3,4

Gemiddeld

Al 10 jaar klant geweest maar toen mijn…

Al 10 jaar klant geweest maar toen mijn emails in het Cpanel werden herschreven en met vele werden uitgebreid waren ze niet thuis. Er was geen bewijs dat er iets fout ging. Al mijn emails met hun eigen wachtwoord wat alleen op papier staat en nergens anders. Ben nu bij SiteGround en dat voelt een stuk beter.
Cok van Heesch

13 januari 2024

5 sterren zijn zeker op zijn plaats...

Erg tevreden over de service, ik heb een webshop verhuisd naar deze provider en dat verliep in niet helemaal vlekkeloos. Daardoor gelijk ervaren dat er korte lijntjes zijn via het support systeem en vragen wordt snel op gereageerd.

Wat mij betreft de basis voor een lange samenwerking!

11 juni 2022

Betrouwbaare service en diensten. een aanrader!

Allereerst, complimenten naar de support en service. Ik ben al een tijd klant bij Cloudwebservices, en als ik vragen had/heb kon ik gemakkelijk een ticket indienen. Daarbij werd ik snel geholpen en zijn meerdere tickets snel afgehandeld. Momenteel heb ik 3 diensten bij Cloudwebservices en ben er zeer tevreden over. Je ontvangt je dienst waarvoor je betaald met gebruiksgemak!

15 mei 2022

Geweldige service !

Ondertussen 3 jaar klant. En wat een top service altijd goede, nette en snelle communicatie. Kan iedereen adviseren om gebruik te maken van hun service.

23 april 2022

Na 6 maanden nog altijd zeer tevreden.

Nu inmiddels bijna een half jaartje bij Cloudwebservices en ben zeer tevreden. In januari heb ik samen met Bryan alle mijn (ongeveer 20) websites/domeinen verhuisd naar een reseller account bij Cloudwebservices. Dit hebben we netjes in samenspraak gedaan zodat er zo min mogelijk onderbrekingen of onbereikbaarheid zou zijn voor deze websites/domeinen.

Bij een probleem, storing of upgrade wordt er netjes over gecommuniceerd en snel een oplossing gezocht. Betreft het een problemen gerelateerd aan mijn kant dan wordt er mee gedacht over een oplossing.

Al met al ben ik zeer tevreden over de service en de prijs is ook nog eens top!

27 mei 2021

Tot nu toe erg tevreden!

Afgelopen maand een account aangesloten. Het bestellen gaat snel en simpel. Goede user interface waar alles duidelijk genoteerd staat, websites laden erg snel ten opzichte van onze vorige hosting leverancier, enigste puntje is dat wij niet kunnen zien hoeveel bestanden wij hebben ge-upload (aantal inodes) dit is denk ik wel toe te voegen aan Cpanel omdat wij dit bij de oude hoster ook zagen.

14 maart 2021
Logo Cloudwebservices

Antwoord van Cloudwebservices

Blij om te horen! Inmiddels hebben wij de inodes toegevoegd aan cPanel.

0 service

Zodra het geld binnen is gaat het service niveau naar 0, beloftes worden niet nagekomen en spreuken als: je bent maar 1 klantje en je snapt het niet is dan alles wat je krijgt. Erg teleurgesteld

Reactie op onderstaand: voor de verhuizing 3x gevraagd of de website over kon zonder problemen, antwoord ja en zou "geoptimaliseerd" worden, realiteit: website werkt maar half en kan niet meer geüpdate worden. Ddns is na de laatste update van cpanel ook kapot, antwoord: je bent maar 1 klant niet belangrijk genoeg.

Ik zit nu met een defecte website en een server die niet werkt vanwege een niet werkende ddns, bedrijf ligt plat .....en dat na een jaar gesloten te zijn vanwege corona, bedankt webcloudservice voor je lege beloftes en incompetentie.

PS. Ik vraag niet om managed services (valt dns daar onder?) Vraag enkel je beloftes na te komen, echter blijkt die lat inderdaad te hoog te zijn.

10 maart 2021
Logo Cloudwebservices

Antwoord van Cloudwebservices

De klant wil helaas niet snappen dat Cloudwebservices geen managed diensten levert. Hierbij wordt de lat aan gevraagde service te hoog neergezet. Cloudwebservices heeft voor elke klant het beste voor, en betreurd dan ook deze review.

Edit:
1. "voor de verhuizing 3x gevraagd of de website over kon zonder problemen, antwoord ja en zou "geoptimaliseerd"": De website is volledig overgezet en werkend bevonden. Dit is ook bevestigd. Update werkt niet omdat een module op de website niet meewerkt, dit valt onder usercontent. Klant geeft aan dat de server niet werkt. Wat wel het geval is, alleen een onderdeel op de klant zijn site werkt niet mee. Omdat wij geen managed diensten leveren, kunnen wij voor de website ook niets betekenen helaas. Wij hebben zelfs extra onderzoek verricht om het probleem te onderzoeken.

2. "Ddns is na de laatste update van cpanel ook kapot, antwoord: je bent maar 1 klant niet belangrijk genoeg.": DDNS is inderdaad kapot door cPanel. cPanel heeft erkend dat dit een probleem is en er is aan de klant doorgegeven dat cPanel dit gaat maken. De klant eist dat de volledige shared server wordt gerestored naar de oude versie in de tussentijd. Wat niet kan voor alleen 1 website. De klant interpreteert dit als: je bent maar 1 klant niet belangrijk genoeg... cPanel en Cloudwebservices zijn ermee bezig. Er is ook een gratis alternatief geboden. Zodat DDNS gewoon kan blijven werken voor de klant en zijn servers. Hier is de klant niet op ingegaan.

3. "bedrijf ligt plat": Cloudwebservices heeft het hele contract door een werkende dienst geleverd, helaas werken bepaalde componenten niet zoals verwacht, waar wel een oplossing voor is gezocht, deze komt er ook aan of is voor de klant zijn verantwoording. Er is zelf aangegeven dat alles online blijft, tot dat het IP veranderd. Wat nu nog niet het geval is geweest.

4. Er is niet genoemd dat Cloudwebservices moeite heeft gestoken om DDNS werkend te krijgen voor de domeinnaam van de klant. Wel is waar dat dit niet met intuïtiviteit is ingesteld, maar wel een voorbeeld dat alle klanten de beste service mogen verwachten + dat wij extra een manier hebben gevonden om toch iets op te zetten voor de klant.

5. "Ik vraag niet om managed services (valt dns daar onder?)": Zoals in punt 1 aangegeven, is Cloudwebservices niet verantwoordelijk voor de inhoud van de site. De website werkt. Dat er aan ons gedelegeerd wordt dit op te lossen, is een vraag voor managed diensten.

6. "Vraag enkel je beloftes na te komen": Tot zover zijn alle beloftes ook nagekomen; een werkende site, werkend email, ddns wordt gefixt, service is verder gegaan dan standaard. Dit alles is ook bevestigd.