1,5

Zeer slecht

Bij inleveren problemen …

Bij inleveren zeer invriendelijk personeel en een schade aan een deur die met het blote oog niet zichtbaar was. Wij hebben nergens voor getekend en toch is er 260 euro van de creditkaart afgehaald. Verder ook bij aankomst willen ze je nog een extra verzekering aansmeren terwijl wij dit bij Booking als geregeld hadden. Ik snap niet dat Booking nog steeds in zee gaat met dit bedrijf.
Wij hebben onze creditkaart direct laten blokkeren en bij de bank melding gemaakt van deze oplichterij.
Wij hadden helaas geen foto’s gemaakt die dit altijd. Ik denk eerlijk gezegd dat het niets had uitgemaakt dan hadden ze wel iets anders potluttig gevonden en het hun woord tegen het jouwe. Ze lopen ook gewoon weg als je het gesprek wilt aangaan. Echt onbeschoft.

20 maart 2026

De lage score zegt genoeg

De lage score zegt genoeg. Onbeschoft personeel dat niet voor rede vatbaar is. In kantoor Ibiza airport weigerden ze onze Mastercard en annuleerden botweg onze reeds betaalde reservatie zonder enige moeite te doen om een oplossing te vinden. Ze weigerden bovendien om ons naar de luchthaven terug te brengen. En vonden het ook nog plezant.
We waren genoodzaakt een auto te huren bij een andere maatschappij, die onze Mastercard wel zonder probleem accepteerde.

15 februari 2026

Dit bedrijf is zo ongelofelijk slecht

Dit bedrijf is zo ongelofelijk slecht, ze lokken je met goedkope prijzen. En dan begint het feest. Ze zijn niet eerlijk met de verzekering. Altijd extra rekenen. En nu komt het, als je je auto voor 08:00 terug brengt in de morgen. Dan rekenen ze nog eens €50 extra als boete. Ondanks dat het personeel al aanwezig is en de balie gewoon open. Ja ik doe m’n computer pas om 08:00 aan. Echt waar nog nooit zo iets meegemaakt.

27 november 2025
Toon reviews in alle talen. (65 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken