Clientflow Reviews

TrustScore 3.5 uit 5

Bedrijfsgegevens

1. Softwarebedrijf

Geschreven door het bedrijf

Clientflow er et dansk system til styring af kunder, opgaver og fakturering – bygget til servicevirksomheder i felten. Vi hjælper især vinduespudsere og andre servicevirksomheder med at slippe for papirarbejdet og få overblik over hverdagen – fra booking og ruter til SMS-kommunikation og betaling via MobilePay. Clientflow er alt-i-ét systemet til udekørende servicevirksomheder. Der er blandt andet leads-håndtering, automatisk ruteplanlægning, email og SMS kommunikation, Løn, Flådestyring, bookingportal, regnskabsintegration og meget mere.

Gemiddeld

TrustScore 3.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nej tak herfra

Jeg var i dialog med Clientflow men valgte en anden løsning. Så ringer de for at følge op og jeg fortæller dem at jeg har valgt noget andet og så bliver de ubehagelige i telefonen og smækker røret på. Det blir et nej tak herfra.

9 september 2026
Logo Clientflow

Antwoord van Clientflow

Hej Søren

Vi kan dog ikke genkende det beskrevne forløb og kan heller ikke finde nogen registreret dialog med dig i vores systemer. Den adfærd, du beskriver, er på ingen måde den måde, vi ønsker at kommunikere med potentielle eller eksisterende kunder på.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere, hvis der er sket en misforståelse eller hvis du har været i kontakt med en anden person, der har udgivet sig for at være fra Clientflow.

Hvis du rent faktisk har oplevet den behandling hos os, vil vi meget gerne høre fra dig – og så sender vi gerne en kasse vin eller øl som en undskyldning for den dårlige oplevelse.

Du kan ringe eller skrive på 35 95 35 08 :-)

Med venlig hilsen,
Daniel Høyrup

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service

Vi er en lille ny vinduespudservirksomhed som har taget skiftet fra et andet program til Clientflow og har kun oplevet fantastisk support, stor lydhørhed overfor vores ønsker og behov. Thomas og Daniel er gået meget langt og nok også længere end man kunne forvente for at gøre vores overgang så let som muligt og hjælpe os i en meget presset og uheldig situation. Tak er kun et fattigt ord.

24 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

Vi har skiftet fra et andet program til Clientflow, og det har været den helt rigtige beslutning. Programmet lever fuldt ud op til vores forventninger – og mere til.

Det, der virkelig gør en forskel, er, at Clientflow er udviklet af folk med erfaring fra branchen. De forstår, hvad man som vinduespudser har brug for i hverdagen, og det kan tydeligt mærkes i systemet. Det hjælper med at optimere arbejdsgangene, sparer tid for vores medarbejdere ude i marken og gør administrationen på kontoret langt mere effektiv.

Vi kan varmt anbefale Clientflow til andre i branchen, der ønsker et brugervenligt og gennemtænkt system.

//Rudernes Konge

29 juli 2026