1. Bouwadviseur
  2. Bouwinspecteur
  3. Woninginspecteur
  4. Vastgoedinspecteur

Contra-expertise voor particulieren en bedrijven. Heeft u een geschil met uw verzekeraar? Wij staan aan uw zijde en zetten ons volledig in om voor u de hoogst mogelijke schadevergoeding te realiseren.

4,5

Uitstekend

Top service

Dit bedrijf staat voor de klant! Waar de klant vastloopt bij de verzekeringen zet Contra expertise een tandje bij, zodat jij ontzorgt blijft over de lekkage of het wel of niet vergoed word. Mijn ervaring is top!

18 februari 2026

De medewerker gaf prima info over mijn…

De medewerker gaf prima info over mijn rechten, luisterde geduldig naar mijn verhaal en nam zelf contact op met de waterleiding maatschappij. Deze wilde mij laten betalen voor schade aan bestrating en buiten trap ten gevolge van een lekkage buiten de woning. Niets dan lof.

18 juli 2025

Zeer cooperatief, informatief en adequaat

Zeer cooperatief en informatief. Neemt je serieis en besteedt vervolgens ook een serieuze hoeveelheid tijd aan de casus. Tijdsbesteding is duidelijk merkbaar - de hoeveelheid en kwaliteit/betrouwbaar van de formatie resulteert in adequaat handelen Geen Jantje van Leiden of het gevoel van een incasso-bureau

6 februari 2025

Ben zo tevreden echt een top bedrijf

Ben zo tevreden echt een top bedrijf! Ik raad dit bedrijf iedereen aan. Ben echt goed begeleid en geholpen door Bart. Mijn complimenten aan deze man! Hij heeft zijn uiterste best gedaan. Wij zijn blij met het eindresultaat. Kortom aanrader!

24 januari 2025

Top bedrijf

Ik vind dat het echt oprecht een goede bedrijf is, ze helpen en ondersteunen je zonder enige kosten!!!
Ze zijn vriendelijk en wat wil je nog meer. Top bedrijf!

16 januari 2025

Waar anderen het lieten afweten toen ik…

Waar anderen het lieten afweten toen ik advies vroeg, reageerde de contactpersoon van Contra Expert snel en bereidwillig.

Heeft mij zeer goed voorzien van advies en heeft een gesprek gevoerd met de eerste expert.

Eindresultaat is dat de zaak goed is opgelost mede door de inzet van contra expert.

Hartelijk dank!

27 juni 2025

Antwoord van Contra.expert

Bedankt voor de vriendelijke review en hulp Evert!

Professionele hulp bij schade

Na een schade geval waar ik niet uitkwam , wordt ik momenteel zeer professioneel geholpen door Cees die mij bijstaat in deze zaak.En alhoewel het nog niet geheel is afgehandeld ben ik zeer tevreden over de vriendelijke gang van zaken .
Ik kan Cees van harte aanbevelen.

12 december 2024

Fantastische bedrijf !

Cees en Bart weten waar ze over praten zij zijn super gedreven in hun vak!
Hart voor de mens en voor het bedrijf!
Ik zou dit bedrijf ook aan iedereen aan bevelen

29 november 2024

Behulpzaam en gedreven, met passie voor hun vak

Ontzettend vriendelijke, behulpzame en gedreven man aan de telefoon. Legt helder uit hoe ze te werk gaan, doet een eerste onderzoek en komt dan met een risico inschatting. Denkt mee met de klant en het komt over dat zij hun werk met passie en hart voor de zaak doen. Het eindresultaat nog niet bekend, maar op grond van eerste contacten zeer positief.

19 november 2024

Antwoord van Contra.expert

Wat een fijne review, bedankt! Super om te horen dat onze aanpak en uitleg duidelijk voor u zijn en dat u onze betrokkenheid waardeert. We blijven ons best doen om het proces goed voor u af te ronden. Nogmaals dank voor uw vertrouwen!

Zeer goede begeleiding en advies in de…

Zeer goede begeleiding en advies in de duistere wereld van verzekeringen.

5 november 2024

Antwoord van Contra.expert

Fijn om te horen dat onze begeleiding en advies u goed geholpen hebben. We staan altijd voor u klaar om helderheid te brengen in die complexe wereld!

Ik ben zeer tevreden en te spreken

Ik ben zeer tevreden en te spreken over de contra exper alles word goed geregeld en hele vriendelijke man

5 september 2024

Antwoord van Contra.expert

Bedankt voor uw positieve review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent en dat alles naar wens is geregeld. We geven dit compliment zeker door aan onze collega! 😊