Colosseum Tandlægerne Nørreport Rosenborggade 3 kan varmt anbefales. Jeg har haft Susanne Dalsgaard som min tandlæge i årtier og hun er ikke bare en meget dygtig og erfaren tandlæge, men også en d... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Meget professionel behandling. Stort set smertefri udskiftning af to amalgam fyldninger udført af et Dream Team som forklarede, var omsorgsfulde, og havde humor. Mine tænder er stadig meget ømme, men... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Der var desværre ikke noget at klage over. Faglig dygtig, godt samarbejde mellem klinikassistent og Peter. Munter kommunikation. "man" bliver mødt. Jeg kommer igen. Glædelig Jul. Bedste hilsen Gerha... Toon meer
Geschreven door het bedrijf
Geschreven door het bedrijf
Rosenborggade 3, 2. sal, 1130, København, København K, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 80% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mine ellers svage tænder har jeg beholdt alle sammen takket være Oscar Kjærsgaards fra Colosseum Tandlæger fantastiske behandling i over 35 år. Jeg er for 19 år siden flyttet 100 km væk fra København, men jeg har beholdt Oscar som min tandlæge. Jeg anbefalder Colosseum på det varmeste.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Har været fraflyttet Kbh i mange år men vedvarende beholdt min tandlæge, fordi jeg er tryg og altid føler mig i de bedste hænder. Dybt professionel og meget kompetent behandling- fås ikke bedre. Der gives de bedste og varmeste anbefalinger!

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Yderst professionell og behagelig oplevelse af min nye tandlæge og hans assistent, de er et godt team sammen og jeg føler mig tryg. Altid behagelige og venlige sekretærer.
Anbefaler absolut denne tandlægeklinik.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Yderst professionell og behagelig oplevelse. Mine tænder bliver som nye 😊

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Når man nu SKAL tandlæge, så kan man ikke finde et bedre sted.
Super behandling og stor forståelse for min tandlægeskræk.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Fantastisk dejlige mennesker. Alle meget imødekommende og smilende. Den bedste tandklinik jeg nogensinde har været hos.
Kom ind som akut patient med en kindtand der var revnet ned igennem så der var gået infektion i så havde voldsomme smerter. Bliver mødt af den sødeste receptionist som tager super godt i mod mig. Kort tid efter kommer tandlægen ud og der bliver jeg også kun mødt med smil og god stemning selvom der var travlt. Kommer ret hurtigt til og bliver bedøvet og den sødeste klinikassistent står og nusser mig på skulderen under hele behandlingen.
Man føler sig virkelig godt tilpas og kan kun anbefale alle at vælge den tandlæge klink.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Holder tiden. Fantastisk behandling af fagligt dygtigt personale

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Virkelig glad for Oscar Krogsgaard, som jeg er kommet hos i en del år. Men har nu oplevet to gange, at klinikassistenten, som assisterer ved behandlingen ikke har hilst på mig ved ankomst. Jeg synes det er uprofessionelt , og ikke just bidragende til at få styr på sommerfuglene i maven .. Og virkelig mærkelig oplevelse, at hun øjeblikket efter lægger en “ beroligende hånd “ på min skulder, uden at vi har haft øjenkontakt !

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Mit smukke smil er tilbage igen😊, med hjælp fra den Susanne og Invisalign. Susanne har et eminent blik for at skabe det perfekte smil, og jeg er så glad for at jeg valgte at få mine tænder rettet, det er det hele værd.

Antwoord van Colosseum Tandlægerne - Nørreport
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.