik kon er maximaal 30 euro van laten uitbetalen. Grootste oplichters die er zijn dat dit website een gok vergunning heeft is een crime niet op spelen !! .

24 september 2022

Welkomstbonus van€100 moest ik €9090…

Welkomstbonus van€100 moest ik €9090 rondspelen, vrijwel onmogelijk. Heel moeilijk om rond te spelen. Je bent sneller je eigen geld kwijt dan dat je het rond kan spelen. Uiteindelijk 2 dagen lang rondgespeeld, met veel geluk een bedrag van €950 uit kunnen cashen. Uitcashen duurt vrij lang, duurt een werkdag om de cash out goed te keuren en ik wacht tot op heden nog steeds op mijn geld. Bij andere casino’s stond dit er binnen enkele minuten op… niet voor herhaling vatbaar en nu ik de reviews heb gelezen helemaal niet meer.

18 september 2022

uitbetalingsverzoek na 3 dagen nog niet…

uitbetalingsverzoek na 3 dagen nog niet verwerkt, roulette is 100% fake, kan je zien aan de hand van 3 croupiers in 1,5 uur die bepaalde secties niet gooien, allemaal niet, iets te toevallig, criminele oplichters en dan nog een vergunning van de kansspelautoriteit, die moeten ze meteen kwijtraken!!!!!

12 september 2022