Coat & Shine Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,8

Hele fijne producten. Snelle levering en mooi verpakt. Kwaliteit is super! Ik kom zeker voor een volgende bestelling terug.

Heb product op lapponia armband gebruikt ,flesje 30ml is bijna leeg ,maar armband voor de helft schoon zijn nog steeds doffe plekjes ,en doek is nog steeds zwart als ik de druppel even laat intrekke... Toon meer

Toen ik het flesje vorige maand open maakte was ik een beetje sceptisch, want het spulletje is roze (ik houd niet van roze :-)). Maar... en het is jammer dat ik hier geen foto kan toevoegen, m'n zilve... Toon meer

Snelle levering van 't sieraden reingings potje, het maakte mijn pandora bedels mooi schoon.. echter na een dag zijn ze weer dof😔 of het aan mijn ligt geen idee maar had gehoopt met deze dat het wel... Toon meer

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

We promise we will always protect, cherish, love, care for and comfort your precious jewelry

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Super goed product

Super goed product. Makelijk te gebruiken. Goede resultaten na gebruik. Een aanrader.
Dank u wel!

17 juni 2020

Antwoord van Coat & Shine

Beste Adina, dankjewel voor je beoordeling. Dat vinden wij bijzonder fijn om te horen.

Ik ben heel tevreden met de levering…

Ik ben heel tevreden met de levering van Coat Shine. Heb dit middel nog niet gebruikt dus daar kan ik nog niets over zeggen.

17 juni 2020

Antwoord van Coat & Shine

Beste Monique, dankjewel voor je beoordeling. Dat vinden wij bijzonder fijn om te horen.

Coat and Shine, in één woord, wauw!

Geweldig product! Na een enkel druppeltje al zo’n bizar resultaat.

Dit product steekt ver boven de andere producten uit die ik heb uitgeprobeerd om mijn trouwring schoon te maken.

Antwoord van Coat & Shine

Beste Niels, dankjewel voor je beoordeling. Dat vinden wij bijzonder fijn om te horen.

Zeer tevreden

Zeer tevreden, sieraden zien er toppie uit.
Fijn in gebruik. Ook goede snelle levering.

Antwoord van Coat & Shine

Beste Marie-José, dankjewel voor je beoordeling. Dat vinden wij bijzonder fijn om te horen.

Super spul

Super spul, echt maar een druppel nodig.
Fijn doekje dan pas zie je hoe vies het sieraad was. Echt een aanrader.

Antwoord van Coat & Shine

Beste Willem, dankjewel voor je beoordeling. Dat vinden wij bijzonder fijn om te horen.

Fijn product

Fijn product. Mijn sieraden blinken als nooit tevoren. En snelle levering!

Antwoord van Coat & Shine

Beste Suzy, dankjewel voor je beoordeling. Dat vinden wij bijzonder fijn om te horen.

Ik ben erg tevreden met het product

Ik ben erg tevreden met het product: het doet echt wat het beloofd. Zelfs sieraden die ik weg wilde doen, oogden als nieuw na gebruik van coat & shine. Fijn dat ik het kan gebruiken voor zowel goud als zilver. En het flesje gaat lang mee.

11 juni 2020

Antwoord van Coat & Shine

Beste Najat, dankjewel voor je beoordeling. Dat vinden wij bijzonder fijn om te horen.

Hele snelle service

Hele snelle service! Bij vragen echt een super uitleg! En dan het product, wauw wat een verschil. Ik had m’n ketting al heel erg lang niet schoon gemaakt. Toen ik coat en shine zag dacht ik, ach laten we het uitproberen, maar wauw wat een resultaat! Super blij mee

11 juni 2020

Antwoord van Coat & Shine

Dag Esmée, dankjewel voor je beoordeling. Dat vinden wij bijzonder fijn om te horen.

Goed product

10 juni 2020

Antwoord van Coat & Shine

Dag Rick, dankjewel voor je beoordeling. Dat vinden wij bijzonder fijn om te horen.

Top product!

Sieraden worden echt goed schoon, je ziet meteen resultaat. Op het meegeleverde doekje zie je direct hoeveel vuil er van de sieraden af komt. Mijn ringen, armbanden, horloge en ketting met hanger zien er weer schitterend uit. Echt een aanrader!

10 juni 2020

Antwoord van Coat & Shine

Dag Vicky, dankjewel voor je beoordeling. Dat vinden wij bijzonder fijn om te horen.

Reviews in alle talen tonen. (76 reviews)