Goede zaak, afspraken op tijd nagekomen en super kwaliteit product! Wij zijn helemaal happy met het eindproduct!

Ik heb nog niets ontvangen, maar contact gehad met course prints. Dat klonk goed en ze beloofde mij de bestelling opnieuw te sturen. We wachten af

1. Posterwinkel
  2. Kunstgallerij
  3. Golfwinkel

The Original Golf Course Prints. Bring the game home with our thoughtfully designed prints. Custom orders available for any golf courses, anywhere in the world! Customize them exactly how you like, add a special message, your best score or a cool colour! Browse our website for your favorite Course Print

4,5

Uitstekend

Zeer goede kwaliteit print

16 december 2025

Antwoord van Course Prints

Dankjewel Martijn voor je review! Goed om te horen dat je er happy mee bent!

Netjes verpakt en snel ontvangen

Netjes verpakt en snel ontvangen. Alleen jammer dat het niet al in de lijst zat.

6 oktober 2025

Antwoord van Course Prints

Dank je wel voor je review Mireille! Superleuk om te horen dat de print snel en netjes is aangekomen. We leveren de print bewust los van de lijst zodat je het papier echt kunt voelen, de details van dichtbij kunt bekijken en de kwaliteit goed kunt ervaren voordat hij aan de muur hangt.

Veel klanten vinden dat juist een mooi onderdeel van de ervaring! Hopelijk geniet je er lang van, en wie weet past er binnenkort nog een tweede print naast.

Mooie print

Mooie print en mooie lijst.

6 oktober 2025

Antwoord van Course Prints

Dank je wel voor je review Maarten, heel fijn om te horen dat je blij bent met zowel de print als de lijst!

We besteden veel aandacht aan de combinatie van papier, kleur en lijst zodat het eindresultaat echt als een kunstwerk aan de muur voelt. Hopelijk krijgt hij een mooie plek!

Waanzinnige producten

Waanzinnige service, prachtige prints en snel geleverd.

11 september 2025

Antwoord van Course Prints

Hi Ruben, dank voor je review. We zijn heel blij dat ze goed bevallen en de bezorging naar wens was!

super product en service, niet aan te verbeteren

Het is sowieso een geweldig leuk en gaaf product. Een cadeau aan een goede vriend die ons meenam naar een prachtige golfbaan. Alles in het gehele proces heel goed gedaan. Toen er persoonlijke aandacht nodig was, kon dat ook. Een dikke 10!

11 september 2025

Antwoord van Course Prints

Hi Dick, dankjewel voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het proces en het product.

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling
Handige site

28 april 2025

Antwoord van Course Prints

Dank je wel voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de snelle afhandeling en onze site. Graag tot een volgende keer!

Er is veel mogelijk.

Keurig te woord gestaan, meerdere opties via de app ontvangen en uiteindelijk een mooi resultaat.

5 mei 2025

Antwoord van Course Prints

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen en tevreden bent met het resultaat. We helpen je graag weer een volgende keer!

Persoonlijk en vriendelijk!

Persoonlijk en vriendelijk!
Ik heb gevraagd om een lay-out van een golfbaan die nog niet in het assortiment zat. Course prints heeft persoonlijk contact gezocht om alles volgens wens en zo spoedig mogelijk te laten verlopen. Ik ben heel erg blij met het resultaat. Ga zo door.

26 maart 2025

Antwoord van Course Prints

Hi Justin, dank voor je mooie review en fijn dat je erg blij bent met het resultaat. We gaan zeker zo door om ervoor te zorgen dat ons assortiment zo groot mogelijk wordt! Veel plezier ermee!

Ik heb nog niets ontvangen

We wachten af

10 februari 2025

Antwoord van Course Prints

Beste Jan, wat vervelend dat er nog niks is binnengekomen. We hebben elkaar zojuist kort gesproken en helaas is het pakket door DHL teruggestuurd. Maar niet getreurd, er is een nieuw pakket naar je op weg. We houden je up-to-date via de mail met de nieuwe track & trace! Laat het vooral weten als je nog vragen hebt. Met vriendelijke groet,
Wieger

Update 13-02.
Ik heb zojuist een mail gestuurd met de nieuwe track & trace link. Hopelijk gaat alles nu goed bij DHL en komt het product binnen een paar dagen binnen! Ik hoor graag wat u ervan vindt!

Update 17-02.
Beste Jan, Goed om te horen dat het pakket is vandaag in goede orde is ontvangen. Geniet van je Course Print!

Goed cadeau en mooi afgeleverd!

Leuk dat het zo specifiek op jouw golfbaan is gemaakt en super goede service. De print was er snel en is precies zoals ik hem wilde!

29 januari 2025

Antwoord van Course Prints

Beste Johannes, dankjewel voor je review en goed om te horen dat je blij bent met de levertijd en service. Dat is waar we voor staan bij Course Prints!

Top relatiegeschenk!

Lange tijd op zoek geweest naar een leuk relatiegeschenk en met course prints het ideale cadeau gevonden. Op deze manier kan ik een persoonlijke twist geven aan een cadeau zonder daar zelf veel moeite voor te doen. Zeker een aanrader!

5 januari 2025

Antwoord van Course Prints

Hi Bram! Fijn om te horen dat onze Course Prints ook fungeren als het ideale relatiegeschenk. Thanks!

Top cadeau en goede service

Top cadeau en goede service! Ik wilde na het bestellen toch een andere baan, kreeg snel antwoord op mijn verzoek en was geen probleem, zelfde dag nog verzonden

1 februari 2025

Antwoord van Course Prints

Hi MF, bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met het cadeau en onze service. Flexibiliteit en snelle verzending staan bij ons voorop, en we zijn blij dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Veel plezier met je bestelling!

Top cadeau

Top cadeau. Erg blij met snelle service en kwaliteit. Bij vragen kon ik ook goed terrecht. Aanrader!

2 februari 2025

Antwoord van Course Prints

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de service en kwaliteit! We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor je aanbeveling!

Super snel geleverd en echt het…

Super snel geleverd en echt het perfecte cadeau voor mijn vriend ter herinnering aan ons leuke golf tripje!!

23 januari 2025

Antwoord van Course Prints

Wat geweldig om te horen dat het een perfect cadeau was en zo’n mooie herinnering aan jullie golftrip! Bedankt voor je fijne review, daar doen we het voor!

Topkwaliteit

Topkwaliteit! Leuk cadeau om te geven

30 januari 2025

Antwoord van Course Prints

Dankjewel Hugo! Fijn dat het cadeau goed is ontvangen!

Super blij met het resultaat

Super blij met het resultaat, betrouwbare en snelle levering. Prachtig cadeau om te geven.

3 februari 2025

Antwoord van Course Prints

Geweldig Marjolein! Dank voor je review, het wordt enorm gewaardeerd!

Prachtige prints van goede kwaliteit

Prachtige prints van goede kwaliteit. Ik had een vraag over de favoriete golfbaan van mijn vriend die niet op de site stond. Ik ben heel vriendelijk en snel geholpen en heb op deze een perfect verjaaardagscadeau kunnen aanschaffen. Top!

22 januari 2025

Antwoord van Course Prints

Freek! Geweldig dat je met ons product een mooi verjaardagscadeau hebt gevonden. We kunnen hem helemaal personaliseren zodat er voor ieder wat wils is!

Onvergetelijk cadeau

Nog even snel een persoonlijk cadeau voor mijn opa gemaakt. Zijn geluk kon niet meer op toen hij zijn hole in one ineens in zijn handen had. Heel erg bedankt voor dit prachtige idee!

5 december 2024

Antwoord van Course Prints

Geen enkel probleem natuurlijk. Super om te horen dat hij er zo blij mee was!

Custom order en snelle levering

Heel tevreden met mijn custom order! Was zeer gemakkelijk om contact te krijgen en kreeg snelle reacties over vragen voor mijn custom order. Daarnaast ook verbaast over hoe snel de levering was, binnen een paar dagen hing het al thuis aan de muur! Kwaliteit is heel hoog, ik zou dit iedereen aanraden die van golf houdt!!

10 december 2024

Antwoord van Course Prints

Hi Bas, dankjewel voor de review en goed om te horen dat je blij bent met de kwaliteit en levertijd! 💨🏌️

Last minute verjaardagscadeau; snelle levertijd

Ik had op het laatste moment bedacht dat ik dit cadeau wilde geven aan mijn vader en dankzij de super snelle levertijd kwam het gelukkig op tijd aan! Hij is er heel blij mee!!

3 februari 2025

Antwoord van Course Prints

Merel! Fijn dat je er blij mee bent! Door onze nieuwe drukkerij kunnen we nu nog sneller leveren.

Reviews in alle talen tonen. (26 reviews)