Ik gebruik meerdere verschillende producten van Cosmeticall. Zowel de matte als de gelwaxen zijn zeker een aanrader! Ook de shampoo’s zijn fijn in gebruik en de geuren van de cologne spray’s ruiken er... Toon meer
Niet aan te raden Ik heb een gebruikt product ontvangen in plaats van een nieuw product. Er zit haar op de Tondeuse. Ik heb de product (Tondeuse Wahl) via bol.com gekocht. Ik heb het product teru... Toon meer
Erg fijne webshop! Snelle levering van mijn pakket, alles was netjes ingepakt. Producten zijn van een hoge kwaliteit, maar wel voor een vriendelijke prijs. Absoluut een aanrader.
Sinds 2018 zijn wij een betrouwbare naam in kappersbenodigdheden. Naast een assortiment van gerenommeerde merken, ontwikkelen we voortdurend met passie onze eigen merklijn. Van professional binnen de kappersbranche tot thuisgebruiker, onze producten dragen bij aan een luxe ervaring die jouw (werk)dag net een stukje makkelijker maakt. Ontdek het verschil met Cosmeticall.
Kampstraat 36, 6163HG, Geleen, Nederland
- support@cosmeticall.nl
- cosmeticall.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Niet aan te raden
Niet aan te raden
Ik heb een gebruikt product ontvangen in plaats van een nieuw product. Er zit haar op de Tondeuse. Ik heb de product (Tondeuse Wahl) via bol.com gekocht. Ik heb het product teruggestuurd.
Ik heb dezelfde product bij Mediamarket gekocht.
Heel tevreden over de kwaliteit en…
Heel tevreden over de kwaliteit en service!
Deskundig advies en goed product
Ik heb deskundig advies gekregen. Bestelling snel ontvangen en product is van professionele kwaliteit. Aanrader.
Oplossing na transport schade
Toen ik de wasbak uitpakte was er een stukje van de poot af.
Heb contact gezocht en binnen notime
Is er een nieuwe opgestuurd.
Echt top
Erg snelle levering
Erg snelle levering. Bijzonder klantvriendelijk, ik heb het product besteld en er zat een barst en een gaatje in de bak, onmiddellijk werd er een nieuwe bak toegestuurd, erg netjes van hen.
Snelle levering, goede producten, top klantenservice!
Cosmeticall heeft mijn verwachtingen in alle opzichten overtroffen! Altijd een zeer snelle levering, superfijn contact met hun klantenservice en bovendien een verscheidenheid aan topproducten waar wij iedere dag met veel plezier gebruik van maken bij mij in de zaak.
Ik had eerder dit jaar een probleempje met een product, dat werd direct vakkundig opgepakt door Cosmeticall en binnen 24 uur was het naar volledige tevredenheid opgelost. Wat een service, ga zo door! :)
Aanrader
Goed product. Snel geleverd en een leuke gratis extraatje ontvangen. Prettig dat achteraf betalen mogelijk is.
Tevreden!
Snellere levering. Product zoals verwacht en goede prijs. Ga zo door!
Ik ben blij met mijn product dat ik…
Ik ben blij met mijn product dat ik hier heb gekocht.
Snelle levering zoals beloofd!!
Top service
Bij in gebruik name van de aangeschafte handdoekstomer bleek deze niet naar behoren te werken. Contact opgenomen met de klantenservice en snel een reactie ontvangen. Toen de aangegeven tips en adviezen niet werkte direct een nieuwe handdoekstomer ontvangen. Contact en service prima, een dikke 10!
Uitstekende service!
De service die cosmeticall bied zul je nergens anders vinden! Ik ben tevreden.
Snelle levering en goede prijs.