Snelle service 1 van de goedkoopste die het doet zeker een aanrader, Mijn ps5 valt nu niet meer steeds uit na paar potjes fifa
(H)eerlijke zaak, mijn PS4 was defect en kwam via internet/google bij deze zaak terecht. Mijn PS4 heen gebracht en moest daar helaas achterblijven voor onderzoek. Nadat ik 1 keer heb moeten bellen voo... Toon meer
Woensdagochtend besteld en betaald, donderdag in de late middag verzonden, zaterdags ontvangen. Maar ok, Corona toestanden wellicht. Minder leuk was dat de kabel niet 100% de juiste was. Ging om zo’... Toon meer
Op tweede kerstdag was mijn x-box ermee gestopt tijdens het spelen en ik dacht dat ik hem weg kon gooien. Ik vond computersall en kon hem gelijk langs brengen voor onderzoek. Binnen een week was hij... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Computersall is de webwinkel met het uitgebreide assortiment voor laptops onderdelen. Daarnaast hebben we nog een uitgebreide reparatieservice voor snelle vakkundige reparatie. Computersall is gevestigd in Amsterdam Noord. Wij hebben hier ons kantoor, een distributiecentrum en de servicebalie. Hier kun je terecht voor al je vragen en reparaties voor uw laptop, Smartphone, Tablet, Xbox en Playstation
Duinluststraat 3, 1024 VH, Amsterdam, Nederland
- 020-8459256
- info@computersall.nl
- computersall.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Goede middag. Tevreden
Goede middag. Ik ben altijd tevreden wanneer ik met mijn laptop of pc ga voor reparatie. Suleman is altijd vriendelijk. Ga zo door. Van mij en mijn kinderen krijg je cijfer 10
HDMI poort PS5
Mijn hdmi poort van mijn Playstation 5 is goed gerepareerd voor een goede prijs
Vervangend toetsenbord voor laptop besteld
Ik heb een HP omen 15 toetsenbord / cover besteld en na de ontvangst zag ik dat het al eerder is gebruikt. Zo zag ik vlekken en lichte beschadigingen en markeringen met een stift. Normaal vind ik dat niet zo erg als het maar gewoon bruikbaar is. Daarna merkte ik op dat er een metalen plaatje ontbreekt die nodig is voor de montage. Dit hoort namelijk vastgelijmd / vastgebrand te zijn. Ik kon er gewoon niks mee. Na het melden via whatsapp binnen 3 dagen met de foto's kreeg ik als reactie dat het gewoon een nieuw product is en dat ik de metalen plaatjes gewoon kan overzetten van het oude onderdeel en dat ik het anders maar retour moet sturen. Terwijl dit overzetten dus echt niet kan. Nu ben ik het retour gaan sturen met de prijs van 8 euro. Zo kom ik neer op een zelf betaald bedrag van 15 euro voor het opsturen en retourneren voor een product dat beschadigd en niet bruikbaar is. Nou wat een service

Antwoord van Computersall Reparatie & Webwinkel
Goed en kwalitatief service.
Prima ervaring
Lang gezocht naar een snelle levering van scharnieren voor een Acer laptop. Uiteindelijk hier gevonden (en niet in China) en een dag later geleverd. Prima!
Snelle communicatie
Snelle communicatie, bij het leveren van een defect product hadden ze deze snel vervangen voor een werkend product
In plaats van 28 pin kwam 8 pin kabel,waardeloos dombo,s daar zitten!!
Hoe moeilijk is te begrepen,dat 8 pin kabel is wat anders dan nodig 28 pin?
Debielen,gewoon ..

Prima service
Altijd prima service. Bijzonder vriendelijke eigenaar. Reparaties/vervangingen zijn top.
Behulpzaam
Behulpzaam, snelle reacties, betaalbaar.
Ben niet zo heel technisch maar een gebroken scherm op een laptop van mijn dochter vervangen is gelukt.
Razer Blade 15 Advanced ging niet meer aan en nu weer wel
Vriendelijk geholpen en goed meegedacht. Probleem was opgelost maar doordat de accu oud was, wilde ik graag een nieuwe en deze is besteld en geplaatst. Duidelijke foto's van testresultaten na reparatie.
Retourneren is geen enkel probleem…
Retourneren is geen enkel probleem wordt netjes afgehandeld, reageren super via whatsapp dus communicatie is super.
Vriendelijke eigenaar
Vriendelijke eigenaar, weet wat hij doet. Betrouwbaar. De zaak mag wel wat schoner zijn, het is nu niet zo aangenaam.
Medio oktober 2023 een laptopbehuizing…
Medio oktober 2023 een laptopbehuizing gekocht, is nooit geleverd. Meerdere e-mails gestuurd, lekker het balletje bij DHL leggen en vervolgens geen terugkoppeling meer geven tot op heden. Waardeloos bedrijf.
Reactie:
Ook op 16 november 2023, nadat ik heb 16 oktober 2023 reeds een mail heb gestuurd met de vraag over de levering, en daarop heb ik geen antwoord gekregen. Onder aan de steep hebben jullie nog steeds niks geleverd.

Antwoord van Computersall Reparatie & Webwinkel
Goede communicatie en service en vooraf…
Goede communicatie en service en vooraf prijsopgave. Bleek minder nodig dan oorspronkelijk in offerte berekend dus was goedkoper uit
Touchscreen laptop vervangen
Het touchscreen van mijn laptop moest na een valpartij vervangen worden. Walid heeft goed werk geleverd en bovendien erg snel! En dat alles tegen een redelijke prijs - wat wil je nog meer?
Levertijd, prijs kwaliteit top.
Prima ervaring met computersall.
Super snelle levering & Klantenservice.
Voor nu 1 ster
Voor nu geef ik 1 ster. Bijna 3 maanden geleden bracht ik mijn Lenovo laptop naar deze winkel vanwege een defect scherm, maar tot op heden is het probleem niet verholpen. Aanvankelijk werd mij verteld dat de reparatie binnen enkele dagen voltooid zou zijn en dat ik gebeld zou worden zodra dit het geval was. Echter, na enkele dagen zonder enige communicatie van hun kant, besloot ik geduldig af te wachten en hen ruim de tijd te geven. Toen er na langere tijd nog steeds geen vooruitgang was en mijn telefoontjes onbeantwoord bleven, bezocht ik de winkel eenmaal persoonlijk. Daar werd mij verteld dat het scherm wel vervangen was, maar het scherm niet opstartte. Ze waren nog op zoek naar de oorzaak en zouden een kabel bestellen die het probleem mogelijk kon verhelpen. Ondanks de belofte mij op de hoogte te houden na het ontvangen en testen van de kabel, bleef het stil vanuit hun kant.
Na lang wachten nam ik via WhatsApp contact op en vroeg meerdere keren naar een update. Steeds kreeg ik te horen dat ze de oorzaak van het probleem nog niet hadden gevonden en dat er een ander onderdeel besteld zou worden, aangezien de kabel niet het gewenste resultaat opleverde. Het laatste bericht dat ik ontving was op 5 januari, met de mededeling dat mijn laptop mogelijk eind volgende week klaar zou zijn. Na deze periode ruimschoots te hebben gegeven, nam ik op 8 februari opnieuw contact op met het verzoek mijn laptop zo spoedig mogelijk op te halen, maar kreeg geen reactie. Ook mijn bericht van 13 februari bleef onbeantwoord.
Ik ben zeer geduldig geweest en heb ze meer dan genoeg tijd gegeven. Het feit dat er niet gereageerd wordt op mijn berichten vind ik absoluut onacceptabel. Mijn laptop is nu bijna 3 maanden in hun bezit, en ik begin te twijfelen aan hun geloofwaardigheid en het nakomen van afspraken. Hoewel de medewerker die mij aanvankelijk hielp vriendelijk leek, begint mijn vertrouwen te wankelen en raakt mijn geduld op. Dit is mijn ervaring tot nu toe met deze winkel. Ik hoop op meer duidelijkheid over mijn laptop en dat ik deze zo spoedig mogelijk in ontvangst kan nemen.

Antwoord van Computersall Reparatie & Webwinkel
Artikel was binnen 3 werkdagen geleverd. Onderdeel wat ik nodig had voor mijn laptop kon ik ook nergens anders in Nederland vinden, extra fijn dus.