Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Selve den udvendige rengøring var desværre lidt mangelfuld, da en servicepartner ikke fik opgaven løst helt tilfredsstillende. Blandt andet efterlod den afsluttende aftørring et fedtet lag på bile... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde i dag besøg af Josip fra Cleanfoss. Josip er et yderst elskværdigt menneske og han leverede et fantastisk stykke arbejde og service. Wow !! Bilen havde gennem længere tid været forsømt -... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Autowasstraat
  2. Autoschoonmaakdienst

Geschreven door het bedrijf

Hos CleanFoss leverer vi mobil bilvask på din adresse. Du kan bestille en tid på kun 2 min. så sikrer vi, at din bil skinner som ny igen, uden at du skal løfte en finger. Bestil nu på cleanfoss.dk

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik for få dage siden min Mercedes…

Fik for få dage siden min Mercedes E400e rengjort og behandlet indvendigt med både vinylbehandling og behandling af læder. Resultatet var overordentlig fint, så bilen bagefter så ud som ny. Arbejdetr blev udført på min adresse, hvilket i sig selv er en stor fordel.

10 april 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

En pris ved bestilling - en højere ved udførslen

Jeg vil booke en rengøring af min bil hos CleanFoss. Da jeg skal vælge størrelsen på min bil, som jo bestemmer prisen, er jeg i tvivl om, hvilken kategori, min bil hører under (en Mazda CX-30). Derfor ringer jeg til CleanFoss og oplyser nøjagtig, hvilken type bil jeg har. De slår bilen op og siger, at min bil hører til i kategorien ”Mellem”, hvilket giver prisen 849 kr. Derfor bestiller jeg en rengøring til udførelse ca. 14 dage senere. Jeg får også en bekræftelse pr. sms, hvor den totale pris på 849 kr. fremgår.

Jeg kan se, at der på CleanFoss’ hjemmeside står: ”Ved forkert valg af biltype forbeholder vi os retten til at ældre din booking når vi er hos dig”. Den anser jeg ikke for relevant, da jeg både i telefonen og på sms har fået bekræftet min biltype.

Men da medarbejderen kommer for at udføre rengøringen, meddeler han, at det er anden biltype og dermed også dyrere pris. Meget uenig og ringer derfor til CleanFoss igen. Her oplyser medarbejderen i telefonen også, at min bil er i en forkert kategori.
Ender med at må betale den dyre pris. Det bliver så sidste gang, jeg bruger CleanFoss, og jeg vil anbefale alle til at holde sig væk fra firmaet.

Selve rengøring har jeg ikke noget at klage over, og medarbejderen var venlig.

1 april 2026

My car is spotless

My car is spotless! Thank you so much Abbas for your hard work! Its amazing!
I am recommending them without any doubt! Awesome! Thank you!🙂‍↔️🙌

24 maart 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Useriøst allerede fra start

Om onsdagen var der 4 ledige tider at vælge mellem til om fredagen, så jeg bestilte bilvask til fredagen kl 10.30. De var lang tid om at bekræfte min bestilling, og da den endelig kom havde de flyttet min bestilling til kl 13. Om aftenen, dagen før de er skulle komme, ændrede de igen tiden til kl 8. Der kunne jeg ikke og afbestilte bilvasken.

20 maart 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk oplevelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk oplevelse, den bedste rengøring vi nogensinde har fået

Vi fik i dag renset vores Volvo af Cleanfoss, og den trængte virkelig til en ordentlig omgang, da den ikke har været rengjort i lang tid.

Wahedullah stod for opgaven, og jeg må bare sige, det er noget af det mest imponerende, jeg har oplevet. Han brugte god tid og gik ekstremt grundigt til værks, og resultatet er helt vildt. Bilen står som ny, både indvendigt og udvendigt.

Man kan virkelig mærke, at der er kærlighed til detaljen og stolthed i arbejdet. Wahedullah leverede en service langt over forventning, og det er sjældent, man oplever det niveau.

Vi er simpelthen så taknemmelige og imponerede.

Kæmpe anbefaling herfra, uden tvivl 5 stjerner og den bedste bilrengøring, jeg nogensinde har fået.

Tak, Wahedullah, og tak til Cleanfoss! ⭐️

19 maart 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Pas på prisen

Kunne komme dagen efter bestilling. Ved bestilling oplyste jeg modelnavn på bilen, som beregnede prisen, men den blev desværre højere end beregnet på hjemmesiden og aftalt pr. telefon, så sørg for meget klare aftaler med firmaet.

13 maart 2026

Glad

Jeg havde Cleanfoss ude i går d.12-3-26 og er så tilfreds med resultatet, kan anbefales

11 maart 2026

Super serviceminded

10 stjerner herfra, Josip skrev en forventet ankomst sms, sød og virkelig serviceminded. Og resultatet sidder bare lige i skabet, så flot, han er super grundig, hurtig og bilen ligner en ny igen, kæmpe tak <3 Super nemt at booke, god kommunikation, og fantastisk service TAK for flot bil!

10 maart 2026

I regn og slud - CleanFoss kommer ud 🙏

Fantastisk service fra start til slut👌
Deres personale er super behagelige og inde for 24 timer stod den venligste mand på min p plads i frost og slud og rengjorde min bil 🙏 Den er så flot som ny indeni ⭐️🌟⭐️ Så varm anbefaling herfra!
Og tak til CleanFoss og Josip som var manden der udførte rengøringen 🙏

24 februari 2026

Wahedullah og Cleanfoss

Havde bestilt Cleanfoss til min leasing bil, som skulle afleveres idag 13. februar 26.
Vejret er simpelthen ikke til at rengøre bil, men Wahedullah kom med et kæmpe smil og rengjorte bilen udvendig og indvendig så flot :-) :-)
KÆMPE tak til Wahedullah og Cleanfoss. I bliver helt sikkert kontaktet igen til min næste leasing bil.

13 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fejl kan ske – kundeservice i topklasse

Selve den udvendige rengøring var desværre lidt mangelfuld, da en servicepartner ikke fik opgaven løst helt tilfredsstillende. Blandt andet efterlod den afsluttende aftørring et fedtet lag på bilen.

Til gengæld var kundeservicen fremragende. Efter en god og konstruktiv dialog fandt vi hurtigt en fair løsning med deling af udgiften. Fejl kan ske, men måden CleanFoss tog ansvar og behandlede mig som kunde på, var virkelig professionel og med service i højsædet.

5 stjerner for stærk kundeservice og ordentlig håndtering.

28 januari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Første gang jeg prøver Cleanfoss

Første gang jeg prøver Cleanfoss. Havde bestilt tid til kl 15:30, dog var manden her 1 time før tid, heldigvis var jeg hjemme. Ved dog ud fra andre anmeldelser at det sker fra tid til anden.

Jeg bestilte pakken “hele bilen” og der gjorde han et godt stykke arbejde! Pæn og dejlig rengjort.
Dog behøves han ikke prøve at sælge mig 10 forskellige ting efter rengøringen.

Men alt i alt tilfreds med rengøringen af bilen. Hvis der bliver en anden gang, så må du godt huske alt det papir du bare smed ved siden af bilen:)

30 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skrev en negativ anmeldelse af firmaet…

Skrev en negativ anmeldelse af firmaet for 3,5 måned siden om et katastrofalt hjulskift på 2,5 time, hørte intet fra firmaet før nu, hvor man beder om en verificering af, at jeg er mig. Det vil jeg nægte, da firmaet udmærket ved, hvem jeg er, har talt med medarbejder i telefon flere gange, manden har siddet i min stue og drukket kaffe, som han selv, uopfordret, bad om, har brugt mit toilet flere gange, så man kan umuligt være i tvivl om, hvem jeg er! Endvidere beder man om referencenummer? Jeg har ikke engang modtaget en regning! Gennemgik anbefalingerne og kan se, at dette firma er glad for at svare på positive anmeldelser, mens det ikke ser helt så fint ud med de negative. Jeg afventer stadig at få mine penge tilbage for ikke udført arbejde! 😏

23 oktober 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.