Al meerdere keren broeken gekocht. Ze worden heel snel geleverd en zijn van goede kwaliteit! Mocht het toch niet goed zijn is retourneren makkelijk en snel geregeld. Ik had nu toevallig wat pech met... Toon meer

Super goede service! Er was iets niet goed met mijn broek, kreeg snelle reactie op me mail en heb meteen een nieuwe opgestuurd gekregen. Snelle verzending, super fijne broek en goede kwaliteit, blij... Toon meer

2broeken besteld, zitten beide perfect alleen bij 1 kwam na 1x wassen een draaipijp in Na een mail naar hun toe had ik binnen 1 dag een nieuwe broek in huis Perfecte afhandeling

1. Kledingwinkel

“Vintage Denim Redesigned” Denim does not age; it only evolves with time. It carries the marks of our footsteps and the spirit of every moment. When the time comes, it is redesigned by the experts. Over the years, it has reborn, and we have witnessed the evolution of the vintage denim. Today, we complement yesterday with just a touch of modern trends: we redesign the vintage denim.

4,6

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zit heerlijk

Snel geleverd, precies wat ik zocht. Zit heerlijk.

24 juni 2024

Antwoord van Cup of Joe Denim

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We horen graag dat je geniet van onze fijne broeken en snelle service. Als je verder nog vragen of opmerkingen hebt, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen!

Super COJ jeans

1e X besteld via site van COJ. Volgende dag had ik het in huis, beter kan niet. Top jeans ook weer! Zoek er nog 1 maar de maat komt maar terug niet op voorraad :(

28 juni 2024

Antwoord van Cup of Joe Denim

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We horen graag dat je geniet van onze fijne broeken en snelle service. Welk model zoek je precies? Laat het ons weten via email, ik kan je wellicht voorzien van een verwachte leverdatum. Als je verder nog vragen of opmerkingen hebt, voel je dan ook vrij om contact met ons op te nemen via sales@cojdenim.com. We zijn er om je te helpen!

Broeken te wijd

De broeken waren veel te wijd en niet mijn style.

27 mei 2024

Antwoord van Cup of Joe Denim

Hi Aly, wat jammer om te horen dat je niet tevreden was over je bestelde broeken. We bieden een ruime collectie met meerdere modellen, hopelijk zit er nog wat anders voor je bij. We bieden gratis verzenden en retourneren, dan kun je thuis op je gemak alles passen. Als je verdere vragen hebt kun je altijd contact opnemen met sales@cojdenim.com, we zijn er om je te helpen.

Broek met draaipijp

Na een mail naar hun toe had ik binnen 1 dag een nieuwe broek in huis
Perfecte afhandeling

19 april 2024

Antwoord van Cup of Joe Denim

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We horen graag dat je geniet van onze fijne broeken en goede service. Als je verder nog vragen of opmerkingen hebt, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen!

Hele nare geur

Ik weet niet hoe het met andere kleding van cup of joe denim gesteld is maar de zwarte stretch broeken hiervan stinken heel erg naar een chloor-achtige geur. Ze blijven naar hetzelfde geur ruiken na meerdere malen wassen. De broeken zitten lekker maar de geur wolk waar je dan de hele dag in loopt bij het dragen van deze zwarte stretch broek ben ik iedere keer flink ziek van geworden.

19 april 2024

Goedemorgen,

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met deze broeken. Als u een email stuurt naar sales@cojdenim.com, onder vermelding van uw ordernummer en een verwijzing naar uw klacht, dan kunnen we samen zoeken naar een passende oplossing.

Alvast bedankt!

Prijzen kloppen niet met het…

Prijzen kloppen niet met het prijskaartje.
Op de site staan ze duurder dan op het prijskaartje dat aan de kleding zit.
Erg slordig.
Contact heb ik gelijk opgenomen alleen geen compensatie gekregen.
Dus voor als nog was er geen passende oplossing zoals ze hier onder vermelden.

26 januari 2024

Antwoord van Cup of Joe Denim

Hartelijk dank voor uw feedback. Het bestickeren van de broeken is handwerk en waar mensen werken, worden helaas wel eens fouten gemaakt. Als u een dergelijk probleem opneemt met sales@cojdenim.com op het moment dat u zo'n fout tegenkomt, kunnen we altijd naar een passende oplossing zoeken.

Mooie pasvorm op de billen

De jeans heeft een hele mooie pasvorm op de billen! Top broek!

30 december 2023

Antwoord van Cup of Joe Denim

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We horen graag dat je geniet van onze fijne broeken. Als je verder nog vragen of opmerkingen hebt, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen!

Snel geleverd

Snel geleverd, mooie jeans

27 december 2023

Antwoord van Cup of Joe Denim

Hartelijk dank voor je positieve feedback! We horen graag dat je geniet van onze fijne broeken en snelle levering. Als je verder nog vragen of opmerkingen hebt, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen!

Snelle verzending maar maten komen niet helemaal overeen

Verzenden ging goed en erg snel, dat is super. Helaas was de jeans die ik bestelde echt veeeel te klein, terwijl ik dezelfde broek wel paste in een andere kleur. Jammer!

25 december 2023

Antwoord van Cup of Joe Denim

Hartelijk dank voor je feedback. We werken hard aan de consistentie in onze maatseries. Mocht dit niet naar je wens zijn, kun je je broek altijd retourneren via onze website. Als je verder nog vragen of opmerkingen hebt, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen!

Mooie jeans

Mooie jeans, heel blij mee!

25 november 2023

Antwoord van Cup of Joe Denim

Very nice jeans and goid delivery!

Very nice jeans and goid delivery!

26 oktober 2023

Antwoord van Cup of Joe Denim

Thank you very much for your positive feedback! We love hearing that you enjoy our jeans and fast delivery. If you have any further questions or comments, please feel free to contact us. We are here to help you!

Antwoord van Cup of Joe Denim

Thank you very much for your positive feedback! We love hearing that you enjoy our jeans. If you have any further questions or comments, please feel free to contact us. We are here to help you!