Kan ikke anbefales
Jeg har været kunde hos denne frisør tre gange.
Første gang blev resultatet meget varmt og næsten rødligt, selvom jeg havde bedt om kolde toner. Han fik dog en chance til, og anden gang blev resultatet rigtig flot – jeg var meget tilfreds.
Derfor valgte jeg at komme tilbage denne måned og bad blot om det samme resultat som sidst, altså en opfriskning af mit lyse sommerhår.
Jeg kom ind med lyst hår og gik derfra med et langt mørkere og meget koldt resultat, som slet ikke lignede det, jeg havde bedt om. Derudover er de lyse striber foran meget brede og matcher overhovedet ikke resten af håret, hvilket giver en meget hård og tydelig overgang. I øvrigt har det kostet ekstra denne gang, men pyt, jeg betaler normalt gerne ekstra hvis resultatet bliver godt.
Da jeg gjorde opmærksom på problemet, fik jeg at vide, at det eneste, der kunne gøres, var at lægge en toning i håret. Det ville imidlertid gøre håret endnu mørkere, hvilket jo ikke løser problemet. Samtidig forventes det, at jeg selv skal betale for at få rettet frisørens fejl.
Det synes jeg er uprofessionelt og ikke i orden. Når et resultat afviger så markant fra det ønskede, bør man som kunde kunne forvente, at det bliver rettet uden ekstra omkostninger.
Jeg kan desværre ikke anbefale City Hair.