2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

op de webshop van COOL BLUE staat foute…

op de webshop van COOL BLUE staat foute info (misschien wel bewust). Ik kocht een artikel met vermelding: vandaag besteld, morgen geleverd, dit was ook zo bevestigd na betaling. drie dagen later nog géén artikel ontvangen, ook géén boodschap van vertraging. Heb de dag na bestelling gebeld met klantendienst, daar bevestigde men mij dat het artikel was ingepakt. drie dagen later nog niks ontvangen. Als je kijkt op de webshop, staat het artikel nog steeds als vandaag besteld morgen geleverd. Dit zijn géén eerlijke praktijken.

25 maart 2026

cool blue wat een waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf,Philips Senseo Maestro eind oktober online gekocht. Nu inmiddels 2de reparatie gehad en nog niet goed. Voor de reparatie contact gehad met klachtenafdeling en werd er gezegd dat als na deze reparatie het apparaat niet zou voldoen dat er dan naar een passende oplossing zou worden gezocht. Heb vandaagklachtenafdeling gemaild dat ik mijn geld terug eis. Wordt er doodgewoon gezegd dat er pas na 3 reparaties een oplossing wordt gezocht. Ik vind dit di te zot voor woorden. Niks geen vervanging, ik koop niks meer bij dit bedrijf.

18 maart 2025

WAARDELOZE SERVICE

Tja… koop vooral hier was het advies geweldige service.
Nou vast… zolang het product niets mankeert.
We kochten hier een tv van Philips. Maar wat een ellende ik heb hem 4 keer aan kunnen hebben terwijl het werkte naar behoren (in ruim een jaar) in totaal misschien 15 x aan gehad en altijd gezeur of een update nodig, of geen beeld, geen geluid. Alleen maar groene blokken in beeld. Ik wil niets moeten doen voordat een tv werkt iedere keer ik wil het aanzetten en het moet werken.
Er wordt een monteur gestuurd die een update doet en zegt niets aan de hand. Ja tot een week later, weer een monteur zelfde verhaal.
Ze gaan in zee met bedrijven die zeker hun nek niet uitsteken en even verder gaan dan een pleister plakken.
Dit apparaat is gewoon niet goed
Als bedrijf zou je dat moeten erkennen en het product vervangen.
Ik vind het echt schandalig en de slechtste service die ik ooit heb meegemaakt van een organisatie.
Ik zou een ieder afraden om hier te kopen als je nog goede service nadien wil.
WAARDELOOS dure tv die niet werkt naar behoren

26 februari 2025

Nooit meer een glimlach voor Cool Blue!…

Alles met een glimlach geldt zeker voor de medewerkers in de winkel! Maar o wee als de duur gekochte laptop mankementen vertoont! Coolblue speelt t klaar om keer op keer de zogenaamd gerepareerde laptop terug te sturen en de kosten op de gebruiker te verhalen omdat t niet binnen de garantie zou vallen, schandalig!
Nooit meer een glimlach voor Cool blue!

2 juli 2024

In Den Bosch heeft Sil mij uitstekend…perfecte hulp

In Den Bosch heeft Sil mij uitstekend geholpen. Al twee keer. Zo perfect. Je bent nooit teveel. Altijd drinken erbij, duidelijke uitleg, een man die van wanten weet.
Alle vragen werden netjes behandeld en uitgelegd.
Empathie door deze man wordt door mij erg gewaardeerd.
De winkel is goed bereikbaar met scootmobiel. Een winkel waar je graag wat gaat kopen omdat je goed geholpen wordt. Dank je Sil !! Tot de volgende keer.

18 november 2023

Fout op fout op fout!!!!!

Fout op fout op fout!!!!!
Website tv geeft aan dat de voetjes tv verstelbaar zijn wat bij installatie niet zo is. Tv wordt meegenomen. Andere tv met middenvoet besteld. Nieuwe afspraak in verpleegtehuis, bezorger gaat naar factuur adres ipv bezorg adres. Nieuwe afspraak; bij de 2de tijd indicatie staat weer het factuur adres, dit op tijd kunnen bijsturen. Bezorger komt 3 kwartier te laat en heeft geen tv bij zich dacht dat tv er was????
De betaling van 1ste tv zou verrekend worden met de 2de. Toch weer factuur. Twee verschillende prijzen dezelfde tv!
Aanstaande donderdag nieuwe afspraak?? Dit alles met mijn autistische tante van 80 die mij constant belt. U begrijpt dat de glimlach van Cool blue voor mij voor altijd een no go is geworden. Er wordt slecht gecommuniceerd, geen aanspreekpunt, steeds een half uur in de wacht en een chaos die niemand kan begrijpen en niemand die zich verantwoordelijk voelt voor het hele proces. Dus ik zou zeggen bezint eer gij begint met dit bedrijf.
Elly met een☹️

7 maart 2023

Cool blue zegt te leveren op zondag

Cool blue zegt te leveren op zondag, maar levert helemaal niks. Waardeloos bedrijf dat probeert uniek te zijn door te leveren op zondagen. Uiteindelijk liegen en bedriegen ze en leveren helemaal niks. Wanneer je bestelt op zaterdag ontvang je dit op z'n vroegst op dinsdag. Walgelijke leugens over snelle levering....komt niks van terrecht. Loozers!!

7 januari 2023
Reviews in alle talen tonen. (11 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken