Waarschuwing: bestel hier niets !!! Ik heb nu 2x labels besteld en betaald. Beide keren bericht ontvangen dat de labels per PostNL zijn verstuurd. Beide keren niets ontvangen. Bellen heeft geen zin.... Toon meer
Fake!!! Oplichters
Fake!!!! Reviews kun je niet aanklikken, want die zijn er in geplakt! Niet doen!!!!
Labels besteld en betaald
Labels besteld en betaald. Maar er kwamen geen labels. Volgens hen met track en tracé verstuurd. De fout ligt bij post.nl volgens cotton trend. Geen geld terug. De fout ligt bij post. Nl. . Rond uit oplichters zijn het.
Ik vind het vreemd...
Ik vind het vreemd dat ik hier zoveel slechte reviews lees, enkele jaren geleden labels besteld waar ik heel tevreden over was en dus twijfelde ik niet om vorige zondag opnieuw te bestellen. Mijn nieuwe labels zijn daarnet aangekomen en het is pas woensdag. 5 sterren van mij en volgende keer bestel ik hier weer !
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel.
Besteld, niet geleverd.
Bij navraag naar de track en trace (die zou in je account zichtbaar zijn) blijkt dat ze het gewoon zo versturen zonder track en trace en moet je maar geduld hebben. De fout ligt volgens hen bij PostNL want die bezorgen niet door drukte en niet bij hen.
Cottontrend werkt en denkt op geen enkele wijze mee. Zeer brutaal en agressieve meneer van de “klantenservice” Ron.
Ze leveren geen nieuwe, ze betalen je niet terug ondanks dat zei dit gewoon verplicht zijn. Je MOET maar gewoon wachten tot ze bezorgen.
Zei zijn en blijven verantwoordelijk voor het ontvangen van je pakket maar blijven wijzen naar PostNL en wuiven zichzelf weg.
Zeer slecht! Nooit bestellen.!
Je ziet je geld en je bestelling gewoon niet terug! Ze komen er meestal mee weg, maar een rechtszaak ligt op de loer !
Hele mooie innaai labels binnen 3 dagen…
Hele mooie innaai labels binnen 3 dagen ontvangen. Heel blij mee en ik ga zeker weer bestellen.
Klantenservice
Ruim een jaar geleden labels besteld. Bij de laatste paar waren ze iets vervaagd. Mail gestuurd met daarin heel duidelijk vermeld dat ik geen compensatie of iets dergelijks wilde maar meer de vraag van “enig idee wat ik verkeerd heb gedaan en wat ik anders moet doen?”
Super netjes nieuwe labels opgestuurd gekregen. Super klanten service en in mijn ogen een compensatie wat veel ste gek is!
De bestelde en betaalde labels worden…
De bestelde en betaalde labels worden niet geleverd. Bij navraag wordt verwezen naar PostNL met veel onzinnige smoezen. Kortom het lijkt op INTERNET OPLICHTING . Ik ga om principiële redenen advies inwinnen en ben bereid dit verder aan te pakken en ook aangifte te doen.
WAARSCHUWING BESTEL NIETS
Dit is geen bedrijf, bestelling geplaatst, betaald, en vervolgens niets. Er kan telefonisch helemaal niets want je moet een info@cottontrends je vraag stellen, maar dat is loos. Na email geen reacties, ook storneren van je geld lukt niet WEES GEWAARSCHUWD
Waarschuwing - bestel hier niets !
Bellen heeft geen zin. Ze verwijzen ze je naar een info@cottontrends email adres waar ze beloven binnen 24 uur te reageren. Geen enkele reactie ontvangen.
Sokkenlabels besteld maar de verkeerde…
Sokkenlabels besteld maar de verkeerde ontvangen. Ze mogen niet retour en geen geld terug. Dikke oplichters zijn het! Cottontrends kledinglabels. Ik zou hier nooit iets bestellen! Bedankt RON! Maar niet heus.
Supermooie labels
Supermooie labels! Goed leesbaar, mooi materiaal en snel geleverd! Klantvriendelijk email contact met Rob, vriendelijk, helder en houdt zich aan de afspraken. Hartstikke bedankt!
Topservice!
Na labels te hebben besteld, niets ontvangen. Gemaild, afgesproken nog even te wachten maar niks hoor…geen labels. Weer gemaild met Ron van Cottontrend en hij heeft gratis opnieuw de labels gemaakt en verstuurd. Topservice en dus een heel tevreden klant!
ik heb in februari2023 labels besteld rn tot op heden 14juli nog steeds niets ontvangen.Ik heb meermaals een mail gestuurd en telkens hadden ze een eexcuus voor het niet leveren
ik heb in februari
Onbetrouwbaar bedrijf
Op 30 augustus jl labels besteld en betaald. Bevestiging van ene Ron ontvangen.Tot op heden nog niks ontvangen!!! Verschillende mails gestuurd waarop hij van cottontrends niet reageert. Telefonisch zijn ze ook niet te bereiken.
Bestel niets bij dit bedrijf totaal onbetrouwbaar!
Bestelling gedaan 2 weken geleden
Bestelling gedaan 2 weken geleden. Nog niets ontvangen. Geen reactie op vragen via mail.
Bellen is niet mogelijk, chatten helpt je niet verder.
Wat VRESELIJK!!
Bestelling 57 17 68 niet ontvangen
Tot op heden 24/08/2022 mijn bestelling niet ontvangen. Mijn bestelling dateerd van 29 juni 2022.
Bestelnummer 571768 met een bedrag van 94,65 euro. Wat reeds betaald is. Meerdere mails gestuurd .geen reactie!!!!
en nog maar eentje die wacht op een…
jammer dat er geen nul sterren aan kunt geven, nog maar eentje die wacht op een antwoord, spullen of geld retour.
Niet bereikbaar en geen reactie op mail
Ik heb op 2 febr bestelling gedaan. Betaling lukte niet. Daarna via chat en mail contact gezocht. Via chat en telefoon niet bereikbaar, men laat horen dat je mail aan info moet sturen. Dat ook gedaan, men beloofde binnen een dag reactie. Na een volle week nog gene reactie!!!
Waardeloze organisatie
Waardeloze organisatie. Verschuilen zich achter het feit dat ze in zoveel landen opereren. Kletskoek. Vóórdat ik de bestelling plaatste reageerden ze direct op mijn vraag. Na de bestelling en de letterlijk waardeloze levering, zijn ze onbereikbaar en op emails wordt niet gereageerd. Ga er niet mee in zee, want het levert een hoop ergernissen op.
In april besteld voor 134€ ondertussen…
In april besteld voor 134€ ondertussen 1 juli en nog niets ontvangen ik kan ze ook niet bereiken via mail
Of telefoon
Ik zou graag mijn geld terug krijgen
Jullie verdienen geen enkel ster meer maar pek en veren