Turistična agencija Condor Travel Reviews 11

4,4

Bedrijfsgegevens

1. Reisbureau

Geschreven door het bedrijf

Condor travel smo družinsko podjetje z bogatimi izkušnjami v turizmu, katere smo pridobili skozi 20 let vodenj po celem svetu, še pred odprtjem agencije Condor Travel leta 2000. Izvedli smo veliko potovanj, ekskurzij, izletov, seminarjev in ostalih dogodkov, kar danes prispeva k višji kakovosti naše dejavnosti in odlični ceni za vse naše produkte in storitve. Ukvarjamo se z načrtovanjem, organizacijo in izvedbo potovanj za manjše in zaključene skupine, krajših izletov, šolskih ekskurzij, jezikovnih šol, seminarjev, poslovnih dogodkov, team buildingov ter podobnih dogodkov po svetu in Sloveniji. Ponujamo enodnevne izlete po Sloveniji in okolici, ter organizacijo aktivnih počitnic tako za družine kot manjše zaključene skupine. Med našo ponudbo pa najdete tudi klasične poletne počitnice na morju. Tukaj smo za vas, da vam prihranimo napor in delo, ki ga vzame načrtovanje in organizacija potovanja ali dogodka. Sprostite se, delo pa prepustite nam – strokovnjakom za najboljšo potovalno izkušnjo.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

ZAHOD ZDA

Potovanje po zahodu ZDA je bilo čudovito. Vodič Matic je smiselno in kvalitetno izpeljal načrtovan program in poskrbel še za kakšno dodatno presenečenje, ki je pripomoglo k dobremu vzdušju v skupini. Ker so bili tudi hoteli kvalitetni in kombi dokaj udoben, ostajajo le nepozabni spomini na neštete lepote narave in zanimiva mesta, ki smo si jih ogledali.

ZAHOD ZDA

Potovanje po zahodu Amerike je bilo res nepozabno doživetje. Program in lokacije ogledov so bili zelo dobro izbrani, saj smo v kratkem času videli in doživeli ogromno zanimivih in lepih krajev. Hoteli so bili zelo dobri in so nam omogočili prijetno bivanje skozi celotno potovanje.
Posebna pohvala pa gre vodiču Maticu, ki nam je Ameriko predstavil zelo široko, zanimivo. Ves čas je skrbel za dobro vzdušje, bil vedno izjemno ustrežljiv ter pripravljen pomagati. Zaradi njegovega pristopa je bilo potovanje še prijetnejše in resnično posebno.

ZAHOD ZDA

S turistično agencijo Condor Travel smo potovali drugič, tokrat v zahodni del ZDA. Čudovita izkušnja, odličen vodič Matic, prijetna družba in obiskane vse destinacije, ki so bile v programu oz. še več. Polni pozitivnih vtisov absolutno priporočamo!

Potovnaje vzhodna ZDA s Kanado

Na začetku bi izpostavil, da nama je bilo z ženo potovanje odlično, saj je bilo s strani agencije organizirano v majnši skupini, tako se je lahko vodič Gregor posvetil vsakemu posameznemu na potovanju. Na začetku sprejem na odhodnem letališču in ves čas potovanja prisoten, vedno na razpolago, nasmejan, iznajdljiv, poln znanja, ter dobre volje. Potovanje bi opisala kot zelo doživeto, v družbi kot sva jo imela nepozabno. Nastanitve, odlične, sva bila zelo zadovljna.
" Gregorju " pa kot vodiču kapo dol veliko znanja o zgodovini ZDA in o sedanjem življenju v ZDA.
Hvala Gregor, pa ne pozabi, drugo leto se vidimo, Zahod ZDA.
Aleksandra, Milan

22 april 2026

Izjemna izkušnja

Celotno potovanje je bilo odlično izpeljano - vodič Gregor je upošteval naše želje in nas ne le vrhunsko vodil, temveč tudi zabaval skozi celotno pot. Je prava zakladnica znanja in zaradi njegovega velikega poznavanja Amerike, je bila izkušnja res vrhunska. Tudi navodila pred in po potovanju so izvedena na visokem nivoju, zares priporočam!

22 april 2026

Glazbeni jug ZDA

Vse pohvale za strokovno znanje, organizacijo potovanja, vodnika Gregorja in celotno ekipo, ki so bili izjemni. Zelo smo zadovoljni in priporočamo vsem, ki se odločijo za potovanje na ameriški jug. Lp, Diana in Goga (shrimp&grits 😁)

10 februari 2026

Glasbeni jug ZDA

Potovanje je bilo odlično organizirano in zelo prijetno. Program je zanimiv, hoteli kakovostni ter na odličnih lokacijah. Posebna pohvala gre vodniku Gregorju, ki je s svojim obsežnim znanjem in izkušnjami pomembno prispeval k celotni izkušnji. Potovanje toplo priporočam vsem glasbenim navdušencem ter tudi tistim, ki si želijo spoznati drugačno Ameriko, kot smo je vajeni iz medijev.

10 februari 2026

Glasbeni jug ZDA

Vse je bilo 5* plus.
Grupa- odlična. Organizacija 5*+.
Program- videli smo veliko več kot je pisalo v programu. Pot je bila en sam zelo pester preplet glasbene zgodovine, ameriške suženjske zgodovine, vojne zgodovine, doživetij nacionalnih in naravnih parkov, nočnega življenja, vsakodnevnega utripa ZDA v 7 states of USA, ki smo jih videli v 9 dneh.
Hoteli so bili the best, najboljša izkušnja je bilo doživeti kontrast vsakodnevnega spanja v luksuznih hotelih s spanjem eno noč v Shut gun inn Clarksdale. Nepozabna izkušnja.
Duša potovanja je bil vodič Gregor Videc, ki je rojen za vodenje po ZDA in za dobro muziko. Potovala z njim 2x v ZDA in bom še tretjič.
Hvala agenciji Condor za odlično organizacijo.

5 november 2025

Mehika

Potovanje po Mehiki je bilo enkratno in mi bo za vedno ostalo v spominu. Program je čudovit, saj na poti vidiš vse pomembne atrakcije in se spoznaš s kulturo domačinov. Priporočam!

18 november 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.