Prachtige haar accessoire, perfecte service.
Prachtige haar accessoire of beter gezegd een mooi sieraad. Perfecte service.
At clōw atelier, we create luxurious, handcrafted hair accessories that are bold, refined, and unmistakably unique. Each piece is designed to elevate any outfit with timeless style.
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Prachtige haar accessoire of beter gezegd een mooi sieraad. Perfecte service.
Verrast door de goede kwaliteit en het prachtige design. De hair pin blijft veel beter zitten dan ik had verwacht en ik kreeg meteen vele complimenten. De verpakking is al een cadeau op zich en de verzending snel. Love it!
Snelle levering en heel blij met mijn haar juweel….
Clow atelier heeft elegante haaraccessoires van prachtige kwaliteit. Ik vind het ontwerp van The Knot magnifiek en het geeft mijn look een hele chique uitstraling. Verder was de levering erg snel en het product mooi verpakt.
Besteld als cadeautje voor mijn vriendin. Ze was erg blij en verrast! Was ook snel bezorgd, en wat een mooie verpakking.
Prachtige producten en heel mooi, met ontzettend veel zorg, ingepakt!
Service was enorm vlot en aangenaam. Via mail werd alles persoonlijk opgepakt, waardoor ik alle informatie nodig had om de clow te bestellen. Verder bij de unboxing zag het er fantastisch uit, mijn zus is enorm blij met haar clow. Kortom, top cadeau om te geven voor een verjaardag.
Wat een feestje om dit pakket te ontvangen! Met aandacht voor elk detail afgewerkt. Zowel The small Egg en The small Moon zijn prachtig. Mooie kwaliteit en fijn om te dragen. The Belt wordt een kerstcadeau. Een absolute aanrader om jezelf of een ander cadeau te doen!
Super fijn geregeld, leuk contact en een prachtig product! Word je hebberig van 😉
Prachtig verpakt! Echt een cadeautje om te ontvangen. Mooi sieraad, blij mee.
Prachtig ontwerp en gemaakt met echt goud. Zeker iets om nooit meer weg te doen
Prachtig! Ik heb de knoop en ben er erg blij mee! Prachtige verpakking ook! Snelle levering. Perfect als cadeau.
Wauw! Wat een geweldige producten heeft Clow. Ik heb The Belt en The Egg en ze zijn zo prachtig. De kleur, het materiaal, het kleine logo erop waarbij je duidelijk ziet dat er echt oog voor detail is. Super cadeau voor iemand of voor jezelf. Maakt bijvoorbeeld een normale staart een stuk chiquer of feestelijker.
Wat ben ik blij met The Knot! Hij is zo mooi en tijdloos! Prachtig handgemaakt. En het uitpakken… Dat was een feest op zich. Zo mooi en stijlvol verpakt! Het bestelproces was binnen 3 minuten afgerond, direct na de bestelling een bevestiging. En … heel snel geleverd. Dank Clōw Atelier!
Het product werd binnen 2 dagen bezorgd. Prachtig verpakt een echt geschenk. Alles van hele goeie kwaliteit. Ik ben er heel blij mee. Het is met liefde ontworpen en verstuurd.