paar maal gekocht en het gekregen wat ik wilde hebben. goede kwaliteit goede service leek wel als of de stoffen eerst gewassen werden zo rook het althans. geef overal aan als men stof wil hebben zij b... Toon meer

Super communicatie over wanneer je order verzonden wordt/is. Snelle verzending ook! En hele mooie kwaliteit linnen. Tweede bestelling nu, en super tevreden, zeker een webshop waar ik nog eens stof zal... Toon meer

1. Stoffenwinkel
  2. Kleding- en stoffenfabrikant
  3. Stoffengroothandelaar

Classic Fabrics produces and sells authentic fabrics for re-enactors worldwide

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Altijd weer prachtige stoffen

Ik keer steeds terug naar deze webshop, ze hebben zulke prachtige stoffen. De informatie over de samenstelling, kleur, verfwijze en gewicht van de stof is ideaal om de juiste keuze te maken voor elk project. Ik werk graag met de stoffen van classic fabrics. Echt aan te bevelen!

9 juli 2025

Mooi wol

Mooi wol, goed service

27 februari 2025

Antwoord van Classic Fabrics

Wat heb je deze keer van dit mooie stof gemaakt? :-)

Een aanrader

Prachtige wol, vlotte levering. Ook duidelijke afbeeldingen die met de realiteit overeenkomen -- online stof kopen is altijd een beetje riskant, dus dat was fijn.

9 januari 2025

Beste klant,
Bedankt voor jouw feedback. We zijn blij om te horen dat onze stoffen voldoen aan je verwachtingen en bedankt voor het compliment wat de foto's betreft! Mocht je de volgende keer twijfelen, vraag gerust samples aan.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Vriendelijke service, snelle afhandeling en correcte prijs

2 oktober 2024

Antwoord van Classic Fabrics

Bedankt Jelle voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent.

Mooie stoffen

Mooie stoffen, goede prijs en snelle levering.
Goed contact gehad

21 september 2024

Beste mevrouw Waardt,
Hartelijk dank, dat u de tijd nam om een feedback achter te laten. Excuus voor de late reactie. Hopelijk is het ondertussen gelukt met de rok en draagt u het met plezier!

Altijd goed!

De bestelling werd snel verzonden en de stof die ik bestelde is precies wat ik zocht. Ik bestel er vaker en ben altijd erg tevreden. Ze hadden er een kleine persoonlijke boodschap bij gedaan, hartstikke lief!

19 februari 2024

Beste Maartje,
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent en graag gedaan ;-)

boven mijn verwachtingen

De stoffen die ik besteld heb zijn erg mooi en zelfs beter dan ik had verwacht. Je kan gewoon zien en ruiken dat het goede kwaliteit is. de stoffen voelde ook heel goed en als je aan de stof rook, rook je niks chemisch, maar rook het heel natuurlijk naar schaap zoals wol hoort te ruiken en dat had ik niet verwacht. Ook hoe de stof geweven is is heel erg mooi.
Ik ben echt heel erg tevreden en zal de volgende keer zeker voor dit soort stoffen hier weer bestellen.

3 juli 2022

Mooie stoffen van natuurlijke…

Mooie stoffen van natuurlijke materialen die echt de sfeer hebben van vervlogen tijden. Ik maak met veel plezier authentiek ogende Romeinse en middeleeuwse kleding dankzij Classic Fabrics!

30 juni 2021

Aanrader!

Super communicatie over wanneer je order verzonden wordt/is. Snelle verzending ook! En hele mooie kwaliteit linnen. Tweede bestelling nu, en super tevreden, zeker een webshop waar ik nog eens stof zal kopen.

25 april 2021

Top service!

Ik kocht drie verschillende stoffen, 1 linnen en twee wollen. Van de linnen naaide ik een jurk, de stof bleek na dragen helaas niet goed. Ik mailde met de eigenaar die direct reageerde en zelf de stof testte en mij een volledige refund gaf voor die stof plus nog de portokosten. Ook haalde hij de stof direct uit zijn assortiment. Zo’n geweldige service ben ik nog niet vaak tegengekomen, echt zo fijn! De wollen stoffen zien er uitstekend uit en moet ik nog gaan verwerken tot kledingstukken.
Ik kom zeker terug als klant, snelle verzending, snelle en duidelijke respons op vragen en uitstekende service!

8 april 2021