Bij Collor Craft & Design ben je aan het juiste adres voor creatieve producten en diensten. Collor Craft & Design ontwerpt producten die jou stimuleren om creatief bezig te zijn en je helpen te ontspannen. Zoals de Creative Journal, dit is een kleurboek, bullet journal, agenda, reflectieboek, alles in één! Daarnaast kun je bij Simone van Koll (eigenaar) terecht voor persoonlijke en unieke ontwerpen. Zoals, portrettekeningen en illustraties, logo ontwerp, handlettering/kalligrafie op je raam of krijtbord, (geboorte)kaartjes, tattoo ontwerp en gepersonaliseerde cadeau’s. Heb je een leuk idee? Simone tekent het graag voor je uit!
Jacques Dutilhweg 14, 3065 KA, Rotterdam, Nederland
- 06 21850967
- info@collordesign.nl
- collordesign.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Uitstekend :)
Met het ontvangen van mijn bestelling is gelijk duidelijk dat het met veel liefde en aandacht is ingepakt. Het product is mooi en stevig en een lust voor het oog.
Zeer tevreden met mijn bestelling!
Zeer leuke agenda met tal van…
Zeer leuke agenda met tal van mogelijkheden. Ik ben er erg blij mee.
De volgende uitgave zal ik zeker ook bestellen. Ga zo door
Alles prima voor elkaar!
Super service.
Heel fijn bedrijf. En Simone is een aardige vrouw diein in oplossingen denkt en ook netjes even contact opneemt en de Coller design agenda is erg mooi en beleef ik veel plezier aan. En heel leuk en nieuw haar Telegram groep.
Groetjes,Tamara
Ik vind het heel leuk om te doen het…
Ik vind het heel leuk om te doen het werkt ontspannen
Helemaal leuk
Creative journal 2021
Van de nieuwe kleurrijke creative journal werd ik meteen al vrolijk! Ontzettend leuk dat je kan kiezen tussen 2 kleurtjes, dat maakt de journal nog persoonlijker. Deze editie is weer prachtig gemaakt met mooie thema’s en illustraties die je kan in kleuren. In de creatieve journal is er voldoende ruimte voor eigen creaties. Voor de volgende editie zie ik toch graag weer de nummers voorgedrukt op de “verjaardagskalender” en de “agenda” dat maakt het geheel nog meer compleet en overzichtelijker. Ik ben erg enthousiast over deze journal, je kan je creativiteit met kleuren kwijt, het ontspant, en het draagt heel erg bij, bij je persoonlijke ontwikkeling!
Het was snel geleverd. Maar wat het nog leuker maakte, was het persoonlijke berichtje in de verpakking.
Erg leuk, en mijn vriendin heeft er veel plezier van.