Butikken udlevere ikke stel nummer og fremgår ikke af faktura. Når man skriver mail til dem om dette, svare de ikke på mailen. Når man ringer og beder om det, får man at vide man har fået de... Toon meer
Vældig tilfreds med Classic Cylkler, og personalet er yderst imødekommende. Deres service og priser er eksklusive. Super tilfreds.
Købte alvita cykel, kom egentlig for en nunu cykel men efter en lang snak og guiding faldt vi for et helt andet valg, en cykel ej absolut ikke fortryder at have købt den kører som en drøm og ejeren er... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
VI SALGER KVALITET CYKLER
Denemarken
- classic-cykler.dk
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ubehøvlet personale og elendig service
//Redigeret efter svar fra Classic Cykler//
Hold da op.
Som om det ikke var nok, at I opførte jer virkelig ubehageligt over telefonen, er jeres svar også lodret i strid med, hvad der skete. Jeg er virkelig chokeret.
Det kom på intet tidspunkt på tale, hvornår cyklen skulle efterspændes - det nåede vi slet ikke til, da røret blev smækket i, mens du/I holdt fast i, at jeg slet ikke kunne få den efterspændt gratis.
Jeg ville for så vidt have haft forståelse for, at det ikke kunne blive lige lige netop på dagen, hvis det havde været meldingen, men både I og jeg ved godt, at det slet ikke kom på tale.
Jeg er virkelig rystet over, at I finder på en undskyldning, som slet ikke har rod i virkeligheden, og ærgrer mig over, at jeg ikke har en optagelse af samtalen til at bevise det, så andre kunder er advaret.
I det mindste er jeres søforklaring et tydeligt bevis på, at I godt selv ved, at den er gal. Tænk, at I vil være det bekendt.
Den oprindelige anmeldelse:
Min dårlige oplevelse knytter sig til butikken på Nørrebrogade. Jeg fortryder virkelig, at jeg købte min cykel her og kan på ingen måde anbefale butikken. Jeg købte en dyr cykel og fik ved købet at vide, at der fulgte en gratis efterspænding med. Da jeg ville have cykle spændt efter, lød meldingen, at tilbuddet kun gjaldt de første 30 dage efter købet, og at jeg skulle betale for det, fordi der var gået længere tid. Det havde de bare ikke fået fortalt, da jeg købte cyklen. Sælgeren var utroligt ubehagelig og overfusede mig nærmest over telefonen, da jeg venligt, men bestemt holdt fast i, at jeg ikke havde fået noget at vide om det ved købet. Det på trods af, at det jo var ham, der havde begået en fejl, da jeg købte cyklen. Det endte med, at han knaldede røret i på mig. Jeg er ærligt talt chokeret over oplevelsen - jeg har ikke været ude for sådan noget før og havde ikke selv været grov i tonen eller gjort andet, der kunne retfærdiggøre sådan en opførsel. Oven på den omgang kan jeg på ingen måde anbefale at købe cykel her.

Antwoord van Classic Cykler
Sælger 6 år gamle cykelhjelme som nye og sviner folk til!
UPDATE nederst på siden...........................................
Købte Viva Retro læder cykelhjelm som gave.
Hjelmen passede desværre ikke og da den blev pakket op, fandt vi også ud af, at den er produceret i 2009!!! Cykelhjelme handler om sikkerhed...
Dette blev forelagt per telefon - men varer tages ikke retur. Dette er hvad der står på bonnen: "Vi BYTTE ikke cykler (vare) RUTRNER vi ikke." Det er meget svært at forstå...
For at gøre det kort - jeg blev svinet hæder og ære fra i telefonen - helt vildt! Jeg sagde så at jeg måtte prøve at få mine penge på anden måde fx gennem Forbrugerombudsmanden. Så blev der yderligere lagt brænde på bålet og til sidst blev røret smækket på!
Jeg kan allerede forudse svaret på Trustpilot; Jeg var sikkert urimelig og truende - som de altid svarer - sorry - det er ikke tilfældet - og nej jeg har ikke misforstået noget...
Så et godt råd derude - LAD VÆRE!!!
UPDATE: Som I kan se har Classic Cykler nu svaret her på Trustpilot...
Der er vel ikke andet at sige,end at det taler for sig selv at man er SÅ fuldstændigt ligeglad med hvad der er rigtigt og forkert og at man vil forsøge at manipulere uanset hvad - skam Jer!
Så et godt råd igen: - LAD VÆRE!!!

God og hurtigt betjening
Sikke en rar betjening! Der er gode produkter til fine priser og de er hurtige til fx lapning og service tjek.
God og imødekommende service.
Jeg har fået god og imødekommende service hos Classic cykler. De har fine priser og hurtig men grundig betjening. Alt i alt en god cykelhandler.
God og hurtig service
Havde min cykel til service forleden. Prisen er rimelig og servicen er god.
Dårlig betjening.
Jeg har købt en Viva cykel hos viva conception store på Frederiksberg. Kranken er blevet skæv efter 10 måneder. Jeg troede først det var kæden der var blevet slap, men hos en vilkårlig cykelhandler får jeg oplyst, at kranken er skæv (kæden er ikke slap), og det er derfor den falder af. Jeg ringer til viva conception store for at høre om garantien dækker, som så henviser mig til deres værksted på Nørrebrogade 164 “Classic Cykler”, da de ikke selv har værksted, og siger at garantisager, foregår derude.
Jeg tager den derud, og fortæller ekspedienten historien hos classic cykler, og han siger så, at det er fordi min kæde skal spændes, da den er slap. Jeg siger, at jeg jo netop lige har haft den hos en anden cykelhandler, der sagde, at kranken var skæv. Jeg bliver mødt med et lettere irriteret svar "det handler ikke om hvad nogen som helst anden cykelhandler siger, det handler om hvad jeg siger, og jeg ved det er kæden, der er slap". Der er bare det lille problem, at kæden ikke sidder monteret på tandhjulet, og det vil derfor være umuligt at afgøre uden at sætte den på, hvorvidt kæden er slap. Det siger jeg så til ham hvorefter han så siger "det har jeg aldrig sagt, det er dig som siger den er slap". Det har jeg alligevel ikke oplevet før, at ekspedienten forsøger at fordreje, hvad der er blevet sagt. Jeg forklarer ham så én gang til, at jeg jo oprindeligt troede det var fordi kæden var slap, havde taget den til cykelhandler, og fået at vide, kæden ikke er slap, men at kranken er skæv, og skal skiftes. Han begynder så at forklare mig, at hvis man cykler med en slap kæde, så bliver kranken ødelagt. Jeg fortæller ham så for 3. gang, at kæden ikke er slap. Jo det er den siger han IGEN. Men det kan du jo umuligt afgøre når kæden ikke sidder på, gentager jeg mig selv, hvortil han endnu engang siger, at det er mig som siger den er slap. Han begynder at grine ad mig og spørge, om jeg har kvittering på cyklen. Jeg foreviser ham en kvittering, som han siger, ikke er gyldig, fordi der ikke er stelnummer på. Alt andet er på: ekspedientens navn, dato, ordrenr., pris og nederst står der hvad garantien ikke dækker osv. Det ligner med andre ord en kvittering. Det holder han fast på, at det ikke er. Så nu handler det ikke længere om garantien, men om jeg har en "kyndig" kvitterering. Han siger, at han ikke kan gøre noget for mig, og at jeg må tage den derhen, hvor jeg har købt den. Jeg fortæller ham så, at de jo har henvist mig til Classic Cykler, da det er deres værksted, og at han nu henviser mig til dem, som i øvrigt ikke har et værksted. Jeg er kun "vurderingsmand", siger han så, jeg kan ikke hjælpe dig, du må tage den derud. Det bliver han ved med at sige.
Konklussion:
Jeg skal ALDRIG handle med classic cykler og vil fraråde andre det samme, hvis man ønsker reel service.
Hvis bare han havde sagt, at de desværre ikke dækker sådan noget, havde den ikke været længere. Men når han tydeligvis på så sløset vis, prøver at undgå, at jeg skal have min cykel lavet på garantien ved at køre samtalen i ring og skifte grundlag for hvorfor han ikke kan hjælpe mig, så føler jeg mig nødsaget til at gøre opmærksom på det i lidt bredere omfang, end jeg normalt ville.
Jeg gider ikke engang bruge tid på at tage den tilbage til Viva Conception store, for så eventuelt at ryge tilbage til selvsamme ekspedient. Nu bliver det hos en anden cykelhandler.
Jeg håber i får lyst til at hæve niveauet, når i ser denne anmeldelse, for der er plads til forbedring.

Super service :)
Min store jagt sætte ind da jeg havde sæt min næse op, efter en cykel af mærket Viva.. Jeg fik Googlet en hel del, men jeg var usikker på om det var en god ide og bestille cykel over nettet, men så fandt jeg så butikken Classic Cykler, som ligger på Nørrebrogade, jeg smuttede ind forbi en eftermiddag, blev mødt af ganske fin service... Fik bestilt min cykel, og få dage senere kunne jeg hente den :)
Så helt bestemt en ganske god oplevelse :D, & jeg elsker min nye cykel :D
Min værste cykeldag
Efter anbefaling af min lokale cykelsmed, der gentagne gange havde forsøgt at få mit nyindkøbte dæk at samarbejde med fælge og slange uden held, fik jeg transporteret min dyre Viva Kilo til Vivaconceptstore på Falkoner alle. Stedet, hvor jeg for to år siden købte dette vidunder af en ballondækcykel.
Siden min lokale cykelsmed for godt 10 dage siden satte mit nyindkøbte bagdæk på cyklen er slangen hoppet ud/dækket hoppet af 4 gange. En ganske ubehagelig oplevelse hver gang, da det skete i cykelmyldertrafikken.
Jeg forklarede den venlige unge mand i Vivaconceptstore hvad problemet var. Han skrev al info ned for at forelægge for sin Chef. Vi aftalte at jeg skulle hente cyklen samme sted næste dag kl 16.
Ved telefonisk samtale senere samme dag, blev aftalt at jeg skulle afhente cyklen på Nørrebrogade 164, hvor de havde værksted.
Det var så i dag. Jeg var inde i cykelhandlen sammen med min kæreste der spørger cykelsmeden om han havde kigget på dækket, fordi vi oplevede at tingene ikke passede sammen i størrelse. For det første benægtede han at jeg havde købt cykel og dæk hos ham, på trods af at jeg havde kvittering for begge dele. Da min kæreste forsøger endnu engang at vise ham at dækket ikke passer til fælgen, bliver cykelhandleren så gal at han smider os ud af cykelhandelen, mens han skriger på sin hjælper bagved, at han skal komme og fjerne slangen fra baghjulet. Jeg nægter at gå uden min cykel. Hjælperen får afmonteret slangen og kører cyklen ud af butikken. Døren blev smækket i bag os. og der stod jeg midt på Nørrebrogade med min Viva Kilo uden slange i baghjulet, og et dæk der af en eller anden grund ikke syntes at ville sidde på fælgen. Med bagrund i denne oplevelse får de 0 stjerner.
Kan ikke få sendt denne anmeldelse uden at give en stjerne. Men den er ikke fortjent.

Super betjening og service
Venlig modtagelse, meget serviceminded
Super god service
Vi fandt lige den Raleigh-cykel min datter havde drømt om, hos Classic-cykler.dk. Betjeningen i forretning var super professionel, med gode råd og instruktiv vejledning. Cyklen blev samlet med de dele vi ønskede og vi fik den med hjem, med det samme. Vi gik opløftede og glade fra butikken, med en smuk cykel og en klar fornemmelse af at have gjort en god handel.
Great service and always pleasant welcome!
I have bought my VIVA bike from Ali last Spring and since then it has been riding great. Whenever I need anything to be fixed - Ali is ready to help, either in his shop in Frederiskberg either the one in Norrebro.
If you are looking for the kind service and nice bikes - Classic Bikes are exactly for you!
Leverede stort set som de lovede og hurtig ekspedition - og laveste pris
Der var lige et par skønhedsfejl. De har en hjemmeside hvor der er to adresser, men den ene af adresserne har ikke samme butiksnavn - lidt forvirrende. Den på Falkoner Alle hedder Viva og sælger primært Viva cykler. Den på Nørrebrogade hedder Classic cykler og har stort sortiment .
Den cykel jeg købte var til laveste pris på nettet, men der stod der fulgte en cykelkurv med. Det gjorde der altså ikke alligevel - så det bør lige slettes.
Men ellers flink og høflig betjening og cyklen var klar efter få timer.
Billig og stadig god service
Vi sparede 1200kr på en Winther cykel i forhold til andre butikker
Særdeles god service og betjening ; )
Nemt og til en god pris, fra nettet til butikken og hjem på et par timer.
Kan ikke gøres bedre.
HURTIGT OG ENKELT
Jeg skulle have en ny Van de Falk cykel og fik god og hurtig service hos Classic cykler.
Køber alle mine cykler her 😊
Jeg har i august købt en Winter damecykel, som jeg er meget glad for. Om lidt skal jeg bestille en mountainbike til min søn. Køber kun cykler her, for jeg får altid den bedste behandling og et godt tilbud.

Fin service
Helt fin vejledning og service. Venlig betjening og Cykel ok.
En lille bitte skramme på underside af bagage bærer (Som jeg heller ikke selv opdagede). Godt tilbud på en ellers dyr cykel.

Antwoord van Classic Cykler
Lees meer over geverifieerde reviews.