Timon kwam mooi op tijd en heeft ons probleem met de printer prima opgelost. Nadat de printer werkte werd nog gevraagd of we nog andere vragen hadden. Tevens werd er naderhand nog contact opgenomen of... Toon meer
Computerkijk werkt én snel, én deskundig, én vriendelijk! De ondersteuning bij computer/IPad problemen heb ik ervaren niet alleen als deskundig, maar ook als prettig/sociaal contact. Ga zo door en... Toon meer
Ik maak nu gebruik van Onedrive. Alles is duidelijk uitgelegd.
• Informatie over de mogelijkheden van het internet en advies op maat. • Digitale ondersteuning en advies voor bedrijven. • Het oplossen van verschillende problemen. • Cursussen voor verschillende digitale apparaten. • Vriendelijk en deskundig personeel.
Javastraat 348, 6706EC, Wageningen, Nederland
Er werdt goed en duidelijk uitleg gegeven

Antwoord van Computerkijk
Goede en duidelijke communicatie en snelle levering conform afspraak. Netjes met correcte factuur.

Antwoord van Computerkijk
Echo Dot 2 aangeschaft via Marktplaats. Communicatie verliep vlot en product na betaling direct verzonden inclusief T&T-code van PostNL. Product de volgende dag netjes verpakt geleverd gekregen.
Snel en betrouwbaar
Communicatie liep vlot en alles is correct en naar wens afgehandeld. Zelfs nog additionele tips gekregen die zeer handig waren
Binnen 12 uur geleverd en goed product met jaar garantie. Top service!
Mappen met foto's weer terug.
Timon heeft er voor gezorgd dat ik de foto's van mijn gecrashte laptop weer terug heb. Uitstekende service en heel vriendelijk en goede uitleg van alles.

Antwoord van Computerkijk
Klein, jong bedrijf met enthousiaste en gedreven medewerkers die niet rusten voordat alle problemen zijn opgelost. Snel reagerend en flexibel.
Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen.

- Prima service
- Komt beloften na
- Heldere taal
- Erg vriendelijk
- Al met al zeer tevreden!
Ik ben elke dag blij met de hulp en goeie raad van Timon.
Geduld heb je om mij heel goed te helpen, ook ben je
positief om mijn gebruik van IPad en IPhone te stimuleren.
Bij computer hulp thuis vriendelijke en duidelijke uitleg.
Voor het installeren van wifi, het instellen van de iPad, instructie en iPadlessen: vijf sterren !
Klantvriendelijk, geduldig, duidelijk, gezellig
Ik ben enthousiast.
Marijn heeft bij mijn vrienden twee laptops opnieuw toegankelijk gemaakt.
Zij zijn blij en ik omdat ik jullie kende.
In de toekomst blijf ik zeker een beroep op jullie doen.
Een groet
Yvonne
Computerkijk werkt én snel, én deskundig, én vriendelijk!
Ga zo door en veel succes. Bij het eerstvolgende probleem roep ik zeer zeker jouw hulp in!
Jo Kempe
De 5 sterren zeggen het al. Betrouwbaar en niet duur.
Zowel mijn computer als mijn mobile waren in korte tijd gerepareerd.
Lidy
Timon Moes heeft mijn iPad 2 weer tot leven gebracht (nadat deze twee jaar in de kast had gelegen en geen kennis hem aan de praat kreeg), daar ben ik erg blij mee! Ondanks dat het wat langer duurde dan dat Timon zelf in eerste instantie had ingepland, is hij toch gebleven totdat de iPad en mijn apple ID daadwerkelijk werkte. Samen met mij heeft hij dat ook nog gecontroleerd. En na een dag informeerde hij of alles goed was. Een top service! zeker een aanrader.
Lars is bij mij geweest en heeft in een korte tijd heel goed werk geleverd. Prettig in de omgang en voor mij een welkome gast voor een volgend probleem met mijn computer