Tandplejer Fie er simpelthen den bedste og mest omsorgsfulde tandplejer i København. Hun er utrolig omhyggelig og professionel i sit arbejde, og hun er rigtig god til at kommunikere hele vejen ig... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Jeg var hos Monika for at få renset tænder, og det var virkelig en god oplevelse. Hun var utrolig omhyggelig, rolig og omsorgsfuld hele vejen igennem. Hun tog sig god tid og sørgede for, at jeg følt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min tandlæge der virker fagligt dygtig, er god til at forklare i et sprog der er til at forstå, der er stort set kort/ingen ventetid, stor venlighed hos personalet og lækre fysiske rammer. Det er også... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Behandling startet forår 2023. Mål: Fra oral sygdom til oral sundhed og genetablering af tyggefunktion. Fra første besøg hos tandlæge Clara og tandplejer Fie har oplevelsen været den samme: Meget p... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Geschreven door het bedrijf
Østergade 1, 3. sal, 1100, København, København K, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 81% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg var inde hos Gry og hun gav sig god tid til at forklaren processen og besvaret alle mine spørgsmål. Jeg har haft tidligere erfaring med læger generelt, som har gjort, at jeg har mistede en del tillid og derfor var det så rart at kunne komme ind hos Gry og få en helt anden form for behandling og tryghed.
Vi sad først og talte om hvad hun ville tjekke på min tænder og hvad der tidligere stod i min journal. Herefter lavede hun tandtjekket og til sidst gav hun mig et udslag på hvad de forskellige behandlinger ville koste. Hun lyttede også meget til mig og selvom jeg var lidt angst omkring behandlingen, så formåede hun at få mig til at føle mig tryg og sikker ved at jeg nu i dag skal have foretaget en tandudtrækning. Bedste service, profesionelle adfærd og varme tilgang gør at man trygt ligger sig i tandlægen stolen næste gang.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Kvalificeret, venlig, hurtig og servicemindet behandling hos Lennart

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Jeg fik nøje forklaret de forskellige muligheder
konsekvenserne for det ene og det andet valg samt
priserne for de forskellige valg.
Derudover var både tandlæge og klinikassistent yderst empatiske

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Clara tog sig god tid og lavede en grundig undersøgelse og tog sig også tid til at forklare og afklare mine spørgsmål.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Ingen ventetid, venlig og tillidvækkende tandplejer. Rene og tillidvækkende omgivelser.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Serviceminded og kompetent - både reception og personale er altid super!

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
At man ikke bliver hastet igennem, får info om hvad der skal ske undervejs og forståelse for at ens situation kan være ubehagelig.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Jeg er meget tilfreds med min tandplejer Mustafa.
Super kompetent og venligheden selv.
Føler mig altid i trygge hænder.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Behandling startet forår 2023.
Mål: Fra oral sygdom til oral sundhed og genetablering af tyggefunktion.
Fra første besøg hos tandlæge Clara og tandplejer Fie har oplevelsen været den samme: Meget professionel, personlig og grundig forklaring. Velforberedte, så jeg ved, hvad jeg skal "lægge mund til" fra starten, og altid venlige og omsorgsfulde. Min største anbefaling.
Efter operation af implantat hos tandlæge Jesper er målet nu nået. Derfor er det ikke svært for mig at give 5 stjerner. Dette gælder også for min kontakt med receptionen, personlig og telefonisk.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Sød og venlig velkomst til skranke, god udsigt i venteværelset - hele Kongens Nytorv lægger for ens fødder! Hele taget en yderst behagelig behandling hos det samlet personale.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Den værste behandling jeg nogensinde været igennem. Tandlæge er anmeldt til Styrelsen for patientklager og besluttet er til min fordel men tandlæge nægter og betale det tilkendte beløb. De har ødelagt min tillid til tandlæger for resten af mit liv.
Jeg bliver altid modtaget af venligt og smilende personale i receptionen. Man føler sig tryg og i godt selskab med et behandlingsteam , der med høj faglighed får en krævende behandling til at synes nem. Tak for jer.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Jeres altid varme imødekommenhed og jeres faglige kunnen!

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
God tandlæge som var dygtig og rolig under behandlingen

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Høj standard på alle parametre. Det er trygt at komme til tandlægen hos jer. Jeg er altid i gode hænder.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Havde en fremragende oplevelse i klinikken med Claudia og Victoria. Efter min tidligere tandlæge stoppede med at arbejde, jeg måtte finde en ny – og at finde dem ved en tilfældighed viste sig at være et heldigt valg! Allerede ved det første eftersyn var det tydeligt, at de udviste stor tålmodighed, empati, professionalism og sans for detaljer. Under min behandling blev alle procedurer grundigt forklaret, hvilket gjorde, at jeg følte mig informeret og involveret i beslutningerne omkring min tandpleje. Klinikken er moderne, rent og har en beroligende atmosfære. Jeg følte mig tryg ved at stille mange spørgsmål og fik altid grundige svar. Deres skånsomme måde til behandling sikrede minimal ubehag. Jeg følte mig i gode hænder under hele forløbet og kan kun anbefale at blive behandlet af dem.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
The dentist was concise, precise, and performed each movement with near perfection, showing satisfaction in the final result.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Udover at jeg ikke kan lide at gå til tandlægen, så er det altid en fornøjelse at komme her. Super behandling - både det faglige og personlige. Tak allesammen

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Kongens Nytorv
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.