Beste ClickRent, Dank voor een snelle en goede afwikkeling bij het huren van een auto net voor sluiting tijd. Erg vriendelijk geholpen door dame, geen gedoe met creditcard, en snel onderweg. Erg fi... Toon meer

Oplichters. Er wordt schade opgegeven die er al was. Dit werd zelfs toegegeven door de controleur. Maar omdat ik full insurance had maakte het voor mij niets uit vertelde de controleur. Ik was het hi... Toon meer
Ontzettend slechte ervaring met ClickRent Alicante. Er werd zgn. een schade gevonden. Bedrag was al afgeschreven voordst wij thuis waren. Heb tot vervelends aan toe steeds genaild, gebeld en gevraagd... Toon meer
Geen bijkomende kosten praatjes etc. Ook fijn dat auto na inleveren gecheckt wordt waar je zelf bij bent. Controleer auto goed voordat je er zelf mee weg rijdt maar dat geldt voor iedere huurauto. Inl... Toon meer
Over ClickRent
We are in Mallorca, Menorca, Ibiza, Alicante, Malaga, Madrid and Valencia.
¡Bienvenidos! Somos una empresa de alquiler de coches que destaca por ofrecer la mejor relación calidad-precio en el mercado. Nos comprometemos a proporcionar vehículos de calidad a precios bajos. Valoramos tus opiniones y feedback. ¡Gracias por elegirnos!
Estamos en Mallorca, Menorca, Ibiza, Alicante, Málaga, Madrid y Valencia.
Verenigd Koninkrijk
- +34 971 730 696
- bookings@clickrent.es
- clickrent.es
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
To many extra costs
Helemaal niet tevreden
Helemaal niet tevreden. We zijn een zeer regelmatige klant hier maar deze keer haalden ze toch een toer met ons uit. We kregen een auto vol builen (op zich geen probleem want de builen leken aangeduid op het startdocument). We mochten van deze keer de wagen aan de luchthaven laten met de sleutel in een sleutelkluisje. We hadden toen al onraad moeten ruiken want dus geen gezamenlijke inspectie na gebruik. Nog geen 3 uur later een mail met zogezegd 4 beschadigingen en onze waarborg van 1200 euro kwijt! Vele (ook juridische) mails mochten niet baten. We hebben de zogezegde schade echt niet veroorzaakt. We gaan hier nooit meer.
Toch extra verzekering
Toch extra verzekering, tegen afspraak in kosten inhouden, borg nog steeds niet terug.
Dubieuze praktijken
Bij het online huren van een auto bij clickrent in Mallorca had ik al een extra verzekering afgesloten die alles dekt.
Aangekomen bij het verhuurbedrijf moesten we nog een verzekering afsluiten van maar liefst 180€. Wij uitleggen dat we al volledig verzekerd waren, maar dit hielp niet. Wel de prijs van de verzekering opeens naar 120€ in plaats van 180... Zeer dubieus allemaal, ik zal hier nooit gen auto meer huren, voelde me opgelicht, gelijk aan het begin van mijn vakantie.
Het vreemde vind ik nog dat ik op rentalcars altijd vergelijk en boek, maar dat hij er hier als beste uit kwam. Eigen reviews..?
HUUR hier geen auto!
HUUR hier geen auto!! Net zoals veel reviews al aangeven maken zij er een verdienmodel van door steeds maar weer oude schaden op te voeren bij huurders die hun auto terugbrengen. Op het moment dat je de auto ophaalt is er niets aan de hand. Ze hebben een formulier naar je gemaild met bekende schade aan de auto, die niet klopte. Als ik foto's of een video maakte vóór ik de auto meenam kwam het wel goed, werd gezegd. Ze zeiden er niet bij dat ik onder de auto ook foto's moest maken. Laat dat nu net een schade zijn, welke werd beweerd er niet te hebben gezeten toen we de auto meenamen: schande. Ik had nl ook een schade bemerkt aan de binnenzijde van de bestuurdersportier, welke ook niet op het formulier stond aangetekend. Toen ik dat als argument aangaf, werd hier niets mee gedaan!!! We hebben geen schade veroorzaakt, wél werd €430 op de borg van €2.000 (ook schande) ingouden, zonder blikken of blozen. We hebben het rapport niet ondertekend. Ook heb ik later (3 mails aan gewijd) gegevens op moeten vragen om bij de externe verz my een claim neer te leggen. Op dit moment (21-4) is nog niet duidelijk of de schade vergoed wordt. Gelukkig ben ik volgens mij goed verzekerd.
HUUR GEEN AUTO BIJ DIT BEDRIJF …
HUUR GEEN AUTO BIJ DIT BEDRIJF We hebben de via booking.com gereserveerde huurauto opgehaald bij click rent. Ze probeerden ons eerst op agressieve wijze een extra verzekering te verkopen voor € 252. Toen we dat weigerden verwisselden ze de sleutel van de auto met een sleutel voor een andere auto, We kregen een ford mee vol krassen en deuken. We hebben dit aangegeven en wilden de auto weigeren. Kregen toen een tekening waarop aangegeven de volgens hen aanwezige schade. Moesten we maar foto's maken van de rest, dan kwam het wel goed. Lijkt op een verdienmodel.
Zoals verwacht zijn er bij het terug brengen van de auto problemen ontstaan. Van veel butsen, krassen en deuken hebben wij foto’s gemaakt. Maar ze hebben een kras kunnen ontdekken aan de voorkant onder de bumper. Bijna liggend kun je hem zien. Dit hebben wij absoluut niet veroorzaakt. Ik heb hun beoordeling dan ook niet getekend.
Ze hebben onze creditcard voor €480,- belast. Niet bespreekbaar en wat je ook aangeeft, het interesseert ze niet.
Super slechte ervaring
Ten eerste lang op een shuttlebus moeten wachten . Bij aankomst was er 1 balie open van de 6 .
Slechte service aan de balie welke enkel uit is op bijverkoop van verzekering.
Hele ervaring is gebaseerd op wantrouwen bij de klant en zoveel mogelijk extra te verdienen .
Voorbeeld : de auto moet om half 12 worden ingeleverd terwijl wij pas om half 6 op het vliegveld moeten zijn. Ze gaf geen opties aan en te laat inleveren kost dan een extra dag huur ( logisch ) maar dan ook extra administratie kosten van c.a 40 euro . Ik had het via Bookings geregeld met extra verzekering . Maar als nog € 1000 euro borg . Indien er wat gebeurd dan innen zij het geld van de borg en ik moet maar zorgen dat ik het van Bookings terugkrijg.
Ik wou juist geen gedoe , daarom extra verzekering . Ik kom daar wel een extra verzekering afsluiten van € 155 ..
Allerslechtste bedrijf ooit
Allerslechtste bedrijf ooit. 3 uur lang wachten. 70 mensen in de rij. 2 mensen bediening. 20 minuten per auto: echt schandalig.
Zeer slechte ervaring met Clickrent Alicante
Zeer slechte ervaring met Clickrent in Alicante waar ze 2 schades vonden (krassen op bumpers) die niks voorstelden naar mijn mening, maar het schadebedrag was wel € 710,00?
Pas op met dit bedrijf. Op de mail die ik van hun kreeg stonden maar 3 schades aangevinkt op de auto.
Ik heb in totaal 19 foto's gemaakt van krassen en beschadigingen op deze auto.
Gelukkig een verzekering via rentalcover.com die mij binnen een week het hele bedrag heeft vergoed.
oplichters
Wij hebben een bestelbus gehuurd bij Clickrent in Malaga. Ik had er, na de auto opgehaald te hebben, al niet zo’n goed gevoel over omdat ze melding maakte van de € 35 kosten voor het aftanken. Ondanks het feit dat ik vermelde dat ik de bus geheel volgetankt terug zou brengen, bleef ze volhouden dat dat de voorwaarden zijn als je via Doyouspain boekt.
Nou zou het wel raar zijn maar die € 35 had ik voor lief genomen, echter nu zeggen ze dat wij de bestelbus leeg hebben teruggebracht. Ik heb natuurlijk geen foto van de kilometerstand genomen, daar kreeg ik de kans niet voor. Wel heb ik bewijs dat ik diesel getankt heb voor €34,55, eerst voor € 30 omdat ik dacht dat ik dat wel zou redden. Wij hebben nl. maar max 300 km gereden. maar daar moest dus nog € 4,55 bij.
Ik vind dit uiteraard geen stijl en meld dit bij jullie maar ga het ook melden bij Visa.
achteraf had ik de recenties moeten checken.
Om verdere klanten te onthouden van deze praktijken zou ik Clickrent schappen alsbedrijf om zaken mee te doen.
Oplichters
NIET huren bij ClickRent Alicante airport; zijn grote oplichters
Ik heb gehuurd en had ook een all riskverzekering afgesloten bij Rentalcover
en ik voel me opgelicht
Als je toch huurt adviseer ik iedereen om foto’s te maken van elk deukje en krasje want ze claimen bij inleveren forse bedragen voor een klein krasje op de bumper dat je op afstand niet ziet
Ik verdenk ze ervan dat het hun verdienmodel is om steeds dezelfde auto ( Hyundai Kona) met dit krasje te verhuren Want ik lees nu in reviews dat dit regelmatig is gebeurd
Stelletje oplichters
Nog minder dan 1 ster waardering
Voor de luchthaven gaan tanken
Voor de luchthaven gaan tanken. Omdat er een heel klein beetje uit was moest ik €16 extra betalen , daar mazk ik geen.probleem van maar €35 om naar daar te rijden . We waren daar om 7.30u en , ondanks ik het gezegd had bij afhaling , moest ik nog eens €55 extra neertellen omdat ze de cobtrole voor 8u moesten doen . Clickandrent u hebt een klant minder die toch 4 keer per jaar een auto zou huren .
Ver weg blijven
Ver weg blijven . Denk dat je het oplichting kan noemen. Bij inleveren rekende zij schade die er al op zat. Vlg zeggen beween mijn eigen foto’s niks. Schade had zelfs de kleur van hen wasstraat! Meer dan 400 euro van de borg en ze blijven bij hun punt ondanks al het tegenbewijs wat ik indien.
Vlot en soepel
ophalen en wegbrengen prima, tanktoeslag bij vol ingeleverd belachelijk.
ophalen en wegbrengen prima, maar via platforms als doyouspain ondanks dat het niet duidelijk vermeld staat en multi interpreteerbaar
Fuel Policy
Fuel is not included in our quoted rates. On arrival you will be asked to prepay a tank of fuel.
The fuel price will be 155 €. This includes the refueling service charge which will be 35 €.
When you've returned the car, you'll be refunded for the amount remaining in the tank minus the operational and refueling costs.
Ga je ervan uit dat als je hem vol inlevert (wat de afgifte medewerker ook verteld) je het geld terug krijgt . Dus dat EUR 35,- refuel kosten alleen gerekend word als zij refuel doen. Maar ze rekenen het ook gewoon als je zelf getankt hebt en hem vol inlevert. Dit is weer zon typisch trucje om geld van je weg te halen terwijl dit niet duidelijk vermeld staat in de terms (zie boven) . Jammer dat dit altijd zo onbetrouwbaar is en niet gewoon netjes kan of duidelijk vermeld word
HUUR HIER NIET U AUTO
HUUR HIER NIET U AUTO! Gevraagd om voor daadwerkelijk verlaten verhuurlocatie in Bilbao bij de luchthaven de auto rondom te checken op schades met medewerker ClickRent. Hierop werd aangegeven dat dit niet noodzakelijk was. Alle schades zouden zijn opgenomen in hun systeem. Zelf rondom de schades gefotografeerd. Bij het inleveren van de huurauto werd aangegeven dat er een nieuwe schade was ontstaan. Bij het tonen van de reeds eerder gemaakte foto's bij vertrek werd aangegeven dat deze niet duidelijk genoeg waren en werd de schade in rekening gebracht. Ze bleven volhouden dat de schade nog niet op de auto zat bij vertrek. Was allrisk verzekerd maar ik ben wel een procedure opgestart. Pure oplichting!
NIET HUREN - FRAUDULEUZE PRAKTIJKEN
NIET HUREN - FRAUDULEUZE PRAKTIJKEN. We arriveerden met een late vlucht en het invullen van de formaliteiten voor het afhalen van de wagen duurden ook nog eens erg lang. De zwarte wagen SEAT stond op een donkere plaats in de loods tussen andere wagens geparkeerd. We namen zelf foto's van kleine schadevlekjes aan de zijkanten en vertrokken. We waren voorzichtig met de wagen. Bij het binnen leveren kwamen ze direct met een spiegel onder de wagen kijken. Daar bleken diepe krassen te zitten. We zijn 100% zeker dat dit niet door ons veroorzaakt werd, je moet al ergens oprijden om zo'n krassen te hebben onder de wagen en je zou dit zeker horen. We vroegen bewijs van foto's van vorige inleveringen maar dit kregen we niet. Onder de wagen hadden wij natuurlijk geen foto's getrokken en op de plek waar de wagen geparkeerd stond bij vertrek zouden we dit ook moeilijk hebben kunnen doen vermits de beperkte plaats en het beperkte zicht. Ook bij een andere dame die haar wagen binnen leverde kwamen ze direct met de spiegel aandraven om onder te auto te kijken. Ook zij bleek schade te hebben!!!???? Het personeel was erg onvriendelijk en duidelijk getraind om mensen op te lichten. Onze kinderen hadden een andere wagen gehuurd, zij kwamen een halfuurtje na ons binnen. Hun wagen werd helemaal niet gecontroleerd. Het is meer dan duidelijk opgezet spel! NIET HUREN DUS, wij hadden een zwarte Seat, nb: je kan geen reviews plaatsen via de site van het bedrijf. Dat zegt al genoeg
extreem hoge faktuur voor lekke band
Ik heb een lekke band gekregen aan het einde van mijn huurperiode, auto is weggesleept naar de garage en tot mijn verbazing is er ruim € 2500 van mijn creditcard afgeschreven, niet alleen de wegsleep kosten en het repareren van de band zijn in rekening gebracht maar allerlei andere zaken die er niets mee te maken hadden zoals bv bekleding achterbank ( niemand heeft achterin gezeten) Ik heb mijn verzekering afgesloten bij een 3e partij en dat stemt de car rental al zeer "onwelwillend" want dat is waar ze vooral in de winterperiode op kunnen verdienen.
Let op dat je niet alleen foto's van buitenkant maakt maar ook van de binnenkant.
nooit meer huren bij click & rent!!!!!