Consult gehad bij Anne van den Wildenberg. Ze had het consult al voorbereid en relevante info klaarliggen. Mijn kat heeft o.a. uitslag. Heel veel duidelijke info gekregen die mij goede handvatten geve... Toon meer
Het contact was prettig en ontspannen. Het ziekte beeld van mijn hond. Lusteloos, niet eten , overgeven en spuit-diarree, heeft tijdens dit consult niet tot een diagnose geleid en ook niet tot ee... Toon meer
Ik had vragen over de voeding en verblijf in buitenland voor onze hond. Ik ben geweldig te woord gestaan. Ze luisterde goed, had goede adviezen, en dacht goed mee. Ze was heel geduldig, rustig en vrie... Toon meer
Cooper Pet Care is an online veterinary service that allows you to get 1 on 1 video consultations with licensed vets from the comfort of your home. It’s like having your personal vet anytime, anywhere. Get instant advice from licensed veterinarians when you need it. All our veterinarians are fully licensed to practice and go through a rigorous background check and onboarding process.
Fred. Roeskestraat 115, 1076EE, Amsterdam, Nederland
- hello@cooperpetcare.com
- cooperpetcare.com
Fantastisch
Ten eerste kreeg ik de gratis link ten tweede het deskundige advies van een hele aardig dierenarts en ten derde vond ik het een hele fijne ervaring.
Snel en duidelijk geholpen.
Prettige dierenarts met veel kennis en…
Prettige dierenarts met veel kennis en luistert goed. Stelde veel vragen en gaf goed advies!
Prettig contact met betrokken en…
Prettig contact met betrokken en kundige dierenarts. Goede informatie en nuttige tips en aandachtspunten voor het vervolgtraject.
Duidelijke online informatie.
Goede communicatie
Goede communicatie. Luisteren en goed overleg waardoor er een plan ontstaat wat nu te doen.
Snelle reactie
Snelle reactie, makkelijk om een afspraak te maken en heel prettig dat je ook kan worden geholpen buiten kantooruren.
Super geholpen, maar ….
Super geholpen! Grote nadeel wel dat je onder wordt gespamd met mail na de afspraak. Voor mij een reden om niet meer te gebruiken. Neemt niet weg dat ik echt goed ben geholpen met mijn kat. Was ook redelijk spoed en kon na een half uur al in gesprek gaan.

Cooper Pet Care geconsulteerd voor een logeerhond
Cooper Pet Care geconsulteerd voor een logeerhond die erge jeuk had aan verschillende lichaamsdelen, zonder zichtbare oorzaak.
Een geduldige, professionele en zeer kundige dierenarts.
Marie-Claire, dank je wel. Ik zal het advies aan de eigenaar doorgeven.
Fijne ervaring met de online dierenarts
Ik had gesproken met Patrik, een ontzettend aardig dierenarts. Hij heeft gekeken naar het probleem van mijn hond en goed advies gegeven. Ik had ook een follow up afspraak via email en dat vond ik ook heel fijne.
Makkelijk en vakkundig
Zeer makkelijk om een afspraak te maken. Helder uitleg om videoverbinding te maken. Vakkundige dierenarts die goed luistert en je geruststelt.
De dierenarts was heel vriendelijk
De dierenarts was heel vriendelijk, begripvol en heeft hele goede bruikbare tips gegeven.
Gerustellend
fijn om in het weekend een online afspraak te hebben . Hij was professioneel, heeft de klachtprocedure uitgelegd en was daardoor gerustgesteld.
Uitstekend geholpen
Goed beeld, helder geluid en een dierenarts die naar je luistert en goede adviezen geeft. Ik ben zeer tevreden over deze manier
Mocht dit gratis proberen van verz
Mocht dit gratis proberen van verz, maar indien er waf nodig is moet je alsnog naar dieren arts. Nu was consult gratis, maar in toekomst zou me dan dubbelen kosten geven. Ps betreft een kat. En over de dubbele kosten zwijgen jullie. Er mogen geen medicatie worden uitgeschreven dus dit voegt echt 0 toe

Een online DA kan de fysiek aanwezige DA niet vervangen
Het contact was prettig en ontspannen.
Het ziekte beeld van mijn hond. Lusteloos, niet eten , overgeven en spuit-diarree, heeft tijdens dit consult niet tot een diagnose geleid en ook niet tot een verbetering van de klachten.
Logisch eigenlijk, want bij dit soort klachten is het belangrijk dat de hond fysiek gezien en onderzocht wordt.
Dit consult zou een goed consult zijn geweest als door de online DA was aangegeven dit door de fysiek aanwezige DA te laten onderzoeken
Dit soort klachten kunnen niet op afstand onderzocht en beoordeeld worden.
Mede omdat ik had aangegeven dat de klachten reeds twee dagen speelden was dit naar mijn idee zeker beter geweest.

Zeer positieve ervaring
Uitgebreid gesproken over de gemelde klachten van de hond. Na gesprek gedetailleerde rapportage met advies ontvangen.