Jeg giver hermed min varmeste…
Jeg giver hermed min varmeste anbefaling ⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg købte oprindeligt selv produkter fra Contec Coating til vores badeværelsesgulv og gang, men fik desværre udført arbejdet forkert i første forsøg. I den forbindelse kontaktede jeg Contec Coatings kundeservice, hvilket viste sig at være en rigtig god beslutning.
Dennis mødte mig med en særdeles professionel og imødekommende service. Han sørgede for, at jeg modtog nye produkter og har efterfølgende guidet mig grundigt gennem hele processen – både via telefon, SMS og videoopkald. Hans tilgængelighed og engagement har været helt i top.
Resultatet er blevet meget tilfredsstillende, og jeg er yderst glad for både produktet og den service, jeg har modtaget.
På baggrund af denne oplevelse planlægger vi at anvende Contec Coating flere steder i huset. Produktet er af høj kvalitet, og overfladen opleves behagelig og sikker at gå på. Vi oplever ikke, at det bliver glat, selv når det er vådt i bruseområdet. Vi har en søn på 2 år, og det giver en stor tryghed i hverdagen, at vi ikke er bekymrede for, at han glider, når han er i bad.
Tusind tak for hjælpen – den største anbefaling herfra fra Fam. Bistrup 🙏🏼♥️