Climaider Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Handlingsorienteret og intuitiv app. Kan godt anbefale den til flere, der også har lidt svært ved at blive klog på egne aftryk og individuelle handlingsmuligheder. Hent appen og plant nogle træer - u... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt fantastisk koncept! Man kan donere lige hvad man vil hver måned, og jo netop få anslået sit CO2-udslip og betale for at opgøre for det man udleder. Det er meget gennemskueligt, og super interess... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig fin app der hjælper med at holde styr på ens CO2 forbrug/regnskab, samt hvad man kan gøre for at nedbringe sin udledning. Det er virkelig fedt med den viden der er i app'en, hvilket giver et ek... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meningsfyldt, nemt og gennemsigtigt. Jeg støtter med største glæde, er så glad for, at I finder de bedste projekter (og nu ovenikøbet har jeres eget) i en verden, der er så svær at gennemskue ift aftr... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Milieuorganisatie

Geschreven door het bedrijf

Vi gør klimahandling nemt og effektivt. Plant træer og udlign dit klimaaftryk på få minutter, ved at støtte verificerede CO2-reducerende klimaprojekter.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hjemmesiden virker ikke - ikke muligt at udmelde på hjemmeside

Hjemmesiden virker ikke. Jeg har egentlig været godt tilfreds med nyhedbrevene, men hjemmesiden har ikke virket det sidste år. Og værst af alt er det ikke muligt at melde sig ud på hjemmesiden. Det føles mildest talt meget utrygt.

2 januari 2021

Hej Andreas.

Først og fremmest tak for din støtte til klimaprojekterne!

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse.

Til gengæld vil vi meget gerne høre tankerne bag udmeldingen, at hjemmesiden ikke virker? Vi har lavet mange ændringer på hjemmesiden og medlemspanelet det seneste år, og derfor kan der sagtens forekomme fejl og mangler. Men det ville være dejligt, hvis du kunne være mere specifik omkring hvad der ikke har virket efter din oplevelse. Så kan vi nemlig udbedre fejlene :)

Du kan til enhver tid afmelde dit abonnement på hjemmesiden. Det kan du enten gøre på medlemspanelet eller på https://da.climaider.com/cancel-membership, som også findes i footeren på hjemmesiden.

Igen så er vi kede af, at du har haft en utryg oplevelse. Men samtidig er vi også forvirrede over den dårlige anmeldelse. Du kan til enhver tid skrive til os med spørgsmål, fejlrapporteringer, ideer til forbedringer eller andet. Det tager vi altid imod med åbne arme.

De bedste hilsner,
Sander

Fedt koncept

Fedt koncept. Let måde at bidrage til klimainitiativer. Gode tips og tricks i nyhedsbrevet.

17 november 2020

Antwoord van Climaider

Hej Alberte. Tak for de fine ord! Vi er glade for, at du synes om nyhedsbrevet. Sig endelig til hvis der er mere vi kan gøre for dig. Og så tak for din støtte til klimaprojekterne :)

Grønne hilsner fra Sander

Nice concept

Nice concept! Been a happy member a year now

7 november 2020

Antwoord van Climaider

Hey Morten. Thanks so much for leaving a review! But most of all thanks for the ongoing support! Climaider only exists because of people like you. I hope you have an amazing day.

Green regards,
Sander

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hvis du gerne vil bidrage og støtte en…

Hvis du gerne vil bidrage og støtte en mere bæredygtig og grøn fremtid, vil jeg anbefale Climaider, det tideligere Ren Sti. Her regner du din personlige CO2 udledning ud og betaler hver måned et skræddersyet beløb, hvorigennem du kompenserer for din egen CO2-udledning. Din støtte bliver gennem de mange tiltag Climaider investerer i, brugt til at skabe en grønnere fremtid!

5 november 2020

Super Fedt projekt

Fedt projekt, god overskuelig hjemmeside hvor man nemt kan udregne sit CO2 forbrug, og derefter utroligt fede projekter som man kan hjælpe med at støtte, ved at kompensere for sit CO2 forbrug.
Et bidrag der giver utroligt meget mening!

16 oktober 2020

Hej Johanne.

Mange tak for din anmeldelse og tak for dit bidrag! Det er med til at gøre en kæmpe forskel for klimaet, fjerne en masse CO2, og hjælper de mest udsatte lokalsamfund. Endnu engang tak!

De bedste hilsner fra Sander

Good job

Easy to sign up, interesting news and good communication

16 oktober 2020

Hey Line.

Thank you so much for your review. We really appreciate it. Please don't hesitate to ask in case you have any questions.

Green regards from Sander.

Works perfectly

I have great confidence in the people behind Climaider. I like the opportunity to do something NOW. That's why I have set up a monthly subscription.

8 oktober 2020

Hey Hans.

Thanks so much for supporting Climaider and our cause! Your contribution helps us create meaningful and measurable impact in the world - for that, we are very grateful.

I hope you have a wonderful day.

Best regards from Sander.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Her gik jeg rundt og troede at jeg var grøn

Første gang jeg har prøvet en klimaberegner. Man bliver guidet igennem med spørgsmål så det er rimeligt nemt. Jeg troede at vores familie ikke var store klimasyndere men var chokket over at se vores reelle udledning. Jeg ved at det ikke kan være 100% præcist men jeg var vildt overrasket at se, hvor meget der skal til for at vi virkelig flytter noget. Nu har jeg så valgt at supplere min ‘halvgrønne’ livsstil med en kontant månedlig betaling, som rykker noget i form af større klimaprojekter. Hvad jeg gør derhjemme bliver jeg ved med, men der skal åbenbart meget mere til.

3 oktober 2020

Antwoord van Climaider

Det var netop denne alarmerende indsigt der gjorde, at vi startede Climaider. Det, at der i virkeligheden er så lang vej, til at være på det niveau, som vi bør være.

Mindre kød, færre flyrejser, bedre isolering? Hvad er det der virkelig batter? Det spørgsmål håber jeg, at testen har hjulpet dig og din familie, med at få indsigt i.

Vi skal alle gøre hvad vi kan, for at minimere vores aftryk på klimaet, men samtidig bliver vi også nødt til, at indse, at det tal aldrig bliver lig nul.

Derfor er vi super taknemmelige for, at der er folk som dig, der vælger at bidrage til disse enormt vigtige og effektive klimaprojekter. Det gør en reel og målbar forskel!

Fortsat god dag og grønne klimahilsner fra Sander

Great cause!!

I have been a supporter for a year now and i received a personal video of Victor (Marketingsresponsible) telling me thanks and if there was anything i could always write.
Great service and great cause to support

1 oktober 2020

Hey Jonas.

Once again we just want to thank you for supporting Climaider and our cause! Your contribution is making a REAL difference in the world!

Green regards from Sander

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Absolutely no reason not to sign up!

Absolutely no reason not to sign up! So simple and easy to do so and you can choose which project you wish to support.

25 september 2020

Antwoord van Climaider

Hey Amalie. Thank you so much for the kind review! And most of all thank you for funding these urgently important climate projects.

De har styr på min co2-udledning

Climaider hjælper mig med at co2 kompensere på en meningsfuld, transparent og troværdig måde.

16 september 2020

Hej Annika.

Tak for din anmeldelse og TAK for dit bidrag!

Grønne hilsner fra Sander