1. Haarproductenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

With 13 Beauty Awards to our name, we are passionate about ALL beauty, especially Bali Beauty. All our products have our signature raw virgin coconut and powerful tropical Balinese ingredients to create the most innovative products in the beauty sphere.

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Fijne producten, top klantenservice!

Hele fijne shampoo en conditioner. Wel prijzig, maar mijn haar wordt er erg zacht van en ruikt heerlijk. Daarbovenop 5 sterren voor de klantenservice! Ontzettend tevreden over hoe ik geholpen ben nadat mijn pakket niet aan kwam (wat overigens niet de fout van Coco & Eve was, maar van de bezorgdienst).

25 december 2025

Zelfbruiner is top!!

De shampoo zou ik zelf nooit meer kopen. Mijn stijle lange haar reageert er heel slecht op. Droog en klitterig na gebruik. Ook het gevoel alsof er een stroeve laag over zit bij het uitspoelen. Heb het weggegeven. Dat zegt heel wat. De zelfsbruiningsproducten zijn wel echt top. Zelfs een aanrader te noemen.

31 mei 2024

tegenvaller! Maar service top!

Twee sterren omdat m’n haar wel lekker ruikt. Verder absolute tegenvaller. 100 euro uitgegeven voor shampoo, conditioner en miracle hair elixer (en dit was met korting), dus serieus veel geld. Maar het resultaat van gebruik zoals beschreven is echt triest. M’n haar is nog nooit zo droog en pluizig geweest. Wat een tegenvaller!

Update 02-09: de klantenservice nam na de reactie op de review mijn klacht uiterst serieus en dat vind ik wel echt waardevol en heel keurig. Ik vind dat mijn klacht heel goed is afgehandeld, dank daarvoor!

29 augustus 2024
Logo Coco & Eve

Antwoord van Coco & Eve

Hallo daar! Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons product en het spijt ons zeer dat het voor u niet goed werkte! We willen het graag voor u verbeteren. Neem contact op met ons klantenserviceteam zodat we dit kunnen starten: https://bit.ly/CE_HelpIsHere

Nooit ontvangen

Mijn pakket in juli besteld en tot op heden 23/9 nog steeds niks binnen. Meerdere keren contact gehad via social media, maar tevergeefs.

Helaas een grote bestelling gedaan en heel veel geld kwijt. Ik raad het iedereen af om hier wat te bestellen.

23 september 2023
Logo Coco & Eve

Antwoord van Coco & Eve

Hallo daar! Bedankt voor uw tijd om een ​​recensie te schrijven! Het spijt ons zeer om te horen over deze minder prettige ervaring. Als dit nog niet is opgelost, neem dan hier contact met ons op met uw bestelnummer als onderwerp: https://bit.ly/CE_HelpIsHere

super product !

na veel producten te hebben gebruikt, heeft mijn moeder nu eindelijk normale krullen zonder pluis dankzij coco en eve. producten zijn lekker om te gebruiken. je hoeft er niet veel van te gebruiken en is dus super zuinig. super blij met dit product. echt een aanrader !!!!!!!

27 mei 2022

Vreselijke shampoo en conditioner voor…

Vreselijke shampoo en conditioner voor mijn krullend haar. Mijn haar is er helemaal slap en pluizig van geworden. Mijn normale styling producten deden helemaal niks meer in mijn haar. Na het föhnen leek mijn haar wel van touw en ontploft. Wat een flop voor dat geld, het is het echt niet waard. Zeker niet CG proof.

15 februari 2022

Coco and eve like a virgin haarmasker…

Coco and eve like a virgin haarmasker gebruikt. Na het hele potje te hebben opgemaakt moet ik concluderen dat ik niet tevreden ben met dit product. Het haar was niet zo verzorgd en glanzend zoals op de reclame. Bovendien erg prijzig voor weinig hoeveelheid die in het potje zit. Erg teleurgesteld. Ik heb vele andere haarmaskers gehad van goedkopere merken met veel beter resultaat.

7 september 2021

Sunny Honey Bali Bronzing Bundle

Vorige week de bronzing bundle binnen gekregen. Ik heb de kleur medium besteld en voor mijn blanke huid is die perfect! De mousse verspreidt zich erg goed. Ik ben super tevreden.

12 april 2021
Toon reviews in alle talen. (1.291 reviews)