Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Smidigt att boka via hemsidan, så det får dem plus för. Flyttstädningen i sig var inte tillräcklig. I köket var städning av ugn, plåtar och galler väldigt dålig. Samtliga golv i hela lägenheten v... Toon meer
Efter städning så missade städfirman att städa toaletten och balkongen, köksfläkten och tvättmaskinen. Efter påminnelse så gick dem tillbaka och städade inte och gav ursäkter. Jag trodde dem städade s... Toon meer
Bokat visningsstäd. Denna är lika bra utförd som en söndagsstädning av mig och frugan på max 2h. Förstår ingenting. Två pers var i huset en hel dag och gjorde i princip inget annat än det mest grundl... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
För det första så kunde ingen svenska en kunde väldigt få ord och jag låser upp lägenheten och dem springer runt och fotograferar saker och jag står och förstår inte vad som händer? Det visar sig att dem fotograferar för att det är för smutsigt för att kunna göra vår slutstädning av vår lägenhet. När vi bokade företaget så framgick det väldigt tydligt vad som ingick och inte ingick.. vi Stog i en pressad sits där den nya hyresgästen skulle flytta in dagen efter så vi hade inte tid och fick gå med på att vi skulle betala ännu mer än det bestämda, bestämt å så jätte bra tänkte jag.. klockan blev 21,22 ingen ringde för att jag skulle komma och låsa dörren vid 22 kommer jag tillbaka till lägenheten det är ingen där och lägenheten har stått öppen med massa nya vitvaror OANSVARIGT! Sedan kommer vi in till lägenheten där det absolut inte var städat varken i hallen eller fönsterlistorna, samt hade man tagit dusch listen från lägenheten? Som jag fick bekosta. Jag har bilder på exakt allt detta! Mitt råd är att anlita inte detta bolag! Anledningen till att vi inte reklamerade var för att nästa hyresgäst skulle flytta in dagen efter. Jag fick betala dyra pengar för städningen plus alla extra timmar dem fick men sen fick jag utförra arbetet långt in på natten så man kunde lämna över lägenheten i ett befintligt skick! KATASTROF!!

Antwoord van NC Flyttstädning
Vi fick hjälp av CleanWork för att flyttstäda vår lägenhet. Det blev så rent och fint!
Vi är jättenöjda och kan rekommendera er att ta hjälp av CleanWork.

Antwoord van NC Flyttstädning
Otroligt trevligt och förstående bemötande. Utförde ett väldigt bra jobb! Rekommenderas starkt!

Antwoord van NC Flyttstädning
Jag skulle inte rekommendera någon till cleanwork. De städat inte tillräckligt hos mig när jag betalade så mycket pengar och dem kollegorna som städade mitt lägenhet kan knappt svenska inte heller bra engelska. Jag ångrar mig väldigt mycket. Och när jag ringde kundtjänsten deras bemötande var 0%. Det står deras hemsidan att dem skulle städa mig 8 timmer men dem ljög de städat bara 1 och halv timme. Hoppas att ni inte gör som ni gjorde mot mig till den andra. Man blir sjuk av det.

Antwoord van NC Flyttstädning
Trevligt bemötande och super bra städning, jag är jätte nöjd.

Antwoord van NC Flyttstädning
Jag är verkligen nöjd med min flyttstädning! Det var lätt att få kontakt och boka tid. Männen som kom och städade var väldigt trevliga och utförde ett jättebra jobb. Att de dessutom kom en stund innan städbesiktningen skulle ske och tog en sista titt och var med under städbesiktningen gör att jag kommer boka dessa igen vid nästa flytt samt rekommendera till alla jag känner.

Antwoord van NC Flyttstädning
Lätt och smidigt att boka och snabb respons gällande pris. Väldigt nöjd med flyttstädningen! Rekommenderar starkt den här städfirman!

Antwoord van NC Flyttstädning
Trevligt bemötande. Noggranna vid städningen . Sedan gav det ett seriöst intryckk när de mötte upp Kalmarhems besiktningsman.

Antwoord van NC Flyttstädning
Väldigt tillmötesgående för mina önskemål/krav och utförde ett utomordentligt jobb!

Antwoord van NC Flyttstädning
Trevlig personal och mkt bra jobb!

Antwoord van NC Flyttstädning
Ett seriöst bolag med riktigt bra flyttstäd! Hör garanterat av oss vid nästa flytt igen🌟

Antwoord van NC Flyttstädning
Snabbt och effektivt! Dessutom mkt väl utfört arbete

Antwoord van NC Flyttstädning
Superenkel bokning och riktigt bra resultat. Stort tack! Hoppas fler hittar denna toppentjänst!

Toppentjänst ju!
Snabbt, smidigt och väldigt noggrant städat.

Städ av lägenhet i Göteborg
Enkelt med bokning och mycket bra resultat

Antwoord van NC Flyttstädning
Väldigt smidig bokning och grymt resultat! Rekommenderar varmt!

Antwoord van NC Flyttstädning
Fantastiskt bemötande! Riktigt nöjd med flyttstädningen som jag bokade via Cleanwork! Rekommenderar starkt den här städfirman!

Antwoord van NC Flyttstädning
Bra service och prisvärt, kan rekommendera.

Antwoord van NC Flyttstädning
Lees meer over geverifieerde reviews.