Pas på. Bondefangere som lover en masse - det virker bare ikke, og så skrives der regninger i hobetal for "hjælp".
Bedrijf heeft geantwoord
Altid lynhurtig respons fra superkompetente medarbejdere når jeg har brug for IT-support, og så er Cloudzolutions IT-løsninger altid tilpasset mit aktuelle behov. Hvis det var muligt at give 6 stj... Toon meer
Stig og Co. i Cloud Zolutions er meget kompetente, imødekommende og hurtige til at svare/hjælpe også selv om at vi ikke er blandt deres største kunder. Vi kan kun give de bedste anbefalinger her fra... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Cloud Zolutions er din komplette IT-afdeling – samlet ét sted. Vi gør det enkelt for dig at håndtere både IT, web og telefoni, så du kun behøver at ringe ét sted for hjælp. Vi leverer driftssikker IT-support, brugervenlige webløsninger og fleksibel telefoni med omstilling og AI-receptionist. Hos os får du skræddersyede løsninger, gennemsigtig kommunikation og en service, der giver dig tryghed i hverdagen. Vores mål er at være din faste samarbejdspartner, så du kan fokusere på din forretning, mens vi sørger for resten.
Kinavej 1C, 4200, Slagelse, Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van Cloud Zolutions ApS
Efter at have haft problemer med WiFi netværket lige siden at vi fik Cloud Solutions' løsning, har vi nu valgt at opsige den. De har altid svarer høfligt på mails, men har ikke haft en interesse i at ordne problemet - hvilket er meget tydeligt. De kom forbi en enkelt gang, men nu vægter de at se forbi og fikse løsningen men skriver bare at de kan se den virke fra afstand. Det virker helt håbløst, at vi kan sidde 24 mennesker og se at det ikke virker - mens de så fortæller at de kan se at det gør det. Nu er servicen så også stoppet siden vi har sagt op.
Opdatering:
Interessant at vi åbenbart skal finde en by løsning - det har i ikke informeret os om.
Læs jeres egen korrespondance med os. I har gentagne gange fortalt at vores løsning virker - uden at komme og se på den. Jeg er chokeret over at i ikke kan se indad - i har ikke leveret det i har lovet os og til og med fortalt os at vores egen opfattelse af hvad fungerende internet er, er forkert. Vi betaler en faktor 4 af hvad denne løsning bør koste grundet service forpligtelsen, men i ønsker åbenbart ikke at levere det lovede inklusive service.

Antwoord van Cloud Zolutions ApS
Vi har fået deres IP-telefoni løsning, hvor vi modtager en særdeles god support. Vi har været meget glad for at skifte over til Cloud Zolutions. Det skulle vi have gjort for lang tid siden.
Jeg har lige været i dialog med en som hjalp mig med at sætte den rigtige løsning op- kan varmt anbefales. her får du ærlig rådgivning.
Har lige købt ny bærbar computer. Fik en rigtig god service af venligt og kompetent medarbejder.
Susanne
hvis i skal have styr på jeres IT sikkerhed er dette firma verdens klasse brug det!!
Telefoni og webhosting hos Cloud Zolutions, så behøver man ikke andre samarbejdspartnere.
Jeg giver Stig 5 stjerne for god service og hjælpsomme medarbejdere.
Jeg giver Cloud Zolutions 5 stjerner for god kundeservice.
Vi kan kun give de bedste anbefalinger her fra Nordisk Legepladsinstitut.
Mvh. Knud Birkedal Nielsen.
Har virkelig bare fået kanon service, de er altid klar hvis der er problemer, og man kan mærke at de har service som højeste prioritet, kan varmt anbefale til andre.
Gode priser og god support. Vi fortryder ikke vi er gået all in med Cloudzolutions.
Cloudzolutions ApS har fra da jeg stiftet mit firma været vores it leverandør.
Jeg har haft en bedste kontakt med Stig og Morten, de er virkelig professionelle og klar på at løse hver opgave du gir dem.
Noget af det jeg er mest tilfreds med er servicen de leverer.
Mvh Michael sommer
Direktør Vikar Group
og så er Cloudzolutions IT-løsninger altid tilpasset mit aktuelle behov.
Hvis det var muligt at give 6 stjerner, så havde jeg givet Cloudzolution det!!!
Søren Thimes Hvalsø
Indehaver af HvalsøConsulting
Servicemindet og faglig dygtig på deres område.
Vi har fået opsat et godt system som bare fungere.
De bedste anbefalinger herfra!
Super service og god kundekontakt.
Stor anbefaling herfra!

Antwoord van Cloud Zolutions ApS
Jeg har nu gennem flere år arbejdet sammen med Stig og hans team i forskellige sammenhænge. Stig og teamet er løsningsorienteret og meget hjælpsomme. De er hurtige til at få løst de problemer, der måtte opstå - og priserne er bestemt rimelige. Kan klart anbefale firmaet som en god og kompetent samarbejdspartner.

Antwoord van Cloud Zolutions ApS
Vi har valgt at samle alt vores telefoni og webhosting hos Cloud Zolutions, og dette har vi ikke fortrudt.
Vi har valgt Stig og teamet ud fra hvad de kunne tilbyde os af muligheder samlet set. Vi har oplevet en meget hjælpsom medarbejder ifm. den samlet overflyttelse.

Antwoord van Cloud Zolutions ApS
Vi er glade for vores samarbejde med Cloud Zolutions.
Det er søde mennesker, der hjælper dig fra start til slut. Også med de lidt skæve opgaver.

Antwoord van Cloud Zolutions ApS
Lees meer over geverifieerde reviews.