Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er lige kommet hjem fra endnu et besøg hos Simone, hvor jeg er kommet siden hun stod i lære, ALTID en skøn oplevelse, fantastisk atmosfære i salonen. Vi får altid en snak om hvad der er muligt, Sim... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg har altid været ovenud tilfreds og glad når jeg har forladt Simones salon! Jeg kom på et tidspunkt ind med en uheldig oplevelse fra en anden salon, som havde farvet mit hår meget mørkt i en he... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mine krøller (og jeg) elsker at komme ved Simone. Hun er dygtig og dedikeret. Simone skaber altid et dejligt og roligt rum i hendes virkelig lækre flotte salon. Simone nørder frisørfaget på en sådan... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Haarsalon

Geschreven door het bedrijf

Frisørsalon i hjertet af Odense med fokus på god tid, høj faglighed og kundeservice med hyggelige og fantastiske kundeoplevelser.

4,6

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Søde dejlige Simone ordnede mit hår og…

Søde dejlige Simone ordnede mit hår og bryn, efter jeg vandt en konkurrence på hendes Instagram. Jeg var super overrasket jeg vandt, da jeg selv er frisør og tidligere har været kollega med hende. Jeg vandt en hel dag i salonen og fik alt jeg pegede på af behandling. Så smuk en farve og klipning jeg fik. Og hendes browlami er lige til at blive afhængig af. Hvis ikke jeg var frisør og fik ordnet hår i egen salon, så var jeg fast kunde. Og måske jeg allligevel bliver det grundet travlhed i egen salon.

23 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Uden sammenligning den bedste frisør, jeg nogensinde har haft! Skifter aldrig frisør igen!

Med hånden på hjertet kan jeg bund ærligt sige, at Simone er den bedste, mest nørdede og professionelle frisør, jeg nogensinde har haft – uden sammenligning!

Jeg har altid været meget kritisk med hvem, der får lov til at røre mit hår – og jeg har efterhånden været hos en del landet rundt. Men ingen kommer i nærheden af den kvalitet, omhu og skills, som Simone besidder. Siden jeg trådte ind i salonen, har jeg ikke haft andet end beundren for Simone og hendes færdigheder – og hun bliver fortsat ved med at overraske! Jeg har aldrig haft så meget tillid til en frisør før, at jeg bare kan sætte mig i stolen og sige: “Gør, hvad du gør bedst!” og hun så bare leverer gang på gang.

Og så som cherry on top er hun SÅ skøn! Jeg har social angst og er derfor ikke den hurtigste til at føle mig tryg eller connecte med nye mennesker. Men Simone har lige fra dag ét fået mig til at føle mig 100% tryg, hørt og forstået. Og så er hun ærlig. Hun laver ikke noget eller siger noget, hun ikke kan stå inde for. Hun hverken presser på eller prøve at sælge dig noget. Og så indvilger hun dig altid i hele processen på en forståelig måde – hvor man ikke er ét sekund i tvivl om, at hun virkelig brænder for sit fag!

Kort sagt: Hun er bare 10/10, og jeg kan allerede sige nu, at jeg ikke kommer til at skifte frisør igen. Simone må gøre alt med mit hår resten af min tid. <3

Jeg skriver ikke mange anmeldelser. Men denne anmeldelse er nok den nemmeste, jeg nogensinde har lavet. Og så er den bare 100% velfortjent! <3

– Michelle

6 februari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et fantastisk dejligt første besøg hos…

Et fantastisk dejligt første besøg hos Simone. Troede jeg skulle have en slags behandling men fin efter kyndig vejledning og hensyn til både bryn og hår gik jeg derfra med et resultat jeg blev rigtigt glad for. Dejligt med en frisør som ikke laver behandlinger som hun mener er forkerte eller ikke bliver gode. Så tak for det Simone. Vi ses snart igen.

17 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg elsker at komme hos Simone

Jeg elsker at komme hos Simone, hun er sindssygt dygtig, professionel og så super sød

Jeg er altid tilfreds med mit hår, også når jeg har sat hende lidt på prøve med mine skiftende valg af hårfarve

Hun er så god til at vejlede mig i hvordan jeg plejer og passer mit hår efter mine besøg

Ps. Hun giver den BEDSTE hovedebundsmassage

29 mei 2024

vanvittigt professionel

Simone er vanvittigt dygtig, hendes professionalisme skinner igennem når du får en behandling. Jeg føler mig i sikre hænder HVER GANG. Derudover er servicen i top. Der er all around en virkelig god oplevelse at være gæst hos color lounge 🙌🏻

27 mei 2024

Meget tilfreds

Simone og hende skønne univers i colorlounge har givet mig så flot hår. Efter 5 år hvor jeg ikke har fået farvet mit hår, efter for mange dårlig oplevelser, gav simone mig en rigtigt go behandling. Hun gav sig tid til at finde den farve der passede til min hudtone ud fra de ønsker jeg havde samt hun klippede mit hår som passede til min ansigt form. Hun er knald hammerne dygtigt og lyttede til mig som kunde.

Desuden laver hun Odense flottes bryn, har fået lavet bryn flere gange hos hende.

24 mei 2024

Dygtig og kompetent frisør

Simon er simpelthen ikke bare den sødeste og mest imødekommende person, men hendes faglighed er helt i top. Hun forstår at se sine kunder og vejleder ærligt omkring, hvad der passer til en. Jeg har haft Simone som brudestylist sidste sommer, og er fortsat som fast kunde. Til mit bryllup fik jeg verdens bedste behandling og følte mig i trygge hænder fra start til slut, med både hår og makeup som holdt hele dagen - og natten. Jeg elsker alle mine besøg i salonen og er altid gået tilfreds fra salonen. Simone er ærlig og vejleder 100% ægte, hun er med på nye ideer og giver selv enormt konstruktiv vejledning forud for evt større farvebehandlinger.

24 februari 2024

Ekstraordinær god service

Når man sætter sig i stolen hos Simone, får man en helt særlig oplevelse. Det føles næsten som en hel wellnessoplevelse. Simone forstår virkelig at gøre en tilpas, hun lytter til en og så yder hun bare en service udover det sædvanlige. Jeg har altid været utrolig glad for resultatet, når jeg er blevet klippet, har fået ordnet vipper eller lavet browlamination. Men udover hendes faglige dygtige kunnen er hun særlig god til at give kunden en fantastisk oplevelse.

16 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er altid en særlig stund for…

Det er altid en særlig stund for selvforkælelse når man træder ind hos Simone.
Ordentlighed og bæredygtighed er i højsæde - hun kan sågar få mig til at holde af mit hår ♥️

23 januari 2024

Simone er så dygtig!

Simone er så dygtig til sit arbejde. Hun ordner både mit hår, mine bryn og vipper og det ser altid så flot ud.
Hun er også god til at give vejledning og inputs til hvordan vi kan lave en frisure der klæder mig og som samtidig er bæredygtigt for mit hår, så det ser flot ud længe. Hun er altid ærlig omkring hvad hun kan tilbyde og sætter helt tydeligt en stor ære i sit arbejde. Derudover er hun skide sød og jeg glæder mig altid utroligt meget til at komme. Jeg er generelt 100% tryg ved at være i Simones hænder.
Kæmpe anbefaling herfra <3

3 mei 2024

Kæmpe anbefaling herfra! 🌸

Man kan altid regne med en god oplevelse. Første gang jeg bookede, bookede jeg en “stor” curly Cut klipning. Simone kiggede på mit hår og vurderede at det ikke var nødvendigt.

Jeg fik en mindre behandling i stedet, og betalte kun for denne. Til trods for at jeg havde booket en tid som ellers varede længere og var dyrere end den jeg endte med at få.

Jeg er godt tilfreds med de klipninger, jeg har fået af Simone, og føler hun bruger tid på at forstå hvad man ønsker. 😊🌸

Kæmpe anbefaling herfra.

8 juni 2023

Verdens bedste frisør

Jeg prøvede Simone første gang for flere år siden inden hun gik selvstændig. Synes det var svært at finde en frisør som var lydhør og samtidig kunne sit kram. Jeg havde en fantastisk oplevelse og gik derfra med det flotteste hår. Siden da er jeg troligt kommet tilbage og har fulgt hende i den selvstændige verden. Hun er virkelig dygtig. Der er god tid til at man både kan blive klogere på sit hår. Man får altid en 10/10 behandling hos hende.

25 april 2024

Fantastiske Simone

Jeg blev anbefalet Simone af min tidligere frisør, som er stoppet. Simone har oplært hende i farveteknikker og WAUW! At sige hun er dygtig ville være en underdrivelse! Simone er - udover at være skide god til sit arbejde - en fantastisk person at snakke med. Jeg fik en “veninde” efter 5 minutter i stolen hos hende.
Det sidste års tid har jeg været gravid og ammende og mine besøg er derfor lidt tid siden. Jeg er dog slet ikke i tvivl om hvem der skal ordne mit hår ALTID!

1 juni 2023

Den fulde oplevelse!

Tid, professionalisme, dygtighed og farlighed må være nøgleordene hos Colorlounge. 🌞 altid mødt med glæde og smil. Har fået behandlinger der flere gange siden du åbnede og senest for 14 dage siden ❤️

14 mei 2024

Sublim service og perfekt håndværk

Sublim service og perfekt håndværk
Simone er en fantastisk frisør som laver det smukkeste hår, hun sætter kvalitet og faglig i top og er bestemt et besøg og pengene værd!
Jeg har aldrig haft så smukt og sundt hår som nu❤️

29 mei 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skulle have lavet browlami for…

Jeg skulle have lavet browlami for første gang, og er generelt meget pylret omkring ting forbundet til mit ansigt. Det var der ingen grund til hos Simone. Jeg fik de lækreste bryn, tilpasset min ansigtsform og dertil farve match også. Derudover var hun så rar og professionel, så man følte sig virkelig velkommen, tryg og godt modtaget. Kæmpe anbefaling herfra :-)

9 april 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En af de dygtigste frisører jeg kender!

En af de dygtigste frisører jeg kender! Simone er uden tvivl en farvenørd, ment på den meget positive måde! Ingen tvivl om at hun ved hvad hun laver, og hun er exceptionelt god til det! Hun har flair for de kreative processer, og jeg vil klart anbefale hende til alle og enhver!

Og så er hun oveni hatten også det sødeste menneske at bruge tid med❤️

29 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og ekspertviden

Jeg er kommet i salonen siden, Simone åbnede. Jeg får altid (!) rigtig god service, bliver taget virkelig godt imod og Simones ekspertise og servicemindede sind er ikke at tage fejl af. Een gang forsøgt vi med en anden farve end, hvad jeg normalt får farvet, og da jeg ikke var helt tilfreds, farvede hun det om uden beregning. Der er aldrig noget at sætte en finger på.

26 mei 2024
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.