Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Opplevde drakten som liten i størrelsen, men den ankom med produksjonsfeil på brodering av logo. Tok kontakt med kundeservice, fremsto som hyggelig og løsningsorientert. Litt spesielt at jeg måtte skr... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Helt ok drakter til den prisen, men leter du på Temu finner du nok samme drakt. Vær også obs om du bestiller eldre historiske drakter, de ødelegges med navn og nummer, istedenfor som originalt med ba... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg sitter stort sett igjen med en god opplevelse av min handel hos Classickits. Det har riktignok tatt noe tid å få tilsendt draktene jeg har bestilt, men både produktet og servicen har vært meget br... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det beste med denne handelen er servicen fra kundeservice. Veldig imøtekommende og løsningsorienterte. Raske svar og rask handling hvis du lurer på noe. I mitt tillfelle hadde jeg gjort en feil i best... Toon meer

Bedrijfsgegevens

Geschreven door het bedrijf

Stort utvalg av fotballdrakter på nett! Finn drakter fra både klubblag og landslag i alle størrelser. Rask levering og høy kvalitet.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

5av5

Jeg bestilte to United-drakter, og jeg må si jeg er mektig imponert. 98/99-drakten er identisk. Har prøvd flere sider for retrodrakter, men ingen er i nærheten av dette. Det blir definitivt flere kjøp. Levert uten problemer etter 10 arbiedsdager. Tusen takk🙌🏼

3 november 2025

Veldig bra

Veldig bra. God kvalitet på drakt, god hjelp fra kundeservice. Anbefales andre som ønsker drakt 😃

23 oktober 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Draktene er av god kvalitet

Draktene er av god kvalitet. Jeg fikk dessverre tilsendt feil nr på èn av draktene mine, men god kundeservice gjorde opp for dette! Raskt og direkte tilbakemeldinger med gode løsninger gjør at jeg får akkurat det jeg bestilte!
Er du interessert i retro-drakter vil jeg anbefale Classickits!

23 september 2025

God kundeservice

Jeg fikk draktene relativt kjapt, det likte jeg. Okei kvalitet, men den ene drakta var feilvare. Kundeservice har vært veldig behjelpelig i denne saken, så den får jeg igjen pengene for.

2 september 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Kvaliteteten på draktene er veldig bra

Kvaliteteten på draktene er veldig bra. Fikk 2 av 3 drakter i riktig størrelse. Men pga så bra kundeservice så løste det seg me siste drakten åg som snart er på vei. alt i alt veldig bra nettsiden å bestille drakter fra. Veldig hyggelig kundeservice.

16 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kvalitet, elendig kundeservice

Dårlig kvalitet, elendig kundeservice.
Det var veldig dårlig kvalitet på draktene jeg mottok. Emblemet på den ene drakten var helt feil, det stod årstall på draktnummeret som var feil og PL-merkene på ermene var fra feil sesong. Den generelle kvaliteten på stoffet på alle 3 draktene var veldig dårlig. Var en meget lang prosess for å få returnert draktene. Fikk til slutt gjennomslag for at den defekte drakten kunne returneres uten frakt, men Classic Kits skulle ha 258 kr for å returnere alle draktene, selv om de ble sendt i samme pose. De skriver ingenting på sine nettsider om at returportoen (179 kr) er dyrere enn den vanlige fraktkostnaden (79 kr), og hvis man ikke har betalt frakt fordi man kjøper over en viss sum, legger de til fraktkostaden til returkostnaden hvis man skal levere tilbake.

10 september 2025

Meget god kjøpsopplevelse!

God kundeservice og meget rask til å svare og ordne opp når det var en utfordring som dukket opp. Fine drakter som ser ut til å ha den kvaliteten de skal ha, og som stemmer når de produseres på lisens. Anbefales!

12 september 2025

Anbefales

Oversiktlig og fin nettbutikk. Rask levering og god kundeservice 👍

8 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

STYR UNNA

Det burde fremkomme tydeligere at produktene er FALSKE sendt fra Kina. Tok over 1 mnd før pakken i det hele tatt ble sendt. Prøvde å kansellere underveis pga dette. Det gikk ikke. Tok kontakt med kundeservice da jeg så pakken var sendt fra Kina. Fikk heller ikke da kansellert bestillingen, noe som var forventet da pakken var sendt. Sa til kundeservice de kunne sende returlapp med en gang da jeg ikke ønsket å beholde draktene pga falske varer. Fikk beskjed om at jeg ikke kunne få dette.

Da pakken omsider ankom, var det tydelig at draktene er dårlige kopier, masseprodusert av dårlig kvalitet. Dårlige kopier av både logo og sponsor. Dårlig kvalitet på stoffet og løse tråder over alt.

Kontaktet kundeservice på nytt, og fikk beskjed om at jeg ikke kvalifiserte til å returnere varene uten at jeg måtte betale frakt. Siden varene ikke var i forventet kvalitet, skal ikke jeg som kunde betale for frakt ved retur! Forferdelig dårlig opplegg.

22 augustus 2025

Bestilte 3 fotballdrakter

Bestilte 3 fotballdrakter. Ble først noe bekymret, da det sto at draktene sendes fra Kina, men jeg må si meg veldig positivt overrasket over kvalitet. Det er replica-drakter, men de ser helt identiske ut. Får litt trekk pga noe lang leveringstid på 2-3 uker, men annet enn det, så er jeg veldig fornøyd med kjøpet. Kommer til å kjøpe fra disse igjen

4 september 2025
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Fikk en fin drakt levert

Fikk en fin drakt levert. Bestilte i str XXL, men selv om drakta var fin så var den langt i fra å være riktig størrelse. Etter mye fram og tilbake med kundeservice så virket det som at det var et problem hos fabrikken. God kundeservice, men hvis du skal ha drakt i størrelse XXL ville jeg nok sett et annet sted. Fikk pengene tilbake

10 juli 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.