Cocon Flexibele Opslag Reviews

4,5

Voor een uitgebreide schilderbeurt in onze woonkamer hebben onze meubels 3 weken lang in de coconzak in de tuin gelegen. Letterlijk álle weersomstandigheden heeft ie meegemaakt: vooral veel regen, st... Toon meer

Cocon Flexibele Opslag is geen gimmick; het kan echt heel nuttig zijn in de juiste omstandigheden. Het is een slimme oplossing voor tijdelijke opslag in bijvoorbeeld een verbouwing of klusproject. H... Toon meer

Fijn bedrijf, er werd snel gereageerd op mijn vragen. Het cocon opslag systeem werd dezelfde dag verzonden omdat ik het met spoed nodig had ivm verbouwing. Langer dan een maand heeft mijn bank in het... Toon meer

1. Verhuizing en opslag

Over Cocon Flexibele Opslag

Welkom bij Cocon op Trustpilot - dé plek voor eerlijke en transparante beoordelingen over het Cocon Opslagsysteem! We zijn verheugd om onze toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid met je te delen. Bij Cocon streven we er voortdurend naar om onze klanten een ongeëvenaarde ervaring te bieden, en jouw feedback is daarbij van grote waarde.

Ons team staat altijd klaar om jouw behoeften te begrijpen en te vervullen. We begrijpen dat vertrouwen de hoeksteen is van elke relatie, en daarom hechten we veel waarde aan de mening van elke klant. Jouw ervaringen met ons opslagsysteem helpen niet alleen andere potentiële klanten, maar ook ons om voortdurend te groeien en te verbeteren.

We zijn er trots op dat we een mooie oplossing kunnen bieden voor opslag van meubels tijdens een verbouwing of het leggen van een nieuwe vloer. Wat je klus ook is, we streven ernaar om telkens weer jouw verbouwklus een stuk makkelijker te maken!

Jouw tevredenheid over het Cocon opslagsysteem is onze drijfveer. We nodigen je uit om jouw eerlijke mening over jouw ervaring met ons te delen. Zo kunnen (en blijven) we bouwen aan verbetering, vertrouwen en transparantie.

We kijken ernaar uit om je uitmuntendheid te blijven bieden en je verwachtingen te overtreffen.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

21 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zorg dat de kwaliteit beter wordt

Prima voor opslag in de tuin maar zorg na zoveel klachten dat het plastic gewoon wat steviger wordt. Er komen inderdaad heel snel scheuren in.

16 augustus 2025

Beste Esther,
Er zijn inderdaad een aantal klachten maar het merendeel van onze klanten is heel tevreden over de kwaliteit. Wij hebben al duizenden Cocons verkocht. Wij geven zelf ook aan dat je voorzichtig moet zijn met het vullen van de zak. Dat staat op de website en ook op de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Door de aanwijzingen op te volgen kan beschadiging worden voorkomen. Het alternatief voor een Cocon is een metalen container voor je deur of self storage.

Let op

Idee is goed, helaas snel scheuren in het zeil dus niet water dicht ondanks het voorzichtig inladen van de meubels en spullen

7 juni 2025

De Cocon is geen 8 meter lang en er…

De Cocon is geen 8 meter lang en er zitten gaatjes in. Hopelijk blijft onze inboedel droog en heel.

26 mei 2025

Antwoord van Cocon Flexibele Opslag

in de gebruiksaanwijzing vragen wij om de cocon, voor gebruik, goed te controleren op gaatjes. Mocht dat het geval dan de zak niet gebruiken en ons informeren. Indien er tijdens het vullen gaatjes ontstaan kunt u deze dicht plakken met de bijgeleverde tape. De lengte van de zak wordt korter en smaller als u de zak vult.

Geweldige oplossing!

Geweldige oplossing voor al onze meubels die de tuin in moesten. Veel regen en wind gehad de afgelopen week, maar alles is droog gebleven. De bijgeleverde tape is wel nodig, want hoe stevig het plastic ook is, je blijft onvermijdelijk een keer met een scherpe punt hangen tijdens het naar binnen dragen van de meubels. Even dicht tapen en het werkt prima. Top product!

30 mei 2025

Antwoord van Cocon Flexibele Opslag

bedankt voor je review Monique!

Prima oplossing als tijdelijke…

Prima oplossing als tijdelijke opslagplaats voor meubels en planken buiten op het terras. Materiaal ligt reeds 8 weken opgeslagen in deze "Cocon". Door omstandigheden hebben we deze moeten verplaatsen, en de Cocon terug leeg moeten maken, verhuizen, en opnieuw instappelen. Alles was nog in prima staat, ondanks regen en zon afgelopen weken. wel voorzichtig zijn met plastiek, hebben hem op elke hoek beschermd, en onderaan een tapijt in gelegd, om scheuren te voorkomen. Eens ingepakt, heb ik er ook nog een beschermzeil over gelegd. Zeker een aanrader om te gebruiken! Maar voorzichtig werken bij inladen, en met voldoende mensen. Wij hebben dit met 4 gedaan, 2 personen die de Cocon open houden, en 2 personen om alles in te laden.

18 februari 2025

cocon opbergzak.

Het product werd direct verzonden. Volgende dag al in huis! Top! Je moet er wel zeer voorzichtig mee omgaan. Een hoekje van een kast veroorzaakt snel scheuren. Maar als het gevuld is en afgesloten dan is het ideaal om je meubels tijdelijk droog in je tuin op te slaan.

11 april 2025

Geweldig…

De cocon is erg praktisch en goedkoop bij een verbouwing. De bezorging verliep vlotjes. In een woord “super”.

3 april 2025

Telefonisch contact

Er werd meegedacht of de zending afgehaald - mijn eerste idee - of verzonden zou worden. Er telefonisch contact met me opgenomen. Het werd verzending.

25 maart 2025

Bezorging was top, maar plastic scheurt snel

Bezorging was top. Alleen plastic scheurt snel terwijl we met 2 mensen de tunnel open hielden. Gelukkig is er tape meegeleverd waardoor we de scheurtjes konden dichttapen.

9 februari 2025

Antwoord van Cocon Flexibele Opslag

Bedankt voor je reactie. Het plastic is zo sterk dat je het met je handen niet kapot kunt krijgen. Als het in contact komt met een scherp object kan het plastic scheuren. Het is daarom belangrijk om voorzichtig te werk te gaan en scherpe randjes af te dekken om beschadigingen aan het plastic te voorkomen.

Prima oplossing om je spullen in de tuin op te slaan.

In verband met onze verbouwing, hebben onze meubels 12 weken in de cocon in de tuin gestaan in de periode van augustus tot oktober. Regen, zon, storm alles is voorbij gekomen. Alle spullen zijn droog en schoon gebleven. Het is echt een prima oplossing om je spullen op te slaan.

1 september 2024

Antwoord van Cocon Flexibele Opslag

Bedankt voor je review Edwin!

Wat een uitvinding!

Ik kwam op het laatste moment achter het bestaan van de coconzakken. Na een telefoontje is dit direct op de post gegaan en had ik het op tijd. Dat was erg fijn.
Het werkt geweldig, alles is schoon en droog gebleven en je tilt het zo vanuit de achterdeur in de zak. Wel even met 4 man doen, zodat de ingang van de zak goed open is voor de andere 2. Dan is het zo gepiept.

14 november 2024

Antwoord van Cocon Flexibele Opslag

Bedankt voor je review Katja!

Super product

Ik wil via deze weg laten weten dat ik erg enthousiast ben over jullie product. We hebben een week onze meubels erin en het heeft in die week flink geregend en gewaaid. Maar dat had geen invloed op onze meubels alles was droog en tevens geen condens in de zak. Nog wel een tip. Maak de zak niet zwart maar oranje van binnen. Dan stap je niet zo'n zwart gat in

8 oktober 2024

Antwoord van Cocon Flexibele Opslag

Bedankt voor je review Sandrine.
De zwarte binnenkant maakt de Cocon lichtdicht waardoor schadelijk UV licht en condensvorming wordt tegengegaan. De witte buitenkant reflecteert 85% van het zonlicht wat hetzelfde effect versterkt. Een zwart/witte folie is daarom de beste optie.

prima product

Snel geleverd. Goede instructies. Simpel idee. Wel lastig om zware grote dingen met hoeken naar binnen te krijgen zonder in het zeil te krassen en dus te beschadigen.

25 september 2024

Prima.

Prima oplossing als je tijdelijk opslag wil. Goede kwaliteit, snel geleverd.

21 augustus 2024