Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super professionelle drenge der virkelig går til opgaven på den bedst tænkelige måde. De holdt højt humør under hele arrangementet og ydede virkelig god service. De har min varmeste anbefaling.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega fedt og Lukas og Carl var meget engageret og ekstremt vidende omkring deres arbejder. Super fedt arrangement til en polterabend Kæmpe kæmpe anbefaling

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var festens højdepunkt at hyre Carl og Lukas til at mixe cocktails. De fik travlt, da selskabet fik smag for deres vellavede og lækre drinks, og skulle der være en periode med stilhed i baren, gik... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Cocktailbar

Geschreven door het bedrijf

Vi er et passioneret bartenderteam, der leverer uforglemmelige drinks og god stemning til alle slags fester – fra bryllupper og fødselsdage til firmaarrangementer og konfirmationer. Vi skaber liv og stemning omkring baren med god energi og øje for detaljen. Uanset om du er til klassiske cocktails, kreative mocktails eller noget helt særligt, tilpasser vi baroplevelsen til dig og dine gæster. Hvorfor vælge os? Professionel og personlig service Erfaring fra barer, events og festivaller Vi elsker det, vi laver – og det kan mærkes! Klar til at gøre din fest endnu bedre? Kontakt os i dag

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Største anbefaling

De har min varmeste anbefaling.

9 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var til en vens konfirmation og 2…

Jeg var til en vens konfirmation og 2 bartender ved navn af Asbjørn og Carl var så gode til deres arbejde har aldrig i mit liv mødt nogen så gode som dem og jeg kan love for jeg komme heller ikke til at møde nogen bedre end dem i hele mit liv og det skal jeg nok stå på indtil jeg dør

25 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Carl og Asbjørn gjorde et virkelig godt…

Carl og Asbjørn gjorde et virkelig godt stykke arbejde til mins vens konfirmation. Drinksene var perfekt og smagte virkelig godt. Ren fornøjelse at have CocktailHoldet til fest de leverede hele stemningen og gode cocktails.

25 april 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Min bedste anbefaling til de skønne unge mænd. De klarede cocktail kursus for 13 kvinder til 50 års fødselsdag med stil og professionalisme. De sørgede for lækre drinks som satte godt gang i humøret. Og kæmpe ros til at de også går rundt og tilbyder drinks hvis der ikke er gæster i baren. Virkelig godt!

11 april 2026

Super oplevelse

Super oplevelse! Vi have besøg af cocktailholdet til en fødselsdag med 13 kvinder. Ikke nogen lille udfordring!
Men et par sjove og tålmodige gutter gav en en grundig introduktion til principperne for cocktail-sammensætning og bar pænt over med deres elevers bemærkninger undervejs 😅 Rigtig god oplevelse og en klar anbefaling herfra 🥳👍

21 maart 2026

Så søde fyre

Sådan nogle søde fyre!
Der var bare styr på det og til en fair pris.
De lækreste drinks.
Dem vil jeg klart anbefale til enhver fest. Det er i hvert fald ikke sidste gang vi bruger dem!😊

17 januari 2026

Hej Sandra.

Det betyder virkelig meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er glade for at høre, at du oplevede os som søde fyre, at der var styr på det, og at drinksene levede op til forventningerne. Det giver et kæmpe boost at få så positiv feedback, især når vores arbejde bliver anbefalet videre!

Tak for de pæne ord og for at støtte vores rejse – vi glæder os til næste gang, vi skal lave fest sammen!

kæmpe anbefaling!

rigtig søde, og friske fyre.
super professionelt.

5 februari 2026

Hej Gustav,

Det betyder virkelig meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er glade for at høre, at du oplevede os som søde og friske, og at vores arbejde blev opfattet som super professionelt. Det giver os et kæmpe boost at få så positiv feedback – og endnu bedre at høre, at du vil anbefale os!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sindsygt fede mennesker bag baren!!

Sindsygt fede mennesker bag baren!!! Mega gode drinks og god service! Kan klart anbefales.

17 januari 2026

Hej Marius,

Det betyder virkelig meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er glade for at høre, at du oplevede os som “sindsygt fede mennesker” bag baren, og at både drinks og service levede op til forventningerne. Det giver et kæmpe boost at få så positiv feedback – og det glæder os, at du kan anbefale os videre!

Super fornuftig service

Super fornuftig service. Et par gode gutter!!

31 januari 2026

Hej David,

Det betyder virkelig meget for os, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores service som super fornuftig, og at vi som team gjorde et godt indtryk. Det giver et kæmpe boost at få så positiv feedback – og ekstra dejligt at blive kaldt “gode gutter”!

Hilsen Cocktailholdet

Lees meer over geverifieerde reviews.