Geholpen door Jordi, ik ben zeer tevreden, snel en duidelijke uitleg. dank je wel Jordi. Groet, Nicole de Hilster
Mijn Outlook psp files waren vol en na eerst zelf te hebben geprobeerd, zonder resultaat contact gehad met hostingmaatschappij, heeft computerzorg dit probleem goed opgelost. Werd zelfs nagebeld of al... Toon meer
Kris, Maandag 16 november ben ik op prettige en snelle wijze geholpen door Kris. Al langere tijd had ik last van een aanbieding van Automatische Back-up en de opmerking van een langzame PC. Na het o... Toon meer
Door een rustige en evenwichtige begeleiding is mijn probleem opgelost. Bij het plaatsen van een nieuwe experia box V10 was mijn printer offline (draadloos) en kon ik niet meer printen. Het is ve... Toon meer
Remote ICT-ondersteuning en levering van softwareoplossingen (optimalisatie, beveiliging, cloud back-up, productiviteitssoftware, etc.), met aanvullende levering van hardware indien nodig, deze kan bij u thuis of kantoor geleverd/aangesloten worden. Met meer dan 23 jaar ervaring en ruim 100.000 klanten bent u bij ons op het juiste adres. Kijk voor meer informatie op onze website: www.monteuraanhuis.nl of bel: 088-4010444
Databankweg 6C, 3821 AL , Amersfoort, Nederland
Groet,
Nicole de Hilster
Prima directe ondersteuning
Prima directe ondersteuning
Deskundig en behulpzaam om de juiste vragen te stellen

Ik vind het uitstekend
Ik vind het uitstekend, ik wist niet dat het bestond maar via KPN bij jullie terecht gekomen.
Ik ben geholpen door Marlon Zonneveld.
Ik ben geholpen door Marlon Zonneveld.
ik had een probleem, ik was alles kwijt door op vernieuwde windows 10 te drukken. ik heb de computerlijn gebeld en alles is heel vriendelijk opgelost.
ik ben blij dat zo,n lijn bestaat. vriendelijkde dank.
Gerda Goor

Antwoord van computerzorg.nl
Snelle en kundige hulp op afstand
Ik ben heel snel en kundig geholpen.
Binnen korte tijd kon ik weer inloggen in Outlook.

geweldig en snel geholpen
ik maak altijd graag gebruik van uw…
ik maak altijd graag gebruik van uw service in geval van problemen. En wordt meestal altijd goed geholpen.
Voor de zoveelste keer uitstekend…
Voor de zoveelste keer uitstekend geholpen!
Alles goed verwerkt.
Het heeft wel wat tijd gekost maar…
Het heeft wel wat tijd gekost maar uiteindelijk toch op gelost door deskundige hulp. Ik ben zeer tevreden over deze medewerker.
Prettig,snel en goed geholpen.
Een probleem bij het verzenden opgelost
Een probleem bij het verzenden van berichten heb ik met de Ziggo hulplijn na een uur nog niet kunnen oplossen en bij deze computerzorg was het binnen 5 minuten geklaard. Fantastisch!!!
perfecte hulp
Uitstekende begeleiding resulterend in snelle oplossing.
Uitstekende begeleiding resulterend in snelle oplossing van het probleem.
Respect voor deskundige en duidelijke aanpak.
Goed begrip van de moeilijkheid.
Met dank aan de begeleider Jeroen Bergsma.

Antwoord van computerzorg.nl
Geweldig geholpen met mijn probleem
Geweldig geholpen met mijn probleem, nl. Google deed het niet meer en dat heb ik iedere dag nodig. Nu lukt het weer! Hartelijk dank daarvoor!
Snel en duidelijk.
Snel en duidelijk.
Vooral lekker als jullie voor mij als leek de regie overnemen.
5 sterren !
goede informatie op de vraag die ik …
goede informatie op de vraag die ik stelde en andere kant had ik graag willen weten hoe ik mijn bestanden terug kan vinden om te leren waar ik de fout gemaakt hebt