Hartelijk dank voor uw snelle afhandeling van de storing aan de Design Heather i.v.m. garantie. Bij thuiskomst bleek ik een nieuwe te hebben ontvangen welke stiller is en ook nog bedienbaar is met... Toon meer
Gisteren, rond de middag, heb ik een airco TC-35 besteld. Vandaag, NOG GEEN 24 UUR LATER, werd deze bij mij afgeleverd. Netjes verpakt en voorzien van alle hulpstukken. Ik had dit niet zo vlug verwac... Toon meer
we hadden eerst via een andere site een airco voor de caravan besteld en betaald met visa , na een maand nog niks ontvangen en na veel reclamaties onze centen teruggehad , speciaal voor onze hondjes m... Toon meer
Feitelijk geen nadelen. Bestelling/reservering gedaan via internet met het verzoek om contante betaling bij afhalen. Dit bleek geen probleem. Ter plekke nog prima informatie opgedaan in de showroom d... Toon meer
Over Cleanairstore.nl
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Cleanairstore.nl is dé specialist op het gebied van indoor klimaatbehandeling en klimaatbeheersing en is onderdeel van KommaGo.Contactgegevens
Savannahweg 25c, 3542AW, Utrecht, Nederland
- 030 669 1402
- info@cleanairstore.nl
- cleanairstore.nl
Levering goed en snel, apparaat is dat zeker niet.
De levering is correct en snel uitgevoerd echter het bestelde voldoet niet aan de verwachting.
De heater doet niet wat deze volgens de advertentietekst moet doen.
De heater hangt in een prieel van 3,5 x 3,5 dus 12,25 m2 Volgens de advertentie bestrijkt deze heater 14 m2 maar dat lijkt niet te gaan lukken. Tevens moet de heater erg laag hangen voordat je er enigszins profijt van hebt. De volgens de advertentie meegeleverde afstandsbediening is niet in de verpakking aangetroffen. Deze heater laat zich alleen via een koordje bedienen. Voorover ik nu kan inschatten zal deze heater altijd op het hoogste vermogen moeten werken om het enigszins comfortabel te krijgen.
Het in webwinkel geadverteerde artikel kon niet geleverd worden
Vervelend als je bij een webwinkel een aangeprezen product bestelt en je krijgt na betaling te horen dat het product nietgeleverd kan worden.
Wel netjes dat je relatief snel je geld terugkrijgt.
Leverde niet.
Leverde niet binnen de afgesproken tijd.
Ook niet na de tweede poging.

Antwoord van Cleanairstore.nl
snel en goed
Vorige week een flame heater gekocht.
Door de gratis levering waren ze hier het goedkoopst.
Hoewel er geen beoordelingen over deze site stonden kon ik ook niets negatiefs vinden en heb ik de bestelling geplaatst..
Levering was snel
Nette webwinkel, snelle communicatie!
Snelle communicatie, nette levering, goede prijs. Fijne webwinkel! Een aanrader!
TOPSERVICE, ZELDEN MEEGEMAAKT. KLASSE
Ik had, wat aan de late kant, een heater besteld voor de verjaardag van mijn man. Deze kon helaas niet op tijd geleverd worden omdat hij niet op voorraad was. Ik kon kiezen, wachten tot de leverancier ze weer bezorgt bij het bedrijf of geld terug. Ik koos voor het eerste. Was ook een beetje dom van mezelf om zo laat nog te bestellen. De medewerkers van Cleanair hebben zo hun best gedaan dat ik toch de dag voor de verjaardag van mijn man het kado in huis had, dit noem ik nog eens service terwijl dit bedrijf ook nog eens een van de goedkoopsten is met deze Heater. Nogmaals geweldig bedankt.
Fantastische service
Ik kan Cleanairstore echt aanbevelen. Snelle en correcte aflevering.
Gewoon GOED
Goedkoopste prijs, snelle levering, ik ben dik tevreden!
Heel goed
Ben zeer tevreden. Goede informatie m.b.t. levering.
Product tot nu toe prima in orde.
prettig geregeld
Nix op aan te merken..veilig,voordelig en vlug.
Prima site en snelle levering
Prima levering en snel product werkt perfect!!!!
Op de site goed kunnen zoeken en vinden wat ik precies zocht. Vervolgens besteld en snel geleverd. Kortom een zeer goed service.
Ben zeer te spreken over de afhandeling van mijn bestelling
op een maandag besteld en dinsdag in huis,,, geweldig
zeer snelle levering
Zeer snelle levering en alles verzorgd,dank U
ons 2de bestelling was supergoed en correct geleverd en goed altijd keurig op de hoogte gebracht door de firma
na een week is onze bestelling nog steeds niet aangekomen,we hebben een mail gekregen dat het onderweg was,maar zijn al dagen aan t wachten.dus onze beoordeling kan alleen maar slecht zijn!

Antwoord van Cleanairstore.nl
Super snelle levering
Duidelijke site, snel bezorgd zeker een aanrader!
Foutje, bedankt!
Bedrijf: cleanairstore.nl
Ik heb een ventilator besteld en via iDeal betaald, maar er kwam maar helemaal niets. Ook na 2 weken helemaal niets gehoord of gezien te hebben maar even contact met het bedrijf opgenomen. Daar bleek na even het nodige zoekwerk te hebben verricht, dat het het bedrijf de ventilator zelf niet eens in huis had en het wel tot mei kon gaan duren. Aan mij werd vervolgens gevraagd of ik de order wilde laten staan? Ik heb ze vriendelijk bedankt voor de service en verzocht het geld onmiddellijk terug te storten. Nou, dat leverde gelukkig geen probleem op. Cleanairstore.nl Ze hebben van alles volgens de site, maar controleer of het in huis is!
snelle levering, goede kwaliteit!
Leuke produkten, goede service en n snelle levering; I'm sold!