Vriendelijk geholpen, wij waren op zoek naar schoenen die niet te krijgen waren in ons dorp en zijn verwezen naar deze winkel en daar waren ze wel, heel erg blij mee.
Hartstikke goeie personeel werd gelijk geholpen, winkel ziet er goed uit, en niet al te duur blijf hier wel vaker schoenen/kleding halen dat weet ik zeker!
Een charmant bedrijf met groot assortiment en uitstekende hulp. Je kan hier voor elke schoen terecht. Vriendelijk en geschikt contact word gezien als basis principe. Echte toppers in mijn ogen
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Heel snel geholpen via Instagram nadat…
Heel snel geholpen via Instagram nadat afrekenen via de website niet lukte! Fijn meegedacht en geadviseerd!
Al meerdere artikelen gekocht via…
Al meerdere artikelen gekocht via Classic Basics en alles bevalt. Betrouwbare informatie met fijne en snelle service!
Fantastische service
Fantastische service. Alles naar wens en eerlijke prijzen!
Helemaal blij met m'n nieuwe asics!
Helemaal blij met m'n nieuwe asics!! Fijn geholpen. Weet jullie nu goed te vinden.
Heel goed
Hele goeie service en hele goeie prijzen voor de schoenen!
Super service en een geweldige winkel…
Super service en een geweldige winkel met mijn favoriete schoenen! Dit keer een groen paar, helemaal blij mee! Op naar de volgende
Top service
De schoenen waren super ingepakt!,
kunnen de grote jongens nog wat van leren!
Als ik weer een mooi paartje zie die ik nog moet toevoegen aan de collectie, ben ik zo weer om!
Mooie paartjes
Zojuist een mooi paartje Chlorophyll gekocht. Volgde ze al via insta en zag de Chlorophyll voorbij komen voor een mooie prijs. Toffe zaak met mooi assortiment. Ook pre owned goed aanbod. Kom er zeker terug
Jordan 4’s gekocht
Jordan 4’s gekocht, super snelle verzending, en wat voor een dubbel boxed met extra bubbeltjes plastic… beter kan niet!! Heel erg bedankt voor deze toffe ervaring bij jullie. En zal jullie ook zeker aanraden aan vrienden en familie, bedankt💪🏻❤️
Perfecte ervaring & snelle service!
Super goed en snel geholpen ook erg…
Super goed en snel geholpen ook erg scherpe prijzen!
Mooie schoenen gekocht die voldeden aan…
Mooie schoenen gekocht die voldeden aan de beschrijving. Service was goed en ik kreeg snelle reactie!
Super snel!
Super snel!
Had snel een paar nodig, en kon het de volgende dag afhalen.
Aan te Raden
Zeer goede plek om je schoenen en kleding te halen. 100% te vertrouwen
Top ervaring!
Ik heb laatst schoenen gekocht via Vinted, super snelle reactie en het was voor mij mogelijk om de schoenen dezelfde dag op te halen omdat het maar 5 minuten bij mij vandaan is. Hele goede service en het bezoeken van hun pop-up winkel is zeker aan te raden!
Eerste review
Eerste review! Perfecte service en sneakers, ik koop al 2 jaar lang van dit bedrijf en ben altijd tevreden geweest. Mooi 💯