Bästa upplevelsen av kalsonger på många år, köpt säkert 40 par. Men efter lagret alt nya ägare tagit över så vågar jag inte ens beställa pga dåliga recensioner och storlekar.
Lees wat reviewers zeggen
Samboer er fornøyd med bokserne. Blir dog litt fort utvasket og revner selv med riktig størrelse etter ca ett år. Også utrolig dårlig service når det kommer til sen levering. De brukte 3 uker (!) på å... Toon meer
Letat länge efter sköna kalsonger, dem får 4/5 poäng av mig. Men det som jag tycker är väldigt dåligt är att man inte får en retursedel om man råkat beställa fel och vill returnera får man själv stå f... Toon meer
Jag har från mina första comfyballs varit så nöjd att jag sakta men säkert bytt ut hela mina låda med underkläder till bara comfyballs. Jag har även rekommenderat till många andra och fått positiv fee... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Traditional boxer trunks are not designed to keep your equipment in place. We want to change that and have developed the most comfortable boxer trunks ever made
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Beste boxerne
Beste boxerne! Brukt kun Comfyballs de siste ti åra.
Long delivery times / slow support
Long delivery times which weren't communicated when I ordered. Customer support slow at answering.
Gode tilbud og de beste produktene
Gode tilbud og de beste produktene.
Rask levering. 📦
4 veckor senare och varorna är…
4 veckor senare och varorna är fortfarande inte skickade, supporten har slutat svara.....
Det eneste merket i skuffen
Comfyballs er blitt det eneste merket jeg har i truseskuffen. Dyrt merke, men komfort og passform er totalt uten sidestykke, og milevis foran.
beställde 2 par kalsonger för 12 dagar…
beställde 2 par kalsonger för 12 dagar sedan o inte sett skymten av dem, inte ens ett sms.
de skyller på att norskarna är sega.
men det tycker jag är taskigt.,
svindyra är de o inget snack om kompensation alls.
bedrövlig kundtjänst.
Blir att skicka tillbaka skiten utan att prova när de väl kommer o aldrig mer comfyballs
Sitter godt,holder lenge
Sitter godt, vask etter vask. Hatt flere helt siden starten, og først nå begynner noen bli litt noe "tynne" i stoffet. Beste boxere på markedet!
Prisen er absolutt verdt det
Prisen kan oppfattes litt stor for 1 truse, men jeg føler meg mer komfortabel enn noen sinne med comfyballs.
Anbefales meget for de som vil røre på seg eller bare ha ballsa sine comfy
Topp kundeservice 👍
Fruktansvärt lång leveranstid
Fruktansvärt lång leveranstid! 2025 ska man inte behöva vänta över 2 veckor på ett varubrev inom Norden. Skärpning! Det är ju inte direkt billiga kalsonger man köper hos er utan det är premium och då förväntar jag mig en premiumupplevelse.
Dette er gode truser for menn
Dette er gode truser for menn, Det er feelingen, og ikke bokstavene rundt som teller, og om så er,: Hva er galt med ComfyBalls, HÆ???
Nettopp, har aldrig handlet annet merke etter jeg startet For ca 8-9 år siden…++?
Beställningspataljonen
Har beställt oss de förut. Men denna gången tar priset. Två veckor och de har inte skickat varorna helt hopplöst. Får bara till svar att beställningen var för stor kan inte fatta att man kan beställa för mycket varor och att det är problemet. Nästa gång jag beställer på det här skitföretaget.
Jeg har vært kunde i snart 10 år
Jeg har vært kunde i snart 10 år, men i de siste to årene har produktet tapt seg noe enormt. Passformen har endret seg slik at produktet sklir ned og gir deg rørleggersprekke. Kvalitieten har også blitt så redusert at bokserne revner/går i oppløsning innen ett år. Jeg kan ikke lengre anbefale produktet til noen og råder folk til å holde seg unna.
Fantastisk bra produkter
Fantastisk bra produkter, teite reklamer og rask levering.
Skickar SMS-reklam
Skickar reklam till mitt telefonnummer även fast jag explicit avböjt om att få reklam. Riktigt fult.
Har brukt comfyballs i 6år både boksere…
Har brukt comfyballs i 6år både boksere og t-skjorter fantastisk å ha på seg varer atskillig lengre enn alt jeg har kjøpt før (Cubus,Jack and jones, Dressmann osv)
They lost my parcel
They lost my parcel, they refuse to answer, they blame the shipping company, they refuse to refund me.
Sender spam på sms etter kjøp
Spammer deg på sms etter kjøp. Irriterende. Jeg vil ALDRI bli kontaktet av leverandører på sms. Er det så vanskelig?
Dit is Trustpilot