Handlingsorienteret og intuitiv app. Kan godt anbefale den til flere, der også har lidt svært ved at blive klog på egne aftryk og individuelle handlingsmuligheder. Hent appen og plant nogle træer - u... Toon meer
Helt fantastisk koncept! Man kan donere lige hvad man vil hver måned, og jo netop få anslået sit CO2-udslip og betale for at opgøre for det man udleder. Det er meget gennemskueligt, og super interess... Toon meer
Rigtig fin app der hjælper med at holde styr på ens CO2 forbrug/regnskab, samt hvad man kan gøre for at nedbringe sin udledning. Det er virkelig fedt med den viden der er i app'en, hvilket giver et ek... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Meningsfyldt, nemt og gennemsigtigt. Jeg støtter med største glæde, er så glad for, at I finder de bedste projekter (og nu ovenikøbet har jeres eget) i en verden, der er så svær at gennemskue ift aftr... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi gør klimahandling nemt og effektivt. Plant træer og udlign dit klimaaftryk på få minutter, ved at støtte verificerede CO2-reducerende klimaprojekter.
Blågårds Pl. 4, 2200, København, Denemarken
- hello@climaider.com
- climaider.com
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Hjemmesiden virker ikke - ikke muligt at udmelde på hjemmeside
Hjemmesiden virker ikke. Jeg har egentlig været godt tilfreds med nyhedbrevene, men hjemmesiden har ikke virket det sidste år. Og værst af alt er det ikke muligt at melde sig ud på hjemmesiden. Det føles mildest talt meget utrygt.

Fedt koncept
Fedt koncept. Let måde at bidrage til klimainitiativer. Gode tips og tricks i nyhedsbrevet.

Antwoord van Climaider
Jeg er super glad for mit medlemsskab…
Jeg er super glad for mit medlemsskab hos Climaider! Jeg har været medlem i over et år, og der har aldrig været noget at brokke sig over.
Jeg er meget tilfreds med ordningen og…
Jeg er meget tilfreds med ordningen og håber, at klimaprojekterne går planmæssigt frem
Hvis du gerne vil bidrage og støtte en…
Hvis du gerne vil bidrage og støtte en mere bæredygtig og grøn fremtid, vil jeg anbefale Climaider, det tideligere Ren Sti. Her regner du din personlige CO2 udledning ud og betaler hver måned et skræddersyet beløb, hvorigennem du kompenserer for din egen CO2-udledning. Din støtte bliver gennem de mange tiltag Climaider investerer i, brugt til at skabe en grønnere fremtid!
This is a super side
This is a super side, tell tour friends.
Et fantastisk initiativ og projekt
Et fantastisk initiativ og projekt som jeg med glæde støtter!
En troværdig organisation
En troværdig organisation, der arbejder for en vigtig sag💚
Super Fedt projekt
Fedt projekt, god overskuelig hjemmeside hvor man nemt kan udregne sit CO2 forbrug, og derefter utroligt fede projekter som man kan hjælpe med at støtte, ved at kompensere for sit CO2 forbrug.
Et bidrag der giver utroligt meget mening!

Good job
Easy to sign up, interesting news and good communication

Works perfectly
I have great confidence in the people behind Climaider. I like the opportunity to do something NOW. That's why I have set up a monthly subscription.

Antwoord van Climaider
Her gik jeg rundt og troede at jeg var grøn
Første gang jeg har prøvet en klimaberegner. Man bliver guidet igennem med spørgsmål så det er rimeligt nemt. Jeg troede at vores familie ikke var store klimasyndere men var chokket over at se vores reelle udledning. Jeg ved at det ikke kan være 100% præcist men jeg var vildt overrasket at se, hvor meget der skal til for at vi virkelig flytter noget. Nu har jeg så valgt at supplere min ‘halvgrønne’ livsstil med en kontant månedlig betaling, som rykker noget i form af større klimaprojekter. Hvad jeg gør derhjemme bliver jeg ved med, men der skal åbenbart meget mere til.

Great cause!!
I have been a supporter for a year now and i received a personal video of Victor (Marketingsresponsible) telling me thanks and if there was anything i could always write.
Great service and great cause to support

Antwoord van Climaider
Absolutely no reason not to sign up!
Absolutely no reason not to sign up! So simple and easy to do so and you can choose which project you wish to support.

Antwoord van Climaider
Søde folk der gør et godt stykke…
Søde folk der gør et godt stykke arbejde for klimaet

De har styr på min co2-udledning
Climaider hjælper mig med at co2 kompensere på en meningsfuld, transparent og troværdig måde.