- Algemeen aannemer
- Schoonmaakbedrijf
- Aannemer voor isolatie
- Interieurinrichter
- Machinefabrikant
Clarys Services SRL is een Brusselse onderneming gespecialiseerd in onderhouds-, technische en operationele ondersteuningsdiensten, voornamelijk voor bedrijven, vastgoedbeheerders, kantooromgevingen, coliving-operatoren en eigenaars van gebouwen. De onderneming biedt een multiservice-aanpak waarmee klanten verschillende behoeften rond het beheer en onderhoud van hun locaties bij één enkele dienstverlener kunnen centraliseren: lichte technische maintenance, kleine werken en herstellingen, interventies op aanvraag, preventief onderhoud, professionele schoonmaak en eindschoonmaak na werken, onderhoud van buitenruimtes, montage en installatie van meubilair, logistiek, leveringen en ondersteuning van bewoners of gebruikers. Clarys Services ontwikkelt onder meer het concept Clarys Crew, een flexibele organisatie van polyvalente teams die snel op verschillende locaties kunnen worden ingezet en zowel geplande interventies als ad-hoc aanvragen en onderhoudstickets van bewoners of gebruikers kunnen behandelen. Wanneer bepaalde interventies specifieke kwalificaties of erkenningen vereisen, kan de onderneming eveneens een beroep doen op gespecialiseerde technici of partners. De activiteit is hoofdzakelijk B2B-georiënteerd en steunt op een combinatie van terugkerende contracten, onderhoudsforfaits en eenmalige opdrachten. Clarys Services werkt reeds samen met ondernemingen die actief zijn in vastgoed, facility management, kantooromgevingen en professionele infrastructuur. De ontwikkelingsstrategie bestaat erin het aandeel terugkerende onderhouds- en facility support-contracten verder uit te bouwen, de portefeuille van professionele klanten in Brussel en België te vergroten en de teams geleidelijk verder te structureren zodat een toenemend aantal locaties kan worden beheerd. Als aanvulling op de bestaande dienstverlening ontwikkelt Clarys Services eveneens een activiteit rond waterbehandeling en het onderhoud van waterontharders, waaronder onderhoud, controle, bevoorrading en levering van regeneratiezout onder het eigen merk Clarysoft®. Het doel van Clarys Services SRL is om uit te groeien tot een unieke, betrouwbare en reactieve operationele partner voor het dagelijkse beheer en onderhoud van professioneel vastgoed en beheerde residentiële gebouwen, met een bedrijfsmodel gebaseerd op nabijheid, flexibiliteit, polyvalentie en terugkerende dienstverlening. Aanbevolen positionering voor finance.brussels In het kader van een financieringsaanvraag is het belangrijk om duidelijk te maken dat Clarys Services niet zomaar een onderneming voor “kleine klusjes” is. Het bedrijfsmodel heeft een ruimere en financieel interessantere positionering: de onderneming wil uitgroeien tot een externe onderhouds- en operationele partner voor vastgoedportefeuilles, waarbij terugkerende dienstverlening centraal staat. Clarys Services SRL ontwikkelt een model van uitbestede facility services voor ondernemingen en beheerders van vastgoedportefeuilles, waarbij preventief en correctief onderhoud, ondersteuning van bewoners en gebruikers, schoonmaak, logistiek en multiservice-interventies worden gecombineerd binnen één gecentraliseerd dienstenaanbod.
rue de la loi 62, 1040, Brussel, België
- 0472388732
- a.kasmi@clarys-services.com
- clarys-services.com
Geen reviews
Dit bedrijf heeft nog geen reviews ontvangen.