Banner for COCO-MAT Nederland - Amsterdam

COCO-MAT Nederland - Amsterdam Reviews 19

4,5

Overtoom 89, 1054 HC Amsterdam, NL

heel accuraat in het verzenden naar buitenland . mooi verpakt en snel, alleen helaas deze keer verkeerde maat slopen.

1. Beddenwinkel
  2. Slaapkamermeubilair winkel
  3. Meubelwinkel
  4. Woonwinkel
  5. Matrassenwinkel

Welkom bij COCO-MAT. Ervaar de kunst van écht slapen Ontdek bedden en slaapproducten van 100% natuurlijke materialen zoals kokosvezel, natuurlijk rubber, wol, katoen, zeegras en hout. Elk product wordt met vakmanschap met de hand gemaakt, waarbij tijdloze traditie en modern design samenkomen. Bij COCO-MAT staat duurzaamheid centraal. Onze producten zijn vrij van synthetische chemicaliën en plastics, met respect voor jouw gezondheid én het milieu. Dankzij hernieuwbare en recyclebare materialen bieden wij niet alleen kwaliteit en comfort van topniveau, maar dragen we ook bij aan een groenere wereld. Bezoek onze Flagship store in Amsterdam, ons prachtige nieuwe filiaal in Den Haag of ontdek ons volledige assortiment online in onze e-store en ervaar hoe natuur, vakmanschap en innovatie samenkomen, want écht comfort is natuurlijk, duurzaam en gemaakt om lang mee te gaan.

Droom duurzaam, slaap natuurlijk

Bij COCO-MAT Nederland staat kwaliteit centraal

Bij COCO-MAT Nederland staat kwaliteit centraal
Bij COCO-MAT draait alles om natuurlijke materialen, vakmanschap en een goede nachtrust. Onze matrassen, bedden en accessoires zijn gemaakt om lang mee te gaan, zodat jij elke nacht heerlijk kunt slapen én je bewust bijdraagt aan een duurzamere wereld. Van het oogsten van materialen tot de afwerking van je bed: we letten op elk detail. Zo kies je niet alleen voor comfort, maar ook voor kwaliteit die blijft liggen, nacht na nacht, jaar na jaar.

4,5

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Een fijn en warm bedrijf

Een fijn bedrijf met mooie, duurzame en kwalitatieve producten. We zijn super geholpen in de winkel in Amsterdam door Kim. Altijd vriendelijk, service gericht en meedenkend. Ook de bezorgers van de producten hebben super geholpen met alles installeren. Een aanrader dus!

12 juni 2026

Antwoord van COCO-MAT Nederland - Amsterdam

Bedankt voor je mooie review Luna, en hopelijk zien we je snel weer in de winkel! Green greetings, team COCO-MAT

Petje af

Petje af. Eigenlijk wil ik nooit meer iets anders dan slapen op een COCO-MAT. Wat een nachtrust. Alleen maar natuurlijke materialen en ambacht. Grote klasse. Echt chapeau. Fantastisch werk. Niet alleen slaap ik lekker, maar ook, en wellicht vooral, ben ik erg te spreken over hoe ze zich verhouden tot de ander.

11 juni 2026

Antwoord van COCO-MAT Nederland - Amsterdam

Bedankt voor je mooie review Simone! We waarderen het enorm dat je hier de tijd voor hebt genomen, en hopen je snel weer te zien in de winkel. Green greetings, team COCO-MAT

Kennis van zaken

Kennis van zaken. Goede uitleg hoe om te gaan met de nieuwe topper en matras van CoCo-mat. Bij het afleveren van de topper, ze nemen echt de tijd zodat alles duidelijk is.

21 januari 2026

Antwoord van COCO-MAT Nederland - Amsterdam

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat onze uitleg en begeleiding rondom de nieuwe topper en matras van COCO-MAT zo gewaardeerd worden. We nemen graag de tijd om alles duidelijk toe te lichten, zodat u optimaal kunt genieten van uw aankoop. We wensen u veel comfortabele nachten toe! 😊

Aandacht en advies

Aandacht en advies. Beiden waren super!

8 januari 2026

Antwoord van COCO-MAT Nederland - Amsterdam

Dank je wel voor het achterlaten van deze positieve feedback. Dat waarderen we enorm!

heel accuraat in het verzenden naar…

heel accuraat in het verzenden naar buitenland .
mooi verpakt en snel,
alleen helaas deze keer verkeerde maat slopen.

6 januari 2026

Antwoord van COCO-MAT Nederland - Amsterdam

Dank je wel voor je review en je fijne woorden over de snelle verzending en verpakking. Jammer om te horen dat de kussenslopen niet de juiste maat hadden. In je bestelling zie ik twee sets kussenslopen van 80×80 cm staan. Zou je willen aangeven welke maat je hebt ontvangen, of welke maat je eigenlijk had willen hebben? Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Eindelijk een kwalitatief bed

Ik heb een meer dan goed bed gekocht bij CocoMat aan de Overtoom. Hij zit goed in elkaar met primair natuurlijke en duurzame grondstoffen cq producten.

Ik heb jarenlang een Swiss sense gehad, dat vond ik verschrikkelijk liggen. Ik ben er echt achtergekomen dat goedkoop duurkoop is bij een bed. Een investering in jezelf die het waard is en dagelijks nodig hebt maar veel en veel minder snel afschrijft dan een mooie snelle auto.

De adviseur heeft veel tijd voor me uitgestoken om allerlei matrassen en plussen en minnen door te nemen. Fijne aftersales ook indien er ma de aankoop nog wat moet gebeuren.

11 september 2025

Antwoord van COCO-MAT Nederland - Amsterdam

Dank voor deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat u eindelijk weer écht goed slaapt. Goede nachtrust is onbetaalbaar, en we zijn blij dat ons bed daar elke nacht aan bijdraagt. Veel heerlijke, diepe slaap gewenst! 😴

Heerlijk en eerlijk kussen.

Heerlijk en eerlijk kussen.

3 januari 2026

Antwoord van COCO-MAT Nederland - Amsterdam

Dank je wel! 😊 Fijn om te horen dat je zo blij bent met je kussen. Geniet van je (h)eerlijke nachtrust!

Ik slaap al jaren uitzonderlijk goed op…

Ik slaap al jaren uitzonderlijk goed op een bed van Coco-Mat. De natuurlijke materialen maken écht het verschil: alles voelt comfortabel, ademend en van hoge kwaliteit. Wat ik vooral waardeer is dat het bed volledig anti-allergisch, zonder metaal en puur natuur is – ideaal voor een gezonde en rustige nachtrust.

Sinds ik op dit bed slaap, word ik uitgerust wakker en heb ik geen last meer van allergieën of onrustige nachten. Je merkt aan alles dat Coco-Mat staat voor duurzaamheid, vakmanschap en welzijn. Een investering waar ik elke nacht opnieuw van geniet. Absoluut een aanrader!

8 juli 2025

Antwoord van COCO-MAT Nederland - Amsterdam

Wat een prachtige review, dank je wel! 🌿 Geweldig om te horen dat je al jaren zo goed slaapt en dat de natuurlijke materialen en het vakmanschap van COCO-MAT zo’n positief verschil maken.

Hele goede begeleiding bij de aankoop…

Hele goede begeleiding bij de aankoop en top levering en afhandeling.

1 januari 2026

Antwoord van COCO-MAT Nederland - Amsterdam

Dank je wel voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de begeleiding, levering en afhandeling. Veel plezier met je (h)eerlijke bed! 😊

Let zo goeie winkel

Let zo goeie winkel!
Let zo’n aardige vrouw ik heb spontaan een bed gekocht, ik heb helemaal geen huis??!

28 december 2025

Antwoord van COCO-MAT Nederland - Amsterdam

Wat een leuke review, dank je wel! 😄 Fijn dat je zo goed bent geholpen, we hopen dat het bed je alvast heerlijke dromen geeft, mét huis straks 😉

Hele fijne winkel

Hele fijne goeie winkel, sinds coco-mat heb ik nooit meer slecht geslapen, heel fijn personeel en ik wordt altijd vriendelijk en fijn met zorg behandeld ❤️

6 december 2025

Antwoord van COCO-MAT Nederland - Amsterdam

Wat een lieve review, dank je wel! ❤️ Geweldig om te horen dat je zo goed slaapt sinds COCO-MAT en dat je onze zorg en vriendelijkheid zo waardeert. Dat betekent veel voor ons 😊

Heel fijn geholpen toen er een…

Heel fijn geholpen toen er een miscommunicatie van onze zijde bleek te zijn. En vlot het probleem opgelost

30 december 2025

Antwoord van COCO-MAT Nederland - Amsterdam

Dank je wel voor je review! Fijn dat we het snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Goede service vinden we heel belangrijk 😊

Coco-Mat is fantastisch!

Fijn geholpen. Het bed werd keurig volgens afspraak bezorgd. Meteen die nacht zoveel beter geslapen.
Coco-Mat is echt fantastisch!

30 december 2025

Antwoord van COCO-MAT Nederland - Amsterdam

Dank je wel voor deze mooie review! Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je meteen beter sliep. Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent, veel (h)eerlijke nachten gewenst! 😊

Sleep on nature

Ik slaap nu op materialen uit de natuur! In plaats van plastic en chemicaliën.
En het ligt heerlijk. Geen rugpijn meer!
Alle tijd in de prachtige winkel om proef te liggen en advies te krijgen van leuke eerlijke verkopers.

1 januari 2025

Antwoord van COCO-MAT Nederland - Amsterdam

Wat fijn om te lezen! Mooi dat je het verschil van natuurlijke materialen zo ervaart én geen rugpijn meer hebt. Dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden over onze winkel en het team 😊

Al jaren fan van de matras Atlas en hun…

Al jaren fan van de matras Atlas en hun bedlinnen

6 januari 2025

Antwoord van COCO-MAT Nederland - Amsterdam

Dank je wel voor je trouwe vertrouwen! Fijn om te horen dat je al jaren fan bent van de Atlas-matras en ons bedlinnen. Dat waarderen we enorm 😊

TIEN PLUS

Geweldig stylish mooie winkel, met waanzinnige goed kwaliteits producten.
Service was on point, super vriendelijk / geduldig en open voor alle vragen. Ben uiteindelijk weggegaan met voor mij het lekkerste hoofdkussen de
Narkissos.
TIEN PLUS winkel ervaring!

29 december 2025

Antwoord van COCO-MAT Nederland - Amsterdam

Wat een geweldige review, dank je wel! 😊 Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de winkel, de service én natuurlijk het Narkissos hoofdkussen. Heel veel plezier ermee en graag tot de volgende keer!

een (h)eerlijke slaapervaring

Wij slapen al jarenlang onze beste dromen op de natuurlijke slaapproducten van COCO-MAT. Doordat ik na jarenlang insomnia te hebben gehad eindelijk goed kan slapen, heeft dit zalige bedsysteem oprecht mijn leven veranderd. Enorm goed geholpen, persoonlijk, hartelijk personeel en zo kundig advies dat we er altijd krijgen. Wij kijken altijd uit naar ons bed, als we op reis zijn!

29 oktober 2025

Antwoord van COCO-MAT Nederland - Amsterdam

Wat een prachtige review, dankjewel! 💛 Wat fijn om te lezen dat jullie zo heerlijk slapen en dat het bedsysteem echt een verschil heeft gemaakt. Daar doen we het voor! We geven het compliment met veel plezier door aan ons team en wensen jullie nog heel veel mooie dromen toe, waar jullie ook zijn.

Echt geweldig!

Bij allereerste binnenkomst in de winkel goed geholpen, helder en duidelijke communicatie. En dat is zo gebleven! En uiteindelijk een fantastisch bed!

21 december 2025

Antwoord van COCO-MAT Nederland - Amsterdam

Wat een geweldige review, dank je wel! 🤍 Super om te horen dat alles van begin tot eind naar wens is verlopen en dat je nu geniet van een fantastisch bed. Heel veel comfort en fijne nachten gewenst!

Reviews in alle talen tonen. (19 reviews)