Connecto Transfers Reviews

14.237

4,6

Fantastische ervaring!!! Je wordt keurig optijd opgehaald, verandering van aankomst of vertrektijd. Kun je makkelijk wijzigen. Wij hadden een premium auto geboekt. En daar hebben zij zich keu... Toon meer

Het makkelijk boeken van een transfer , de comunicatie tussen connecto en ons als klant alles netjes via de website. De nette chauffeur die ons dit keer van innsbruck krannebritten naar Solden bracht... Toon meer

1) Chauffeur vriendelijk én op tijd. 2) Uitstekende helpdesk => beantwoordt mail binnen 15 minuten naar tevredenheid 3) Avond van te voren ontvang je per app het tel nr vd chauffeur + bevestiging va... Toon meer

Prima taxidienst in Boedapest! Een paar uur op voorhand kregen we een WhatsApp berichtje van de chauffeur met zijn naam, een beschrijving en kenteken van zijn wagen. Zeer vlotte communicatie! We gaven... Toon meer

1. Vervoer

Connecto is a private door-to-door transfer and taxi service specializing in airport and city transfers. We are your friendly, reliable, professional chauffers all over Europe. Try our fast & easy online booking and travel in safety, comfort and style.

Uitstekend

14K reviews

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(14.237)

4.910 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Makkelijk te regelen

Makkelijk te regelen, via mail, herinneringsmail, 10 minuten te vroeg en lekker met 140 km/uur naar het vliegveld Vriendelijke chauf. Ik was erg tevreden

6 september 2022

Niet nemen zeer slechte service

Aangekomen op de luchthaven in italië was de chauffeur niet aanwezig, heb toen het informatienummer gebeld waar de chauffeur was, na 20 minuten ben ik terug gebeld en zij konden de chauffeur ook niet bereiken. Excuses je moet maar op een andere manier naar je hotel zien te komen. Ze zouden het betaalde bedrag retourneren. Wat niet is gebeurt.
Mensen trap er niet in en neem deze vervoersmaatschappij niet. We hebben op het vliegveld zelf een taxi gebeld en die heeft ons voor het zelfde bedrag naar het hotel gebracht.ik heb al een mailtje gestuurd naar kees van de spek (opgelicht in het buitenland)

18 augustus 2022

Zeer goede taxi-service en chauffeur

Voor de 2e keer bij deze organisatie een taxi geboekt, omdat de 1e keer zeer goed is bevallen. Chauffeur is netjes en reed voortreffelijk. De chauffeur maakt een leuk praatje met ons en was zeer vriendelijk.

10 augustus 2022

Onbetrouwbaar en gemakzuchtig

Transfer vooraf geregeld en voorschot betaald.
Bij aankomst stond de chauffeur buiten te wachten, stuurde mij aan whatsapp en kon zelf op zoek.
Terugreis zijn ze zelfs niet afgekomen, om 4u55 snachts !! sturen ze een mail dat ze de opdracht zelf annuleren, wij moesten om 8u45 weg. In allerijl om 7u45 zelf nog andere taxi geregeld.

4 augustus 2022

Zeer slecht

Zeer slecht. Aanbetaling gedaan maar geen taxi op het afgesproken tijdstip. Telefoonnummer gebeld wat was opgegeven voor als er iets mis zou zijn. De centrale wist te vertellen dat er geen boekingsgegevens in het systeem stonden. Geen taxi dus! Aangezien we een vlucht moesten halen, hebben we zelf nog maar snel een andere taxi geregeld.

10 juli 2022

Niet nemen zeer slechte service

Aangekomen op de luchthaven was de chauffeur niet aanwezig, heb toen het informatienummer gebeld waar de chauffeur was, na 20 minuten ben ik terug gebeld en zij konden de chauffeur ook niet bereiken. Excuses je moet maar op een andere manier naar je appartement zien te komen. Ze zouden het betaalde bedrag retourneren. Thuis gekomen had ik het geretourneerde bedrag nog niet ontvangen en heb ze gemaild, nu komen ze met een smoes want dat is het dat de chauffeur wel aanwezig was op de luchthaven.
Mensen trap er niet in en neem deze vervoersmaatschappij NIET, zeer slecht service. Er zijn genoeg andere vervoersmaatschappijen die goedkoper zijn en veel vriendelijker.

10 juni 2022

Retourrit voor 7pers

Super gegaan!
Bij aankomst met het vliegtuig stond de chauffeur met een naambordje al te wachten en zijn we netjes op onze bestemming afgezet.
Bij vertrek stond wederom de chauffeur al mooi op tijd te wachten en zijn we naar het vliegveld gebracht.
Bij beide ritten was er een kinderstoeltje aanwezig zoals afgesproken.
Vriendelijke chauffeurs en nette taxibusjes.

9 juni 2022

superservice

er waren problemen met het adres van ons appartement maar de chauffeur heeft zijn tijd genomen om dit uit te zoeken en ons dan te voet te begeleiden naar ons verblijf (op de zeedijk)

30 mei 2022

Erg slechte ervaring mee

Erg slechte ervaring mee, lijkt wel oplichting. Transfer geboekt van Belgrado stad naar de luchthaven, aanbetaling gedaan en bevestiging ontvangen, maar geen taxi kwam opdagen. Bij meermaals bellen naar nummer van de chauffeur geen gehoor. Hopelijk krijg ik de aanbetaling terug. In ieder geval niet te vertrouwen deze firma.

22 mei 2022

Goede service. Je krijgt van te voren nog een reminder mail en check of alles klopt. Je kunt ten alle tijde nog iets aanpassen en krijgt daar binnen een paar minuten al reactie op. De chauffeurs waren mooi op tijd en laten via de app weten als ze er zijn. Aanrader!

5 april 2022