Wat een fantastische verrassing!
Wij zijn een leuk stel die vaste Fun4Two gangers zijn, met name op zondag. De laatste tijd is de muziek ronduit slecht en we werden geattendeerd op Club Paradise.
Als je reviews leest dan lees je dezelfde twee dingen: kritiek op de avonden die niet couples only zijn en alleen maar super positieve over de couples only avonden.
Wij zijn nu diverse keren naar de couples only avonden geweest en in een woord: fantastisch! Op dergelijke avonden gaat onze voorkeur 100% naar Paradise!
Aankomst is een beetje wennen als je de Fun gewend bent: ipv een fraai gelegen boerderij ligt dit op een industrieterrein. De ingang is onopvallend. De entree neutraal, de kleedruimte functioneel en de lockers klein.
Er is geen jacuzzi maar daar geven wij niets om.
Maar dan de zaal!! Ruim, sfeervol, veel en enorm grote U vorm banken waar meerdere mensen comfortabel kunnen zitten.
Zodra je gewend bent dan is het duidelijk dat de Fun hier niet aan kan tippen.
Het buffet ziet er karig uit maar is echt heel erg lekker! Een groot deel is niet zozeer bedoeld om te dineren maar gewoon tussentijds even lekkere finger food te nemen.
De kamers en setting zijn totaal verschillend van de Fun, wij vonden het veel relaxter en zinnenprikkelend dan de Fun maar dat is persoonlijk.
Je leest dat om de rookruimte te bereiken je drie trappen op moet naar het dak. Dat zijn drie maal maar een paar treden! En de rookruimte is veruit superieur aan de Fun ruimte en die in de winter.
Maar dan…. de muziek! Nu al diverse DJ’s meegemaakt en de een is nog beter dan de ander! Van begin tot einde kun je heerlijk uit je dak gaan!
De laatste keer was Neon Night. Overall black lights zodat eventuele neon kleding flink oplichtte. En als je geen neon kleding had of extra wilde schijnen dan waren er twee makeup dames die ogen, gezicht en/of lichaam met verf en glitters verfraaiden en er was een gratis masseur.
En dan het publiek. Vanwege het flinke prijsverschil met de Fun waren wij bang voor een lagere drempel. Het omgekeerde is waar: Fun publiek die op zaterdag ervoor kiezen een goede tijd te hebben tegen aanmerkelijk lagere kosten. Het viel ons steeds op hoe zowel de mannen als de vrouwen echt moeite deden om er leuk uit te zien waar in de Fun sommigen rare flip flops of bizar grootte en lelijke sneakers dragen.
En als laatste: de bar. Vergeleken met de Fun zijn de glazen nogal fors en is men gul met de hoeveelheid alcohol. Voor beide concepten valt wat te zeggen, we vermelden dit voor de volledigheid.
In het kort: wat een aangename verrassing!