Afgelopen winter ons lichtsnoer buiten laten hangen onder onze overkapping omdat, het er zo gezellig uit ziet zelfs als ze niet aan zijn. Nu hebben we een knaagdiertje op bezoek gehad die, het verlen... Toon meer
Zien er leuk uit ,maar alleen voor binnengebruik worden ontzettend lelijk als je buiten hangt, hangen vanaf juli 23 buiten. Draad om balletjes laat los ,2 lichtjes kapot,verkleurd. Zonde want er han... Toon meer
Eind 2021 kocht ik een starterset patio Light string met 3 uitbreidingsets voor onder de overkapping Warme led verlichting en zeer sfeervol. Helaas begin 2023 bleek van 1 uitbreidingset een paar lam... Toon meer
Snelle levering en prachtig resultaat. Zelf kleuren samengesteld en de kleuren komen overeen met wat je via de foto's en kleurenkaart op de website verwacht. 2 balletjes hadden een klein fabricagefout... Toon meer
De leukste eyecatchers van Cotton Ball Lights; bollen lichtslingers, bol lampen en woonaccessoires voor binnen én buiten! De cotton balls worden met de hand gemaakt in onze Fair Trade gecertificeerde productiefaciliteit in Thailand. Dit betekent dat wanneer jij je huis decoreert, je ook bijdraagt aan een betere leefomgeving in bergdorpen rond Chiang Mai! Je kunt hier meer over lezen op de Fair Trade pagina op onze website. Met onze verschillende plafond hanglampen en staande lampen geef je je huis de warme, gezellige en stijlvolle uitstraling die het verdient. Onze grote cotton balls, de bollampen, zijn verkrijgbaar in 24 kleuren en in verschillende vormen en maten. Onze kleine cotton balls, de bollen aan de lichtslingers, zijn verkrijgbaar in meer dan 60 kleuren (zelfs sparkling) én in verschillende maten. Daarnaast zijn er lichtslingers met ballen voor buiten zodat je ook jouw buitenruimte helemaal leuk kunt stylen. Geef je woonkamer, slaapkamer, keuken, kantoor, kinderkamer, tuin, balkon, terras of waar dan ook de extra accessoire zoals een slinger met bollen of grote bollampen en maak de ruimte helemaal af! Op onze website vind je de door ons geselecteerde favorieten, maar je kunt ook zelf een binnenlichtslinger met ballen, een buitenlichtslinger met bollen of een ballamp samenstellen in de Mix & Match tool. Ben je een winkelier en heb je interesse in de verkoop van Cotton Ball Lights? Vraag naar onze groothandelmogelijkheden! // Deutsch - Die schönsten Blickfänge von Cotton Ball Lights; Kugel Lichterketten, Kugellampen und Wohnaccessoires für drinnen und draußen! Die Cotton Balls werden in unserer Fair-Trade-zertifizierten Produktionsstätte in Thailand handgefertigt. Das bedeutet, dass Sie, wenn Sie Ihr Haus dekorieren, auch zu einem besseren Lebensumfeld in den Bergdörfern rund um Chiang Mai beitragen! Mehr dazu erfahren Sie auf der Seite zum Fair Trade auf unserer Website. Mit unseren verschiedenen Kugel Hänge- und Stehlampen können Sie Ihrem Zuhause einen warmen, gemütlichen und stilvollen Look verleihen. Unsere großen Cotton Balls, die Kugelleuchte, sind in 24 Farben und in verschiedenen Formen und Größen erhältlich. Unsere kleinen Cotton Balls, die Kugeln auf den Lichterketten, sind in mehr als 60 Farben (auch glitzernd) und in verschiedenen Größen erhältlich. Außerdem gibt es Outdoor Lichterkette mit Kugeln, mit denen Sie auch Ihren Außenbereich auf lustige Weise gestalten können. Verleihen Sie Ihrem Wohnzimmer, Schlafzimmer, Ihrer Küche, Ihrem Büro, Ihrem Kinderzimmer, Ihrem Garten, Ihrem Balkon, Ihrer Terrasse oder einem anderen Ort das zusätzliche Accessoire einer Lichterkette Kugeln oder großen Kugelleuchten und machen Sie den Raum komplett! Auf unserer Website finden Sie unsere Favoriten, aber Sie können auch Ihre eigene Lichterkette Kugel für den Innenbereich, eine Lichterkette Bälle für den Außenbereich oder eine Kugellampe mit dem Mix & Match Tool kreieren. Sind Sie ein Einzelhändler und daran interessiert, Cotton Ball Lights zu verkaufen? Fragen Sie nach unseren Großhandelsmöglichkeiten!
Minervum 7210, 4817 ZJ, Breda, Nederland
- +31 (0)76 - 5141834
- customerservice@cottonballlights.com
- cottonballlights.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zien er leuk uit ,maar alleen voor…
Draad om balletjes laat los ,2 lichtjes kapot,verkleurd.
Zonde want er hangen toch 1 starterset en 2 uitbreidingssets wat toch een flink kostenplaatje is.
Fijne service
Nu hebben we een knaagdiertje op bezoek gehad die, het verlengsnoer vooral heel interessant heeft gevonden en deze op 2 plaatsen heeft doorgeknaagd, enorm balen! Na een halve zomer gezellig licht, nu al kapot. Via de website gekeken of ik het verlengsnoer los kon bestellen, maar dit ging helaas niet. Daarom besloten een mailtje te sturen en met succes! Ik werd heel vriendelijk geholpen en kreeg een nieuw verlengsnoer toegestuurd, die de volgende dag al in huis was! Super fijne service waardoor wij dadelijk weer kunnen genieten van ons gezellige lichtsnoer.
Schitterende lampjes 👍
Schitterende lampjes👍 Handige site met leuke « ontwerp zelf je slinger », goeie opvolging en correcte levering
Super snel en goede service
Na eerst een starterskit besteld te hebben, ook een uitbreidingsset besteld. Helaas was bij de uitbreidingsset een lampje kapot en was een balletje niet goed. Na een mail gestuurd te hebben werd dit meteen per ommegaande opgelost.
Helemaal top! Snelle levering en goede service!!
1 Ball te weinig
Zo jammer dat je 1 Ball tekort krijgt. Eens kijken hoe dat opgelost wordt. Blijf er niet weer voor thuis.

Super goede service!
Super goede service!! Helaas hadden wij wat problemen met de cotton ball lights. Intratuin heeft toen voor ons contact opgenomen met cotton ball lights. We kregen gelijk een nieuwe Starter Kit en Extension Kit opgestuurd door cotton ball lights. Echt heel fijn!! Wat mij betreft: top service! Ik ben blij dat we weer kunnen genieten van deze veel te leuke lichtjes.
Zeer oplossingsgericht
Warme led verlichting en zeer sfeervol. Helaas begin 2023 bleek van 1 uitbreidingset een paar lampjes defect. Ledlampjes vervangen kan helaas niet, een mail gestuurd en ik kreeg meteen een nieuwe uitbreidingset. Na een kleine 2 weken bleken er van een andere uitbreidingset ook 2 lampjes defect, weer gemaild en opnieuw een nieuwe uitbreidingset ontvangen. Ik ben zeer te spreken over de (snelle) manier van handelen en oplossen
Geen licht 💡
Vandaag mijn gewonnen ( vriendenloterij) lichtsnoer ontvangen. Mooi om te zien maar helaas :!er komt er geen licht. Pijn in mijn reumavingers om de lampjes in de ballen te draaien en dan hoop je als de stekker in het stopcontact zit dat er prachtig licht komt . Niet dus! Contact gehad met de vriendenloterij . Die vertelde dat t eerst opgeladen moest worden. Na 8 uur aan t stroom nog geen licht . Of ik doe iets verkeerds of hij is kapot .
Update :
Bedankt voor jullie snelle reactie . Ondertussen heb ik het probleem gevonden : het verlengstuk is kapot . Maar dit is geen probleem , waar ik hem wil hangen heb ik dit niet nodig . Nog wel steeds pijn in mijn vingers van de lastige lampjes . Ik heb er nu 3 sterren van gemaakt ipv 1 .

Verpakken kan beter
Leuke lampjes, blijven ook gewoon leuk. Levering kan echt beter. Mega (onnodig) grote doos met daarin een klein doosje waar de balletjes in gepropt zitten waardoor bijna de helft van de balletjes ingedeukt uit de verpakking kwamen. Geen opvulling of bubbeltjesfolie ter bescherming oid. Uitdeuken ging wel maar de balletjes hebben wel meteen een zachte zwakke plek waardoor ze er niet mooier op worden.

Uitstekende service
Door een fout van mijzelf omdat ik te weinig ballen hebt besteld en een lichtsnoer wat knippert wordt dit kosteloos opgestuurd! Wat een uitstekende service👍👍👍
Geweldige service, mooie producten
Geweldige service, attente mail, nette prijs. Tot slot een superleuk cadeautje!
Cottonballs + gratis letterboard (actie januari)
Al tijden blij met cottonballs. Nu andere ballen/kleurtjes en extra slinger besteld voor variatie en uitbreiding.
10 dagen levertijd (ik dacht aangevinkt te hebben om ecologisch te leveren, dus wacht met plezier).
Letterboard-letters tonen enkele imperfecties. De letters zelf passen allemaal (wat het belangrijkste is). De meeste symbolen ook. Dus dat is fijn!
Volgende speciale symbolen passen niet: hartjes (te grote/kleine afstand tussen stekertjes), sterren (net te grote afstand tussen stekertjes, door beetje schuin te wringen lukt het net), klavers (te korte afstand tussen stekertjes)
Sommige probleem-symbolen hebben als steker een volle streep zodat je dit niet kan schuin zetten om toch nog in te passen.
Mooi product
Mooi product, netjes geleverd en degelijk materiaal. Blij mee! Ook goede service/ contact met klanten service! Tevreden
Overzichtelijke shop
Overzichtelijke shop, snel besteld en bezorgd. Balls hadden een mooie kwaliteit.
Na ruim een week gebeld
Na ruim een week gebeld, waar mijn lamp bleef. Er werd gezegd dat ie dezelfde dag nog verzonden zou worden, en ja hoor, binnen een paar dagen was ie binnen. Geen gebakken lucht!