Kom ind med en med hvad jeg troede var en hofteskade, som gjorde at jeg slet ikke kunne løbe. Michael tjekkede det, gav mig fire øvelser samt nogle stræk øvelser. Som jeg lavede hyppigt. Efter 2 besøg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Adam hos Copenhagen Physio på Vesterbro i København. Efter at have brækket min albue stod jeg med smerter, stivhed og usikkerhed omkring, hvor m... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi kan kun komme med vores absolut bedste anbefalinger til Copenhagen Fysio. Vi har fået en virkelig god behandling og har gået hos Morten Thrane 2 gange. Begge gange med knæskader. Morten er både dyg... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Im a professional performing artist so my body is my livelihood— out of nowhere, I had a lower back injury where I could barely move. Adam quickly understood the unique strain my work put on my back a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Copenhagen Physio er en fysioterapiklinik på Vesterbro i København med speciale i sportsskader og smerter i kroppen. Vi har stor erfaring fra sportens verden, herunder DBU, FCK, FC Nordsjælland samt basket- og håndboldligaen. Vi kan hjælpe dig hurtigt og effektivt videre, hvis du har fået en skade eller har smerter. Ring til os på tlf. 60 55 44 50 eller bestil en tid online.
Vesterbrogade 37, 2. tv. , 1620, København V, Denemarken
Efter at have spildt flere tusinde kroner på besøg hos flere forskellige læger, kiropraktorer og fysioterapeuter fik Lars løst mit problem efter kun 3 besøg. Havde forventet det ville tage længere tid, men det gjorde det ikke. Ville ønske jeg havde fundet ham fra starten af. Kan klart anbefales
Rigtig god og effektiv oplevelse, og kan 100% anbefales.
Har brugt Lars til to skadesforløb (hhv. lænd og skulder). I begge forløb oplevede jeg meget kompetent behandling, hvor Lars både var meget lyttende og imødekommende og samtidig gik meget struktureret til værks med at lokalisere årsagen til skaden, fremfor symptom behandling.
Jeg kommer helt sikkert igen hvis der på et tidspunkt dukker nye skader op og kan kun give Lars mine allerbedste anbefalinger.
Kan på det varmeste anbefale Physio Copenhagen!
Kom med en 7år gammel lyskeskade og mærkede allerede bedringer efter første behandling!
Vil helt klart fortsætte her hvis nye skader eller lignende kommer til :-)

Antwoord van Copenhagen Physio
Jeg må indrømme at jeg var skeptisk i starten.
Har haft smerte e venstre balde efter yoga(hvem skule tro det).
Jeg var til 4 behandlinger allerede efter 1.beh. kunne jeg mørke forskell.
Tak Jesper.

Antwoord van Copenhagen Physio
Hos Copenhagen Physio har jeg fået hjælp til at behandle smerter i både ryg og fødder; og smerterne er nu lindret mere end jeg har oplevet i mange år. Jeg oplever at min fysioterapeut der har en dyb viden og inddrager andre behandlingsformer end jeg har prøvet før. Er i øvrigt også god til undervejs at forklare hvorfor han vælger de behandlingsformer han gør. Mine bedste anbefalinger til klinikken !

Antwoord van Copenhagen Physio
Efter at have gået rundt med smerter on/off i min ene skulder i 2 års tid, besluttede jeg mig for at opsøge hjælp hos Lars. Jeg var overbevist om, at det var overbelastning, men det viste sig at være en nerve-problematik. I dag er det en uge siden jeg fik min sidste behandling af Lars (ud af to) jeg har nu fuld styrke og ingen smerter! Det er virkelig en befrielse.
Lars er super kompetent og effektiv. Jeg kan varmt anbefale ham!

Antwoord van Copenhagen Physio
Virkelig effektiv fysioterapi. Lars er vældig dygtig :)

Antwoord van Copenhagen Physio
Fik anbefalet Lars efter mange år med smerter i højre ben - kunne ikke træne optimalt pga smerterne.
Efter tre behandlinger både løber og cykler jeg igen og nyder en smertefri hverdag.
Giver ham min varmeste anbefaling.

Antwoord van Copenhagen Physio
Fik fantastisk behandling i knæ og ryg, så nu spiller jeg fodbold igen

Antwoord van Copenhagen Physio
Høj kvalitet i øvelser, behandling og lindring af smerter/spændinger. Også ekspertise i krydsrelationer fx mellem venstre ben og højre skulder. En klar anbefaling herfra.

Antwoord van Copenhagen Physio
Fantastisk effekt af Lars' behandling af mit ben: Aktivering via akupunktur og påvirkning af nervebaner helbredte faktisk fuldstændig et ben, der havde lidt kronisk i 1½ år!

Antwoord van Copenhagen Physio
Har fået behandlet både ryg og arme med akupunktur - altid effektivt - og giver tilmed gode råd :-)

Antwoord van Copenhagen Physio
Kan varmt anbefale både Lars og Lasse. Søde, fleksible og dygtige.

Antwoord van Copenhagen Physio
5 uger før jeg skal løbe mit første halvmaraton, får jeg problemer med min achillessene. Smerterne gør, at jeg ikke kan fortsætte løbetræningen.
Jeg er egentlig mere eller mindre afklaret med, at jeg må droppe det pågældende løb, men bliver anbefalet, at tage kontakt til Lars fra Copenhagen Physio.
Jeg kommer hurtigt i behandling med bl.a. akupunktur, og får forskellige øvelser, som jeg skal lave dagligt. Efter få behandlinger er smerterne helt væk og jeg kan genoptage løbetræningen og gennemføre det planlagte halvmaraton – uden smerter!
Alt i alt en virkelig god oplevelse.
Lees meer over geverifieerde reviews.