15 Juli Clarks sandalen besteld bij Coolish ,24 Juli Clarcks sandalen ontvangen. 25 Juli aangemeld voor retour bij klantenservice.(automatisch: antwoord binnen 3 dagen Na ruim 2 weken werd om foto... Toon meer

Akkoord met al de voorgaande negatieve beoordelingen. Misleidende website. Komt helemaal niet uit Nederland, maar uit China. Retour sturen onmogelijk door de hoge verzendkosten vanuit Europa. Clarks n... Toon meer

Oplichting. -1 stom. Dropshipping vanuit China. Zie je niet als je besteld. Vanuit bevestiging klantenservice direct gemaild en gemeld om bestelling te annuleren. 3x herhaald. Geen gehoor. 10 dagen... Toon meer

1,2

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,2

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nul sterren!

Nul sterren. Twee paar sandalen zijn samen hooguit 2 euro waard, maar heb €53 betaald. Ze passen ook niet goed en het materiaal is heel slecht. Kan alleen retour naar China met allerlei privé gegevens. Heb ik niet gedaan en krijg dus geen geld terug. Wel met een aardig persoon destijds mailcontact gehad, maar dat heeft helaas nergens toe geleid.
Onlangs een betaalverzoek gestuurd maar uiteraard wordt daar niet op gereageerd.

15 augustus 2023

Zeer slecht

Zeer slecht. 1 ster niet waard.
Zijn oplichters. Beantwoorden eerst nog de mail over niet ontvangen schoenen. Zou wel verstuurd zijn en opnieuw verstuurd worden. Nooit iets ontvangen ook nooit meer antwoord op mijn mail. Krijg geen geld retour. Erg erg slecht. Gewoon nepsite met Nederlands lijkende online winkel ( anders had ik daar zo wie zo niet besteld). Dropshipping of nog erger ( van plan geen producten te leveren en mensen geld afhandig maken)

27 mei 2023

Fraude bedrijf

Dit bedrijf haald haar producten uit China, levert ze defect en beloven elke keer een nieuwe levering. Nu 9 maanden lang aan het mailen, 1000 maal excuus maar geen geld retour en ook geen product. Dit noem ik fraude

16 februari 2024

Bestel aub niets bij Coolish

Bestel hier aub niets. Vreselijk bedrijf welke de klant aan het lijntje houdt. Ik meende met een Nederlands bedrijf van doen te hebben. Het bestelde jurkje was te kort en toen moest ik deze naar China terug sturen met hoge kosten. Voordat dit kon, moest ik foto’s overleggen waardoor ik uiteindelijk, na goedkeuring foto’s, een retourformulier kreeg met het adres. Na 3 maanden heb ik nog geen geld terug. Nu is weer de voorwaarde dat ik een track&trace code moet overleggen. In mijn ogen is dit een vals bedrijf die mensen oplicht; koop hier aub niets.

30 november 2023

Alles gaat mis bij dit bedrijf!

Alles gaat mis bij dit bedrijf!! Heb schoenen besteld in juli, deze heb ik nog niet ontvangen, ze zeggen dat ik ze 2x ontvangen heb, maar helaas ik heb niks en nu kunnen ze niks meer voor mij doen. Heb geen schoenen en krijg ook mijn geld niet terug. Dus bestel hier NIKS!!

12 november 2023

Nooit iets ontvangen

Nooit iets ontvangen.
Krijg een antwoord dat er opnieuw vertraging is maar geen idee waar pakketje is. Kunnen ze niet zien
Ik ben te gretig geweest en had hier niet moeten bestellen
Ik stop nu ook met bestellen via advertenties op Facebook
Ondanks dat bepaalde bestellingen via andere webshops wel zijn aangekomen en goed zijn
Voortaan alleen nog maar Temu 👏🏻

15 september 2023

Voor mij zijn het oplichters

Voor mij zijn het oplichters , maanden houden ze je aan de lijn ,maar wat er komt helemaal niets.
Wel beloften en excuses maar verder niets.
Koop hier alstublieft helemaal niets.

6 november 2023

DOE AANGIFTE!!!

OPLICHTERS!!!!
Koop hier niks!!! En doe aangifte bij de politie zoals ik ook heb gedaan als je bent benadeeld! 135 euro voor 3 zomerjurkjes naar een stel internetfraudeurs, eeuwig zonde. Ik ben maandenlang achter retourneren aangegaan, ze lachen je in je gezicht uit. Ik plaats vooral een vinkje zodat dit doorgestuurd wordt. En ik doe NOGMAALS aangifte!

24 juli 2023

Wat een oplichters

Wat een oplichters. Eerst een filmpje op instagram stelen van een bedrijf uit Maassluis die de jurk verkoopt en showt. Wordt nooit geleverd maar je hebt wel een betalingsplicht naar Klarna. Ik ga de consumenten ombudsman hierop zetten en Stegeman. Dit bedrijf moet gestopt worden. KOOP HIER NIET!!

19 oktober 2023

Slechte ervaring met Coolish en Klarna

Na ruim 2 weken werd om foto produkt gevraagd geen retour adres. daarna werd om T&T gevraagd. Uiteindelijk hoorden we dat het naar China moest a 25 euro verzend kosten.(Aankoop 30 Euro)
Contact bijna onmogelijk ook Klarna bank die geld int helpt niet !!

25 juli 2023

Ik wacht, en wacht, en wacht....

Ik wacht al sinds 18 augustus op een paar zomerschoenen. Het is nu 9 oktober en nog niets ontvangen. In eerste instantie kreeg ik nog 'welgemeende excuses'. Maar na anderhalve maand krijg ik niet eens meer een reactie op mijn mail met de vraag of ik mijn bestelling mag ontvangen. Ook op de vraag om mijn geld terug te storten krijg ik helemaal geen gehoor.

9 oktober 2023

Jurk geretourneerd!!!

Jurk gekocht. Materiaal en maat klopt niet. Teruggestuurd na veel mailverkeer. Retourkosten 21,25 naar China. 2 maanden mee bezig. Krijg nog steeds mails dat de jurk betaald moet worden via Klarna. Track & trace ook opgestuurd, Elke keer een ander met verzoek tot opsturen t&T. Om gek van te worden. Het is pure oplichting! Want je denkt dat het bedrijf in Nederland zit, maar zit dus in China!

26 september 2023

Shit organisatie, Maffia

Het zijn een stel boeven daar. Retour zal nu al een week of 6 onderweg zijn. Je betaald je scheel om iets te retourneren en ze blijven maar volhouden niets te hebben ontvangen in China. En ja, je kunt dus naar je geld fluiten. En blijf blijven zeggen dat ze het begrijpen , maar toch ook niet snappen en maar geduld moet hebben. Eens en nooit meer wat een bagger organisatie. En reacties op mail kan ook een week duren, ze nemen de klant echt serieus, NOT!!!!

15 augustus 2023

Fraudeurs

Schoenen besteld op 16 augustus, track en trace werkte niet op 28 augustus zeggen zij nieuwe te hebben Verzonden en deze ook nooit binnen gekregen, aangifte gedaan wegens fraude en was niet de eerste.

21 september 2023

Onbetrouwbaar bedrijf

Onbetrouwbaar bedrijf, ik heb de ombudsman ook ingeschakeld want ze beweren dat ik moet betalen terwijl ik nooit iets ontvangen heb geen briefje niks!
Ze blijven me lastig vallen via klarna! Vreselijk!

11 september 2023

Onbetrouwbaar

Onbetrouwbaar. Mailadres bestaat niet. Ingevulde formulier wordt nooit beantwoordt.coolish Amsterdam bestaat niet. Dik probleem. Kleding schoenen enz. Is te verwaarlozen

12 september 2023

Zeer slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit. Retourneren is echt een drama. Dit moet via allerlei omwegen (via China). Bij contact met een medewerkster, reageert deze uitsluitend met:" Helaas, we kunnen je niet verder helpen". Ook na verdere vragen, krijg ik hetzelfde antwoord. Dit staat schijnbaar voorgeprogrammeerd bij dit bedrijf.

24 augustus 2023

Zeer slecht

Zeer slecht! Ik heb 2 paar sandalen besteld. De kwaliteit valt erg tegen en ze vallen klein!
Er staat dat ruilen gratis is...maar pas op als je ze RETOUR wil sturen! De kosten naar China zijn mega hoog. Ik heb een vrij licht pakketje, maar betaal minstens € 22,00 à €25,00 aan RETOUR kosten....schandalig gewoon! Ik bestel hier nooit meer iets!

5 augustus 2023

Is dit jouw bedrijf?