Lees wat reviewers zeggen

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Smidigt att boka via hemsidan, så det får dem plus för. Flyttstädningen i sig var inte tillräcklig. I köket var städning av ugn, plåtar och galler väldigt dålig. Samtliga golv i hela lägenheten v... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Efter städning så missade städfirman att städa toaletten och balkongen, köksfläkten och tvättmaskinen. Efter påminnelse så gick dem tillbaka och städade inte och gav ursäkter. Jag trodde dem städade s... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bokat visningsstäd. Denna är lika bra utförd som en söndagsstädning av mig och frugan på max 2h. Förstår ingenting. Två pers var i huset en hel dag och gjorde i princip inget annat än det mest grundl... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Använd er inte av detta bolag!!!!!

För det första så kunde ingen svenska en kunde väldigt få ord och jag låser upp lägenheten och dem springer runt och fotograferar saker och jag står och förstår inte vad som händer? Det visar sig att dem fotograferar för att det är för smutsigt för att kunna göra vår slutstädning av vår lägenhet. När vi bokade företaget så framgick det väldigt tydligt vad som ingick och inte ingick.. vi Stog i en pressad sits där den nya hyresgästen skulle flytta in dagen efter så vi hade inte tid och fick gå med på att vi skulle betala ännu mer än det bestämda, bestämt å så jätte bra tänkte jag.. klockan blev 21,22 ingen ringde för att jag skulle komma och låsa dörren vid 22 kommer jag tillbaka till lägenheten det är ingen där och lägenheten har stått öppen med massa nya vitvaror OANSVARIGT! Sedan kommer vi in till lägenheten där det absolut inte var städat varken i hallen eller fönsterlistorna, samt hade man tagit dusch listen från lägenheten? Som jag fick bekosta. Jag har bilder på exakt allt detta! Mitt råd är att anlita inte detta bolag! Anledningen till att vi inte reklamerade var för att nästa hyresgäst skulle flytta in dagen efter. Jag fick betala dyra pengar för städningen plus alla extra timmar dem fick men sen fick jag utförra arbetet långt in på natten så man kunde lämna över lägenheten i ett befintligt skick! KATASTROF!!

2 oktober 2024

Antwoord van NC Flyttstädning

Tack för din feedback, och vi är verkligen ledsna att din upplevelse inte levde upp till varken dina eller våra förväntningar. Vi förstår att det måste ha varit väldigt frustrerande att hantera en sådan situation under tidspress. Vår intention är alltid att säkerställa att städningen genomförs noggrant och i tid, och därför erbjuder vi en garanti just för att sådana här problem ska lösas innan nästa hyresgäst eller ägare flyttar in.

Vi tar detta på stort allvar, och din upplevelse är definitivt inte det vi vill att våra kunder ska gå igenom. Vi vill därför gärna att du hör av dig till oss så att vi kan få en bättre förståelse för vad som hände och förhoppningsvis få en chans att rätta till det.

Teamet på CleanWork

Flyttstäd

Vi fick hjälp av CleanWork för att flyttstäda vår lägenhet. Det blev så rent och fint!
Vi är jättenöjda och kan rekommendera er att ta hjälp av CleanWork.

27 september 2024

Antwoord van NC Flyttstädning

Superroligt att du är nöjd Sofie. Stort tack för ett fint omdöme.

Ha en fin helg!

Hälsningar,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroligt trevligt och förstående…

Otroligt trevligt och förstående bemötande. Utförde ett väldigt bra jobb! Rekommenderas starkt!

18 september 2024

Antwoord van NC Flyttstädning

Tack för ett fint omdöme. Vad kul att du uppskattar vårt bemötande. Tack för förtroendet och att vi fick lov att hjälpa dig med din situation.

Väl utfört arbete

Trevlig personal. Välstädat.

4 september 2024

Antwoord van NC Flyttstädning

Vad roligt att du är nöjd Monica. Tack för ett fint omdöme.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

De städar inte tillräckligt och de bara ta pengarna från folk😡

Jag skulle inte rekommendera någon till cleanwork. De städat inte tillräckligt hos mig när jag betalade så mycket pengar och dem kollegorna som städade mitt lägenhet kan knappt svenska inte heller bra engelska. Jag ångrar mig väldigt mycket. Och när jag ringde kundtjänsten deras bemötande var 0%. Det står deras hemsidan att dem skulle städa mig 8 timmer men dem ljög de städat bara 1 och halv timme. Hoppas att ni inte gör som ni gjorde mot mig till den andra. Man blir sjuk av det.

28 augustus 2024

Hej Nimco,

Vad tråkigt att du haft en dålig upplevelse med oss. Det ber vi om ursäkt för.

Att vi endast skulle ha städat hos dig i 1,5h stämmer inte. Vi kommunicerar heller inte att vi ska städa ett visst antal timmar när det kommer till en flyttstädning utan vi avsätter alltid en hel dag för en flyttstädning, oavsett storlek, vilket står i våra villkor samt i den checklista du fått i samband med offert och även i din bokningsbekräftelse.

Anledningen till varför vi avsätter en hel dag beror på att vi inte vet hur lång tid det kommer ta att genomföra flyttstädningen eftersom vi inte varit i bostaden tidigare. Vissa bostäder vi kommer till är väldigt smutsiga och tar då längre tid, medan vissa är renare och tar kortare tid att städa. Därför kan vi inte garantera en exakt sluttid.

När du bokar flyttstädning hos oss har du alltid garanti, vilket innebär att om det finns brister i städningen som avviker från vad som avtalats, så kommer vi tillbaka och fixar till eventuella missar, kostnadsfritt. Allt detta står tydligt i samtliga av de mail du fått från oss, från det att du fick din första offert till mailet vi skickade dig efter att vi utfört flyttstädningen.

Jag blir därför lite förvånad då du inte inkommit med en reklamation och ingen på vår kundtjänst har tidigare varit i kontakt med dig gällande brister i städningen.

Återigen, så ber vi om ursäkt för att din upplevelse inte levt upp till dina förväntningar.

Supernöjd!

Jag är verkligen nöjd med min flyttstädning! Det var lätt att få kontakt och boka tid. Männen som kom och städade var väldigt trevliga och utförde ett jättebra jobb. Att de dessutom kom en stund innan städbesiktningen skulle ske och tog en sista titt och var med under städbesiktningen gör att jag kommer boka dessa igen vid nästa flytt samt rekommendera till alla jag känner.

16 augustus 2024

Antwoord van NC Flyttstädning

Vad roligt att du är nöjd Timmie. Tack för ett riktigt toppenomdöme!

Perfekt utfört flyttstäd

Lätt och smidigt att boka och snabb respons gällande pris. Väldigt nöjd med flyttstädningen! Rekommenderar starkt den här städfirman!

1 augustus 2024

Antwoord van NC Flyttstädning

Vad roligt att du är nöjd Alexander. Tack för ett fint omdöme!

Noggrannt städat !

Trevligt bemötande. Noggranna vid städningen . Sedan gav det ett seriöst intryckk när de mötte upp Kalmarhems besiktningsman.

27 juni 2024

Antwoord van NC Flyttstädning

Vad roligt att du är nöjd Jenni. Stort tack för ett fint omdöme!

Väldigt tillmötesgående!

Väldigt tillmötesgående för mina önskemål/krav och utförde ett utomordentligt jobb!

25 juni 2024

Antwoord van NC Flyttstädning

Vad roligt att du är nöjd med vår flyttstädning Petter. Stort tack för ett fint omdöme. Hoppas du kommit tillrätta i din nya bostad!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ett seriöst bolag med riktigt bra…

Ett seriöst bolag med riktigt bra flyttstäd! Hör garanterat av oss vid nästa flytt igen🌟

5 juni 2024

Antwoord van NC Flyttstädning

Tack för ett toppenomdöme! Bara att höra av er när det är dags att flytta igen.

Snabbt och effektivt

Snabbt och effektivt! Dessutom mkt väl utfört arbete

4 juni 2024

Antwoord van NC Flyttstädning

Tack för ett fint omdöme Mikael. Kul att ni är nöjda!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Superenkel bokning och riktigt bra…

Superenkel bokning och riktigt bra resultat. Stort tack! Hoppas fler hittar denna toppentjänst!

1 juni 2024

Antwoord van NC Flyttstädning

Tack för ett grymt omdöme Tor. Vad kul att du är nöjd!

10 av 10

Toppentjänst ju!
Snabbt, smidigt och väldigt noggrant städat.

24 april 2024

Antwoord van NC Flyttstädning

Stort tack för ett fint omdöme. Vad roligt att ni är nöjd!

Jättenöjd

Jättenöjd! Väldigt smidigt, rekommenderar!

29 mei 2024

Antwoord van NC Flyttstädning

Tack för ett fint omdöme Viktor!

Flyttstäd

Städ av lägenhet i Göteborg
Enkelt med bokning och mycket bra resultat

4 juni 2024

Antwoord van NC Flyttstädning

Roligt att du är nöjd Fabian. Tack för ett superomdöme!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt smidig bokning och grymt…

Väldigt smidig bokning och grymt resultat! Rekommenderar varmt!

3 juni 2024

Antwoord van NC Flyttstädning

Vad roligt att du är nöjd! Tack för ett fint omdöme.

Flyttstäd i världsklass!

Fantastiskt bemötande! Riktigt nöjd med flyttstädningen som jag bokade via Cleanwork! Rekommenderar starkt den här städfirman!

3 mei 2024

Antwoord van NC Flyttstädning

Vilket fint omdöme Vilhelm. Vad roligt att du är nöjd med vår tjänst!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.