Zeer slechte communicatie en komt…
Zeer slechte communicatie en komt afspraken niet na
Uniek evenement voor je bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest aan het strand van Scheveningen & Hoek van Holland. Ook mogelijk om te boeken op jullie eigen locatie. Ervaren bartenders, kwaliteit dranken samen met verse producten voor een geweldige beleving.
Den Haag, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zeer slechte communicatie en komt afspraken niet na
Het was echt super! Ik wilde graag mijn vriend verrassen met een cocktailworkshop. Normaal gesproken is het heel lastig om met zijn 2en dit te gaan doen. Mario vond dit helemaal prima! Toen we daar kwamen was het gelijk ontspannen. We hebben drie heerlijke cocktails gemaakt en nog uitgebreid uitleg gekregen over allerlei smaakcombinaties en welke drank waarbij het beste past. Bovendien werd ook nog rekening gehouden met mijn allergieën. We waren allebei zeer tevreden en zijn zeker van plan om dit nog een keertje te doen!
Bedrijfsuitje in Scheveningen waar we met een groep van 11 personen de cocktailworkshop hebben gevolgd onder begeleiding van Mario. Wij hebben medewerkers van verschillende nationaliteiten in dienst, wat ik van te voren vergeten was door te geven, maar Mario had al meteen door dat we in het Engels aan het praten waren en nam dit keurig mee in de workshop.
De workshop is echt een aanrader: leuke, duidelijke uitleg en ontspannen sfeer. En heerlijke cocktails! Voor herhaling vatbaar.
De cocktailworkshop was erg leuk, gezellig en leerzaam. Met een groep van tien personen de cocktailworkshop gevolgd bij Zilt in Scheveningen. We hebben allemaal twee cocktails gemaakt en daarna een wedstrijdje tussen twee teams gespeeld. Dit was erg grappig om te doen omdat iedereen super enthousiast was. Ook is het erg fijn dat er een mogelijkheid is om alcoholvrije cocktails te maken. Van de zomer gaan we nogmaals een workshop volgen omdat het een geslaagde avond was.
Snelle reactie en prettige manier van communiceren! Daarnaast vond ik het fijn dat we in overleg ook de 'standaard' konden aanpassen en een op maat gemaakte offerte ontvingen. De avond was een groot succes en iedereen heeft genoten van de cocktails.
Gezellige cocktailworkshop waar je echt wat bij kan leren. Verzorgt door leuke enthousiaste mannen die je alles kunnen vertellen over de cocktail die je gaat maken. Aanrader!
Samen met collega's een cocktail workshop gedaan bij cocktail-shaken.nl
Onze gastheer Mario was erg vriendelijk en maakte er een echte show van! Bedankt voor de goede service Mario! In de toekomst maken wij graag weer gebruik van de workshop!
Voor een vrijgezellenfeest gingen wij cocktails maken aan het strand. Leuke sfeer, lekkere cocktails en alles werd echt heel relaxed begeleid. Aanrader? Ja!
Geweldige ervaring geweest.
Goede en heldere uitleg,met goede produkten.
Mario,bedankt voor de fantastische ervaring.
Dit maakte ons feestje compleet.
Super leuke ervaring! Professionele mensen die je op een leerzame en vooral leuke manier cocktails leren maken. Ik raad het anderen aan en zou zelf graag nog wel een keer willen. Toppers!