Computersall Reparatie & Webwinkel Reviews 160

4,5

Snelle service 1 van de goedkoopste die het doet zeker een aanrader, Mijn ps5 valt nu niet meer steeds uit na paar potjes fifa

(H)eerlijke zaak, mijn PS4 was defect en kwam via internet/google bij deze zaak terecht. Mijn PS4 heen gebracht en moest daar helaas achterblijven voor onderzoek. Nadat ik 1 keer heb moeten bellen voo... Toon meer

Woensdagochtend besteld en betaald, donderdag in de late middag verzonden, zaterdags ontvangen. Maar ok, Corona toestanden wellicht. Minder leuk was dat de kabel niet 100% de juiste was. Ging om zo’... Toon meer

Op tweede kerstdag was mijn x-box ermee gestopt tijdens het spelen en ik dacht dat ik hem weg kon gooien. Ik vond computersall en kon hem gelijk langs brengen voor onderzoek. Binnen een week was hij... Toon meer

1. Computerservice
  2. Computerwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Computersall is de webwinkel met het uitgebreide assortiment voor laptops onderdelen. Daarnaast hebben we nog een uitgebreide reparatieservice voor snelle vakkundige reparatie. Computersall is gevestigd in Amsterdam Noord. Wij hebben hier ons kantoor, een distributiecentrum en de servicebalie. Hier kun je terecht voor al je vragen en reparaties voor uw laptop, Smartphone, Tablet, Xbox en Playstation

4,5

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar, bedankt

21 maart 2020

Antwoord van Computersall Reparatie & Webwinkel

Bedankt Kees voor de 5-sterren review, U kunt altijd bij ons terecht voor alle vragen over uw gaming console , pc , laptop, telefoon en tablet.

Wel lang geduurd voor…

Wel lang geduurd voor ontvangst(7dagen), ondanks verzending snel uitgevoerd bleek.
Artikel en prijs is wel dik ok (niet origineel).

20 maart 2020

Antwoord van Computersall Reparatie & Webwinkel

Bedankt Danny voor de 3-sterren review, U hebt een bestelling op 11-03-2020 gemaakt en hij is op 12-03-2020 verzonden. Normaal duurt het 2-3 dagen naar Belgie maar in verband met het coronavirus worden maatregelen die invloed kunnen hebben op het logistieke proces genomen .

Correcte levering onderdeel

Correcte levering onderdeel.

9 maart 2020

Antwoord van Computersall Reparatie & Webwinkel

Bedankt Eddy voor de 5-sterren review, U kunt altijd bij ons terecht voor alle vragen over uw gaming console , pc , laptop, telefoon en tablet.

Goede levering

Goede levering, Groet, Ildar

7 maart 2020

Antwoord van Computersall Reparatie & Webwinkel

Bedankt Ildar voor de 5-sterren review, U kunt altijd bij ons terecht voor alle vragen over uw gaming console , pc , laptop, telefoon en tablet.

CPU cooler snel geleverd maar helaas…

CPU cooler snel geleverd maar helaas was behuizing iets in mekaar gedrukt (tijdens transport??) en daardoor liep de fan aan (schuurde lichtjes tegen het frame)

3 maart 2020

Antwoord van Computersall Reparatie & Webwinkel

Bedankt Robin voor de 3-sterren review. We doen ons best om een bestelling zo goed mogelijk te verpakken en te beschermen voor de verzending maar soms gaat het mis bij postnl maar gelukkig niet vaak. Als u last van het hebt, kunt u het binnen de garantietermijn omruilen.

Snelle levering :-)

Snelle levering van precies de juiste ventilator voor mijn oude HP laptop.

2 maart 2020

Antwoord van Computersall Reparatie & Webwinkel

Bedankt Alex voor de 5-sterren review, U kunt altijd bij ons terecht voor alle vragen over uw gaming console , pc , laptop, telefoon en tablet.

Goede service ...

Na contact het product binnen 2 dagen ontvangen Dankjewel hiervoor

20 februari 2020

(Bericht 20/02)
Bedankt Pamela voor de 1-ster review, U hebt op 05/02 en bestelling gemaakt voor Dell Latitude 3350 dc jack 50.4OA05.011 0GFNMP DLR30 en u hebt op hetzelfde dag een email ontvangen dat hij op 05/02 verzonden is via postnl als brievenbus zending , normaal wordt het binnen 1-2 dagen geleverd en daarna als het niet geleverd is, neemt de klant contact met ons maar u had nooit contact met ons opgenomen. Wat ons erg verbaasd is dat wij na 15 dagen op 20/05 een review ontvangen hebben dat u uw bestelling niet ontvangen hebt !!!!

(Update 29/02). helaas kunnen wij niet na 15 dagen erachter komen waar de zending is gebleven daarom is er op 24/02 de bestelling opnieuw verzonden.

Eenvoudig te bestellen en de bestelling…

Eenvoudig te bestellen en de bestelling is in orde en snel geleverd

18 februari 2020

Antwoord van Computersall Reparatie & Webwinkel

Bedankt Hans voor de 5-sterren review, U kunt altijd bij ons terecht voor alle vragen over uw gaming console , pc , laptop, telefoon en tablet.

vond direct wat ik nodig had

vond direct wat ik nodig had
levering was redelijk snel

18 februari 2020

Antwoord van Computersall Reparatie & Webwinkel

Bedankt Koen voor de 4-sterren review, U kunt altijd bij ons terecht voor alle vragen over uw gaming console , pc , laptop, telefoon en tablet.

Vandaag besteld,morgen geleverd!

Vandaag besteld,morgen geleverd!
Prima !

12 februari 2020

Antwoord van Computersall Reparatie & Webwinkel

Bedankt Peter voor de 5-sterren review, U kunt altijd bij ons terecht voor alle vragen over uw gaming console , pc , laptop, telefoon en tablet.

2GPU en 1CPU koelers gekocht

2 GPU koelers gekocht, Goedkoop materiaal. Mijn laatste bestelling, een CPU koeler, was niet op voorraad waar ze pas achter kwamen toen ik ze een mail stuurde, kan ik moeilijk geloven dus heb deze bestelling beëindigd, ook omdat de andere koelers goedkoop zijn gemaakt. Ik denk dat deze binnen een jaar versleten zijn.

4 februari 2020

Antwoord van Computersall Reparatie & Webwinkel

Bedankt Rianne voor de 2-sterren review, op 24-01 hebt u een bestelling gemaakt voor MSI G62e 1x GPU fan en die hebben wij op dezelfde dag verzonden en Op 27-01 hebt u nog 1x GPU Fan voor hetzelfde model besteld en ook gelijk verzonden daarna hebt u op 28/01 om 21:00u nog 1x CPU fan besteld ook voor hetzelfde model. De CPU en GPU koelers voor uw laptop model lijken op elkaar en we kwamen achter dat wij alleen Fans voor de GPUs hebben daarom hebben wij op 30/01 (na 1 dag ) u geïnformeerd dat Het CPU fan niet meer op voorraad is en u kunt uw bestelling annuleren en geld terug gestort wordt of 15 dagen levertijd kunt wachten .
U hebt voor het annuleren van uw bestelling gekozen en u had niks over de Koelers kwaliteit. We hebben gelijk op 31/01 uw geld gecrediteerd. Als u twijfelt over de kwaliteit van de koelers, kunt u binnen de 14 dagen bedenktijd uw bestellingen aanuleren en de fans terugsturen.

bestelling en levering oke

31 januari 2020

Antwoord van Computersall Reparatie & Webwinkel

Bedankt Rino voor de 5-sterren review, U kunt altijd bij ons terecht voor alle vragen over uw gaming console , pc , laptop, telefoon en tablet.

Snelle levering, maar ook goede oplossingen als de bestelling onjuist blijkt of iets niet werkt.

27 januari 2020

Antwoord van Computersall Reparatie & Webwinkel

Bedankt Jacco voor de 5-sterren review, U kunt altijd bij ons terecht voor alle vragen over uw gaming console , pc , laptop, telefoon en tablet.

Reviews in alle talen tonen. (160 reviews)