Donderdag avond om 19.00u besteld. Zou volgens website vrijdag worden geleverd. Vrijdag morgen gebeld zou zaterdag met DHL worden geleverd. Website zegt geen leveringen in weekeinde . Idd werd pa... Toon meer

Erg goede ervaring met combifit. Dit was de eerste keer dat we hier bestelden het product was binnen 1 dag in huis zoals afgesproken. Helaas heeft de bezorgings dienst het product over de schutti... Toon meer

pour moi, deuxième commande, impeccable, je recommande malgré certains commentaires. quand c'est très bon, il faut le dire voor mij, tweede bestelling, onberispelijk, raad ik aan ondanks enkele opmer... Toon meer

Omdat we heel slechte ervaringen hadden met Waldo Products (onze vooraf betaalde bestelling van nov 2021 was na 6 maanden nog steeds niet geleverd) waren we eerst nog even huiverig voor Combifit.nl!... Toon meer

De specialist in beglazingsmaterialen, leverancier voor glaszetters, schilders, montagebedrijven, kozijnindustrie en aannemerij. Gespecialiseerd in ventilatietechniek, glaslatten en dichtingsmaterialen

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Goede klantenservice

Ik heb meerdere kitkokers bij Combifit besteld. Tijdens gebruik bleken deze deels uitgehard. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice. Na 2x overgaan had ik een medewerker aan de lijn. Zij heeft de batch gecontroleerd en daarna uit eigen initiatief een goede oplossing voorgesteld.
Het bestaat dus nog, goede klantenservice!

13 oktober 2025

Donderdag avond om 19.00u besteld

Donderdag avond om 19.00u besteld. Zou volgens website vrijdag worden geleverd.
Vrijdag morgen gebeld zou zaterdag met DHL worden geleverd.
Website zegt geen leveringen in weekeinde .
Idd werd pas maandag geleverd.
E-Mail gestuurd, maar totaal geen reactie, wel allemaal e-mails met aanbiedingen.
Jammer, valt een beetje tegen.

26 september 2025

Beste Jan,

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring.

Wat vervelend dat u onjuist bent geïnformeerd over de levering van uw bestelling , onze oprechte excuses voor het ontstane ongemak.

Helaas konden wij uw order niet via DHL verzenden in verband met de specifieke afleverwens die u bij het plaatsen van de bestelling heeft opgegeven. Dergelijke afleverwensen kunnen wij alleen doorgeven aan Transmission, waardoor uw order via hen is verzonden.

Wij hebben u hierover direct geïnformeerd en de verwachte leverdatum doorgegeven.

Mocht u de bestelling desondanks willen retourneren, dan is dat uiteraard mogelijk. Wij hebben hier tot op heden nog geen reactie op ontvangen, maar uiteraard helpen wij u graag verder als dat nodig is.

Nogmaals onze excuses voor de gang van zaken. We nemen feedback als deze serieus en gebruiken dit om onze communicatie en service verder te verbeteren.

Mocht u aanvullende toelichting willen geven of hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Team Combifit.nl

Wat een toppers

Wat een toppers. Ik had een fout gemaakt in de bestelling en dat werd meteen gefixt! Super goed geholpen, top prijzen en snel geleverd.

26 augustus 2025

Z.g. levering problemen (achteraf)

Een week geleden besteld. Op maandag nog geen bericht van de vervoerder dus gemaild. In de mail werd gezegd dat het net was verzonden en ik het de volgende dag kon verwachten. Nu twee dagen verder, pakketpost is al langs geweest maar niets afgeleverd. Dus weer gemaild. Krijg ik als antwoord dat er levering problemen zijn en dat het vandaag wordt verzonden. Dus de mail van twee dagen eerder was gewoon een leugen!!!! Ik ben hier zo klaar mee. Hier bestel ik nooit meer wat.

6 augustus 2025

Erg goede ervaring met combifit.

Erg goede ervaring met combifit.

Helaas heeft de bezorgings dienst het product over de schutting gegooid en is de inhoud van het pakket vernield.
Gelijk gemaild met combifit en die hebben het heel netjes en snel opgepakt. Ik ben bijzonder verast door de extreem snelle reactie en afhandeling. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

12 juli 2025

Misleidende verkoopsite

Gekocht via BOL : Illbruck AA005 opzet nozzles.

Op de afbeelding duidelijk een zakje met 10 nozzles.
Is de standaard verpakking van Illbruck

Geleverd: 1 nozzle van 0.40 Euro voor ruim 7 Euro
Wel "gratis" verzending.
Er had moeten staan: 1 product 56ct en verzendkosten 7 Euro

PS: Los in een doos waar er wel duizend in passen

31 mei 2025

De belofte voor 12 uur besteld volgende…

De belofte voor 12 uur besteld volgende werkdag klopt niet. Medewerker die ik de volgende dag sprak boeide het ook weinig. jammer

4 april 2025

Antwoord van Combifit

Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring.

Vervelend om te horen dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen en dat het contact met onze medewerker niet naar wens verliep. Dat is uiteraard niet de service waar wij voor staan.

Aangezien de review anoniem is geplaatst, hebben wij helaas geen toegang tot uw klantgegevens. Daardoor is het voor ons lastig te achterhalen wat er precies is misgegaan in uw situatie.

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren.

We nemen feedback als deze serieus en willen graag met u meedenken. Mocht u verdere toelichting willen geven of hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Team combifit.nl

Een Absolute Aanrader!

De belofte 'voor 12 uur besteld, morgen in huis' klopt helemaal. Ik wist niet precies welke producten ik nodig had voor een klus, maar ik werd ontzettend vriendelijk en deskundig geholpen. De service was top en de levering razendsnel. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

20 januari 2025

Antwoord van Combifit

Bedankt voor je mooie beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering en de deskundige hulp.

Zeer tevreden

Professionele medewerkers op kantoor. Weten precies welk product het beste past. Snelle en goede services

21 januari 2025

Antwoord van Combifit

Dank je wel voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en deskundigheid. We helpen je graag weer!

Na 12:00 besteld

Na 12:00 besteld, de volgende ochtend al geleverd!
Mooie kwaliteit plinten die niet verkrijgbaar zijn bij de plaatselijke bouwmarkt.

17 januari 2025

Antwoord van Combifit

Bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van de plinten.