Bästa upplevelsen av kalsonger på många år, köpt säkert 40 par. Men efter lagret alt nya ägare tagit över så vågar jag inte ens beställa pga dåliga recensioner och storlekar.
Lees wat reviewers zeggen
Samboer er fornøyd med bokserne. Blir dog litt fort utvasket og revner selv med riktig størrelse etter ca ett år. Også utrolig dårlig service når det kommer til sen levering. De brukte 3 uker (!) på å... Toon meer
Letat länge efter sköna kalsonger, dem får 4/5 poäng av mig. Men det som jag tycker är väldigt dåligt är att man inte får en retursedel om man råkat beställa fel och vill returnera får man själv stå f... Toon meer
Jag har från mina första comfyballs varit så nöjd att jag sakta men säkert bytt ut hela mina låda med underkläder till bara comfyballs. Jag har även rekommenderat till många andra och fått positiv fee... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Traditional boxer trunks are not designed to keep your equipment in place. We want to change that and have developed the most comfortable boxer trunks ever made
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kjempebra produkter
Kjempebra produkter, min mann elsker de og nekter å bruke noe annet.
Kjempe gode klær ❤️
Dei he kjempe gode boxera og også kjempe gode bh'a og truse for dame ❤️ He ikkje prøvd noke anna enda 🙂 Men ej regna med at når ej fe den nye joggeboksa mi også so blir ej nokk ikkje skuffa med det første ❤️🙂
Dette er de beste kvalitets boxerne som…
Dette er de beste kvalitets boxerne som jeg har brukt gjennom mitt 50 + årige liv. Anbefales!
Kjøper ikke undertøy andre steder 👌🏼
Kjempe fornøyd med undertøy til dame, og samboeren bytta ut alle boxerene sine til comfyballs etter han prøvde de🙏🏼
Alltid rask levering og Norges beste…
Alltid rask levering og Norges beste boksere
Beste produktene til greie priser
Kjapp og enkel og bra nettside
Kjapp og enkel og bra nettside. Anbefales!
Beste bokserne
Beste bokserne du får tak i så rimelig.
Anbefale på det sterkeste!
Beste boxerene
Beste boxerene jeg noen gang har brukt, har aldri vurdert noen andre etter jeg bytta. De koster litt men er verdt pengene. Rask levering og lett betaling med Vipps eller Klarna
Lett å handle
Lett å handle, kvalitet og komfortable for alle 💪🤩👍
The best a man can get
The best a man can get
Etter en prøve boxer for mange år siden, så nekter gubben noen andre boxere! Nå så har flere i familien oppdaget disse herlighetene, men di burde holde seg til mannfolk! Dame undertøyet var smått i str og ikke behagelig. + for helt hjem levering.
Beste undertøy som jeg har hatt.Kjøpe…
Beste undertøy som jeg har hatt.Kjøpe for meg og mine sønner.
Mannens favoritter!
Supre produkter
Supre produkter. Bra og oversiktlig nettside.
Kvalitet tvers igjennom
Boxerne er super. Kvalitet tvers igjennom. Meget god passform. Anbefales på det sterkeste👍🏻
Ble ikke fornøyd med stillongsen jeg kjøpte. Meget små i størrelsene.
Veldig bra og deilige produkter
Veldig bra og deilige produkter. Ok priser, med tanke på at de stadig vekk har kampanjer/tilbud.
Best kvalitet på undertøy
Godt utvalg, og de har ofte gode tilbud. Leveringen er gratis, og alltid veldig rask. Kvaliteten er best (bedre enn CK).
Horrible customer service!
The product seems to be OK (just came, I haven`t worn it) but it came after two months! they sent me someone else order, then they had a problem fixing it. Customer service sees no problem.
Dit is Trustpilot