Heel vriendelijk en betrouwbaar
Vandaag hulp gehad met mijn email door Adam, hij is heel professionele en komt op tijd en weet wat hij doet.
Computerhulp Zuid-Holland helpt particulieren en ouderen met hun computer, laptop, tablet, smartphone, printer en internet. Wij bieden persoonlijke computerhulp aan huis in Zuid-Holland, zodat u niet zelf met uw apparaat naar een winkel hoeft. Heeft u problemen met uw computer, werkt de wifi niet goed, krijgt u foutmeldingen of lukt het niet om een printer, e-mail of ander apparaat goed in te stellen? Dan helpen wij u graag. Ook voor het overzetten van gegevens naar een nieuwe computer, het instellen van apparaten, softwareproblemen, updates, back-ups en het verbeteren van de beveiliging kunt u bij ons terecht. Wij vinden het belangrijk dat u begrijpt wat er met uw apparaat gebeurt. Daarom leggen we zaken duidelijk uit en vermijden we onnodig ingewikkelde technische termen. Het doel is niet alleen om een probleem op te lossen, maar ervoor te zorgen dat u daarna weer prettig en met vertrouwen uw computer of andere apparaten kunt gebruiken. Computerhulp Zuid-Holland richt zich op particuliere klanten in Zuid-Holland. Of het nu gaat om een klein probleem of een uitgebreidere hulpvraag: we kijken naar uw situatie en zoeken naar een passende oplossing. Onze dienstverlening draait om **persoonlijke service, duidelijke uitleg en betrouwbare hulp aan huis**. We komen bij u langs wanneer dat nodig is en helpen u met de digitale problemen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Heeft u hulp nodig met uw computer, laptop, internet, printer, tablet of smartphone? Computerhulp Zuid-Holland staat voor u klaar.
Nederland
Heel tevreden. Meerdere keren geholpen door Adam en ben heel blij mee en ik zal elke keer bellen
Zeer goede en snelle hulp! Alles werd duidelijk uitgelegd en het probleem was snel opgelost. Vriendelijk, professioneel en betrouwbaar. Zeker een aanrader!