Bedrijfsgegevens

1. Kantoorbenodigdheden winkel

Geschreven door het bedrijf

Hos Cooloffice er vores mission at hjælpe virksomheder med at skabe kontormiljøer, der kombinerer funktionalitet, komfort og æstetik. Vi tilbyder et bredt sortiment af ergonomiske kontormøbler, herunder stole, skriveborde, opbevaringsløsninger og meget mere, som er designet til at fremme både produktivitet og medarbejdernes trivsel. Vi ved, at et godt arbejdsmiljø er afgørende for succes, og derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder for at skræddersy løsninger, der matcher deres unikke behov og ønsker. Uanset om du driver en mindre startup eller en stor virksomhed, sørger vi for, at kontoret er optimalt indrettet til netop din virksomhedskultur og arbejdsstil. Cooloffice lægger stor vægt på kvalitet og bæredygtighed. Vi samarbejder med leverandører, der leverer holdbare og miljøvenlige produkter, så du kan skabe et kontor, der både er godt for dine medarbejdere og for miljøet. Vores kunder sætter pris på vores professionelle rådgivning, hurtige levering og løbende support. Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra valg af møbler til komplet indretning, så du får et arbejdsrum, hvor alle trives. Kontakt Cooloffice i dag, og lad os sammen skabe det perfekte arbejdsmiljø for dig og dit team.

4,3

3 sterren
2 sterren
1 ster

Super service af Daniel 🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg fik super god hjælp af Daniel til at finde den helt rigtige stol indenfor mit budget. Det endte med en Comfy, og den lever fuldstændig op til forventningerne! Han tog sig tid til at forklare forskellen på modellerne og hvad der ville passe bedst til mig. Rigtig go service og hurtig levering. Kan klart anbafales!

30 oktober 2025

Hej Mathias

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏 Det glæder os rigtig meget at høre, at vi kunne hjælpe dig med at finde den helt rigtige stol, og at Comfy lever op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på, at du nævner både den personlige vejledning og den hurtige levering – det betyder meget for os.

Rigtig god fornøjelse med din stol, og tak for anbefalingen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God rådgivning og hurtig levering.

8 november 2025

Hej Theis

Tusind tak for de 5 stjerner! 🌟 Vi er super glade for, at du er tilfreds med Cooloffice. Det betyder meget for os, og vi håber, du får glæde af produktet i lang tid fremover.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte et hæve sænkebord til mit…

Jeg købte et hæve sænkebord til mit hjemmekontor, og fik allerede varen efter 3 dage. Kan varmt anbefale cooloffice.

16 oktober 2025

Hej Tobias

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med dit nye hæve sænkebord, og at leveringen gik hurtigt.
Det betyder meget for os, at du vil anbefale Cooloffice.

Rigtig god fornøjelse med dit nye hjemmekontor!

De bedste hilsner,

Super oplevelse

Super oplevelse. Bestilte et Joy hæve sænkebord og en Superior kontorstol til levering som kom hurtigt, alt var godt pakket og i perfekt stand. Kvaliteten er virkelig høj. Kundeservice var hurtige og venlige, da jeg havde spørgsmål til produkterne. Kan kun anbefale dem!

22 september 2025

Hej Mads

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med både dit Joy hæve sænkebord og din Superior kontorstol og at leveringen og servicen levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du kan anbefale CoolOffice.dk videre 🙏

Vi står altid klar, hvis du får brug for hjælp eller inspiration til dit kontor igen.

5 af 5

Perfekt oplevelse!

Bestilte 2 kontorstole og 2 hævesænkeborde. Gik helt problemfrit med hurtig og nem levering.
Varerne er god kvalitet

Tak Cooloffice!

1 oktober 2025

Hej Frederik

Mange tak for din fine anmeldelse 🙏 Vi er glade for at høre, at både bestilling, levering og kvalitet levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med dine nye kontormøbler.

Tak fordi du valgte Cooloffice – vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte 8 Belo-stole som jeg fik…

Jeg bestilte 8 Belo-stole som jeg fik leveret efter 3 dage. Super fede stole i god kvalitet.. jeg kan klart anbefale Cooloffice.dk

1 oktober 2025

Hej Viktor

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟 Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med dine nye Belo stole og at leveringstiden levede op til forventningerne. Det betyder meget for os, at du vil anbefale Cooloffice.dk videre 🙏

Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang!

Hurtig Service

Hurtig service, Svar, og god betjening.
Det var hurtig fragt og jeg kunne følge med på det hele turen igennem

Tak for en god service CoolOffice

2 september 2025

Hej Mikkel,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og levering. Hurtig og tryg handel er noget, vi lægger stor vægt på – så det glæder os, at det også har været din oplevelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang.

CoolOffice

Lees meer over geverifieerde reviews.